Aktuální microsite

Sklenářské práce - řezání, broušení, vrtání, pískování skla a výrobky ze skla na zakázku
Společnost Skloservis-Brod provádí veškeré sklenářské práce. Výrobky ze skla na zakázku i úpravy skla na přání - řezání, vrtání, pískování, broušení skla. Působíme v regionu Uherský Brod, Zlínský kraj
Zednické a malířské práce Prostějov, natěračské, obkladačské a lešenářské práce
Naše firma z Prostějova provádí zednické, malířské, natěračské, obkladačské a lešenářské práce, malujeme domy, byty, kanceláře i nebytové prostory.
Elektroinstalace Čížek České Budějovice, rekonstrukce instalací v bytech domech, rozvody elektriky
Nabízím elektroinstalační služby v regionu České Budějovice a okolí. Mám 25 roků praxe v České republice a 5 roků jsem pracoval v NSR.
Zednické práce Břeclav, sádrokartony, plovoucí podlahy, dlažby, elektroinstalace a revize
Naše firma z okresu Břeclav nabízí veškeré zednické a elektroinstalační práce, dále provádíme plovoucí podlahy, dlažby.
Selský statek Kloubek, ubytování Český Krumlov, apartmány, kulečník, wellness, pořádání svateb
Ubytujte se v našem selském statku Kloubek v malé vesničce Chabičovice v okrese Český Krumlov, ubytování v apartmánech, dvůr s jezírkem, kulečník, wellness, jídelna, svatby.
Architekti a územní plánování. Jak zefektivnit urbanismus města či vesnice
Architekti a územní plánování. To svěříte jen zkušeným autorizovaným architektům. A to je firma DISprojekt, s.r.o. Třebíč. Zefektivní urbanismus Vašeho města či vesnice.
DISprojekt, s.r.o.
Kvalitní pneumatiky na dodávky a užitková vozidla vybírejte z e-shopu za super ceny
Široký výběr kvalitních pneumatik na dodávky a užitková vozidla ze specializovaného e-shopu transa-pneu.cz - pneu skladem s expedicí do 24h. pro Moravskoslezský kraj (Opava, Ostrava) a celou ČR.
TRANSA PNEUMATIKY specializovaný eshop PNEU
Zkušebna, akreditované pracoviště Kladno, mechanická a metalografická laboratoř, zkoušky tahu
V rámci akreditace laboratoře provádí zkoušení pevnostních a plastických vlastností kovových materiálů stanovených zkouškou tahem, ohybem, rázem v ohybu a zkouškami tvrdosti.
Restaurování historických a starožitných lustrů -  kovové i křišťálové lustry uvedeme do původního stavu
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě se zaměřuje na restaurování historických a starožitných svítidel ze zámeckých sálů, komnat nebo obřadních síní.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Inovativní technologie formou ohýbání plechů na ohraňovacích lisech
V oblasti inovativního ohýbání plechů na ohraňovacích lisech vám bude jistě výborným partnerem společnost AM - METAL s.r.o.,z Kuřimi. Ta poskytuje své služby nejen pro klienty z oblasti Brna.
Profesionální ponorné kalové čerpadlo pro přečerpávání a odčerpávání vody - akční cena
Pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů nebo fekálií si pořiďte ponorné kalové čerpadlo UNIQUA CESSPIT - nyní je v e-shopu firmy TRITON v Olomouci za skvělou akční cenu.
TRITON Tomáš Drábek
Zásobování vodou, čištění a odvádění odpadních vod pro obce a zařízení
Odvádění, čištění odpadních vod a komplexní zásobování vodou pro sdružené obce a města zabezpečuje Dobrovolný svazek vodovodů a kanalizací z Boskovic.
Interiérové otočné, posuvné, bezfalcové, skládací a  moderní celoskleněné dveře
Různé typy interiérových dveří s možností speciálních povrchových úprav objednávejte u firmy Lukáš Nekula Podlahy a dveře. Pro moderní interiéry dodáváme atraktivní celoskleněné dveře.
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Cukrářská výrobna – zakázková výroba domácích zákusků s objednáním přes e-shop
Zákusky, mini dezerty, makronky, rolády a další domácí zákusky na zakázku připraví cukrářská výrobna Sladký Méďa z Olomouce. Objednávky přijímáme i prostřednictvím našeho e-shopu.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Týdenní, víkendové, jednodenní pobyty v Lednici nedaleko lázní a zámku Lednice
Týdenní, víkendové nebo jednodenní pobyty pro páry, jednotlivce nebo rodiny nedaleko lednických lázní a navíc v těsné blízkosti zámku Lednice poskytuje Penzion u Bohuša v Lednici na Moravě.
Kvalitní gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací
CHLAZENÍ servis s.r.o. se sídlem v Opavě je profesionální firma v oboru gastro, která nabízí kvalitni gastrozařízení pro vybavení gastro provozů, kuchyní a restaurací.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Profesionální čistící prostředky pro úklid firem - nákup za dobrou cenu
Nakupujte profesionální čistící prostředky za dobrou cenu a vyřešte úklid firem účinně a pohodlně - Drogerie Valášek Speciál Uherský Brod doporučuje čistící prostředky zn. STAR.
Oprava a výroba hydraulických hadic nejen pro zemědělské stroje na počkání
Výrobou hydraulických hadic pro zemědělské a další stroje na počkání se v okolí Znojma zabývá firma BOŠ. Postaráme se i o opravy hydraulických hadic.
BOŠ spol. s r.o.
Vzdělávací instituce Základní škola Ořech – Praha Západ
První stupeň základního vzdělání v obci Ořech na okraji Prahy, vzdělávání 1-5. třídy, základní škola pro vaše děti v oblasti Praha - Západ.
Profesionální rekonstrukce a stavby komerčních budov a staveb, nemocnic i škol
Stavbu či rekonstrukci komerčních i veřejných budov, nemocnic i škol z kvalitních materiálů, realizuje společnost Intoza s.r.o. nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Profesionálové v oblasti výkupu, prodeje i zpracování kovového odpadu barevných kovů
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu barevných kovů zajistí společnost TROJEK s.r.o. na pobočce v Hodoníně. Jedná se o největší průmyslové šrotaře v celé České republice.
Trojek, a.s. Bzenec
Dodávka a montáž hydraulických plošin a čel
Potřebujete jednoduše manipulovat s objemným nákladem ložného prostoru vašeho nákladního automobilu? Nechcete se zbytečně unavovat s těžkými břemeny?
Výrobce hliníkových plotů, bran a zábradlí Praha
Na mírů vyráběné hliníkové oplocení vašeho pozemku, udržitelné a moderní ploty, brány a branky, Hliníkové zábradlí pro bezpečnost, výrobce hliníkového oplocení a bran Praha – Luxline s.r.o.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Horizontální a vertikální stroje ULMA - prodej prvotřídní balící techniky
Prodejem prvotřídní balící techniky se zabývá firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Dodáváme horizontální, vertikální stroje ULMA pro potravinářský a technologický průmysl.