Aktuální microsite

Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Elektromontážní práce jako kvalitní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
Zpracování projektové dokumentace pro elektrické přípojky a další činnosti poskytuje společnost ELMO-SA, spol.s r.o. z Olomouce jako smluvní partner společnosti ČEZ Distribuce, a. s.
ELMO-SA, spol.s r.o. Elektroinstalace Olomouc
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obydlí
Stavení firma z Prahy realizuje výstavbu a rekonstrukci rodinných domů a bytů. Zajišťujeme zednické práce, obklady, fasády dle požadavků klienta.
Jiří Navrátil stavební práce
CNC obrábění a výroba hydraulických komponentů - METALIK spol. s.r.o.
Společnost METALIK spol. s.r.o. z Chlístova z okresu Benešov se již řadu let zabývá strojírenskou výrobou jako je CNC obrábění, výroba hydraulických komponentů a slévárenstvím.
Papírové tašky s bavlněným držadlem, papírovými uchy - možnost potisku na přání
Papírové tašky s bavlněným držadlem nebo papírovými uchy na zakázku vyrábí firma STILLUS. Dodáváme papírové tašky čisté nebo potištěné, včetně tašek na lahve.
Projekce dopravních staveb a inženýrských konstrukcí
Potřebujete zbudovat nový most, obchvat města či opěrnou stěnu? V prvé řadě musíte mít kvalitně zhotovenou projektovou dokumentaci, kterou Vám zajistí společnost IKDS s.r.o.
IKDS s.r.o.
Pokládka dlažby, zednické práce nebo oprava fasád - Martin Prouza
Martin Prouza sídlí v Malšicích nedaleko města Tábor a poskytuje zednické, obkládačské a pokládkové práce za dobrou cenu a kvalitně provedené.
Obkladové desky STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural
Kvalitní designové panely STEPWOOD® Original a STEPWOOD® Natural od firmy FK dřevěné lišty sídlící nedaleko Znojma můžete využít v interiérech domácností a v prodejních prostorech.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Lékárna, prodej léků, léčiv a potravinových doplňků
Prodejem léků, léčiv, potravinových doplňků a zdravotnických potřeb se zabývá Lékárna u sv. Ludmily.
Stomatologie Praha 5 - soukromá zubní ordinace rodinného typu - přijímáme nové pacienty!
Nemáte stále svého zubního lékaře a potřebujete akutně ošetřit bolest zubu či si nechat provést dentální hygienu? Soukromá zubní ordinace na Praze 5 je tu pro Vás!
Vodohospodářské a dopravní stavby, inženýrské sítě, zemní práce, likvidace starých zátěží skládek
STAVBY Škrobánek s.r.o. se zabývá prováděním vodohospodářských a dopravních staveb, inženýrských sítí, zemních prací, likvidací starých zátěží skládek odpadu a také výstavbou gabionových konstrukcí.
Kompletní lešenářské práce, půjčovna lešení, dovoz, montáž a demontáž lešení po celé ČR
Firma Filip Rožumberg již více než 30 let provozuje kompletní lešenářské práce. Tzn. nabízíme půjčení fasádního a prostorového lešení i lešení pro rodinné domy včetně jeho dovozu, montáže a demontáže.
Veterinární ambulance Zábřeh, preventivní a léčebná péče, europasy, čipování zvířat, zubní kámen
MVDr Jiří Pelikán již od roku 1993 provozuje veterinární ambulanci v Zábřehu. Našimi klienty jsou převážně psi, kočky, exotická zvířata, drobní savci a plazi. Nabízíme preventivní a léčebnou péči aj.
Kvalitní a krásné oblečky pro miminka od českého výrobce - dupačky, čepičky, šatičky eshop
Pokud hledáte krásné a kvalitní kojenecké oblečky od českého výrobce, pak určitě zabrouzdejte na eshop firmy Kaspo, kde si vyberete dupačky, čepičky, šatičky, trička a jiné oblečky pro miminka.
Unikátní bílá a růžová vína s nižším obsahem alkoholu – prodej
Unikátní bílá a růžová vína prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Specializujeme se na výrobu vín s nižším obsahem alkoholu.
Veterinární asanace - zpracování živočišného odpadu podle platných předpisů
Veterinární asanaci zajišťuje společnost Agris spol. s r.o. z Medlova. Provádíme likvidaci a zpracování živočišného odpadu pro Brno a okolí, podle platných předpisů.
Zakázková výroba, prodej, servis pilové pásy, nože na kov i na potraviny
Společnost METALIG, s.r.o. se sídlem ve Zlíně se zabývá zakázkovou výrobou, prodejem a servisem pilových pásů a nožů na kov a potraviny.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Propagační paravany, zástěny a poutače - výstavní plocha pro Vaši reklamu
Praktické propagační paravany, zástěny a poutače pro Vaši reklamu Vám zajistí brněnská firma Activity promotion s.r.o., která se specializuje na vše ohledně prezentační a reklamních systémů.
Activity promotion s.r.o.
Výroba informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města
Na výrobu informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města se zaměřuje firma Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka - pro obce i města vám zajistí jednotný městský mobiliář dle vašich potřeb.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej značkových zbraní, střeliv a doplňků přímo ve střelnici a e-shopu
Krátké i dlouhé zbraně ověřených značek, střeliva a střelecké doplňky zakoupíte v nejmodernější kryté střelnici Warzone s.r.o. poblíž Brna. Vybírat můžete přímo na recepci střelnice, či přes e-shop.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Dobré pivo, pivní speciality a vynikající česká kuchyně v Pivním Sanatoriu U Horkých
Pivní sanatorium U Horkých je pivní restaurace v Praze Libni, která se může chlubit dobrým pivem a vynikajícím jídlem, které v minulosti okouzlilo i spisovatele Bohumila Hrabala.
Lodě, kajaky, rafty a turistické nebo adrenalinové sjíždění řek - PŮJČOVNA PLAVIDEL VÁŽKA
Půjčovna plavidel VÁŽKA, která sídlí nedaleko města Tábor Vám poskytne spolehlivé plavidla pro Váš výlet na řeku, jezero nebo i moře. Pořádá sjezdy řek nebo teambuldingové akce.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.