Aktuální microsite

Výroba postelí a stolů z masivu Praha – podle přání na míru
Upřednostňujete při výběru nábytku kvalitu, která vydrží? Nevyhovuje Vám běžná nabídka v obchodech? Pak si nechte vyrobit v Truhlářství - Přemysl Škarvada z Jílové u Prahy postele a stoly z masivu.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Prodej Eshop pařeniště, fóliovníky – Limes Litomyšl
Český e-shop, který Vám nabízí kvalitní fóliovníky, pařeniště, kompostéry a mnohem víc pro Vaši kvalitní úrodu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Tkané rovingové, skelné pásky, tkaniny-výroba, šití na zakázku
Na zakázku vyrobí tkané skelné a rovingové pásky a další skelné tkaniny Tkalcovna UNIQUE Textiles. Výroba je umístěna v Holešově - region Kroměříž, Zlínský kraj.
Prodej sportovní, funkční oblečení, prádlo Progress, Craft - dámské, pánské, dětské
Sportovní oblečení i funkční prádlo Progress, Craft je na prodej v eshopu i kamenné prodejně firmy ANISPORT - Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské funkční oblečení.
Nejlepší samolepící pásky na trhu – pásky Praha
Samolepící materiály, lepící systémy pro průmyslové společnosti, lepící pásky klasické i oboustranné, česká společnost s lepícím materiálem – Sotkvic Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Distributor veterinárního zboží – od vývoje po výrobu
Veterinární výzkum, výroba a distribuce léčiv, farmakologie, vydavatelská a odborná činnost na poli péče o zvířata – to je BIOPHARM, Výzkumný ústav biofarmacie a veterinárních léčiv a.s.
Technické zařízení pro kamenolomy
Prodej, montáž, zaškolení a následný servis – vše k technickému vybavení kamenolomů a ostatních průmyslových míst – Kool Trading s.r.o.
Nadnárodní lídr v chemické výrobě se sídlem v okrese Louny
Hledáte pro váš kamenolom či důlní provoz odborníka na trhací a ohňostrojné práce? Nevyznáte se příliš ve výbušninách a chemickém průmyslu, a potřebujete se spolehnout na opravdové profesionály?
Sociální služby MAS Podbrdsko – rozvoj a podpora
Sociální služby na území měst a obcí MAS PODBRDSKO, z.s. poskytuje Farní Charita Příbram především rodinám a dětem ohroženým sociálním vyloučením.
Jak se stát klientem společnosti EKO-KOM, a.s. ve čtyřech krocích
Chcete se stát klientem společnosti EKO-KOM, a.s.? Není nic jednoduššího a rychlejšího. Stačí k tomu čtyři jednoduché kroky, z nich posledním je obdržení Osvědčení o zapojení do systému.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Malebná obec Vršce spadající do mikroregionu Mariánská zahrada na Jičínsku
Toužíte poznat krásy české země? Chcete zavítat do půvabné rovinaté krajiny Česká tabule, která je ideální pro milovníky turistiky a cyklistiky?
Vzdělávání v ekonomickém a obchodním směru
Chcete více rozvinou své vzdělání v oblasti ekonomie, obchodu, podnikání a propagace? Potřebujete pro svou práci znát nové trendy a zákony v této oblasti?
AV-economics, s.r.o.
Obec Vranov v západních Čechách na řece Mže
Plánujete cestu, dovolenou či návštěvu západně od Plzně? Tak zavítejte i do naší obce Vranov, která se nachází v okrese Tachov, 30 kilometrů od krajského města Plzeň.
Obec Vranov
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny v DIKÉ zahradním centru Příšovice.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Kompletní stavební práce Kutná Hora, rodinné domy, fasády, zateplování, půdní přestavby, jádra
Naše firma z Kutné Hory provádí veškeré stavební práce jako jsou výstavby rodinných domů, izolace, fasády, zateplování, půdní přestavby, střechy na klíč.
Nové střechy, rekonstrukce střech Pardubice, realizace plochých a šikmých střech, pokrývačství
Střechy navrhneme, vybereme a zajistíme krytinu. Veškeré práce provádíme my sami bez najímáních externích společností.
Výroba nábytku na zakázku Karviná, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody
Naše firma nabízí komplexní řešení pro Váš interiér, na zakázku vyrobíme kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody, obývací sestavy, postele, koupelny.
Stavební práce, stavebniny a zemní práce Tábor, rekonstrukce, zateplení fasád, chodníky, parkoviště
Naše firma z okresu Tábor nabízí novostavby a rekonstrukce rodinných domů a průmyslových objektů, vodoinstalační práce, výstavby komunikací, chodníků a parkovišť.
Geosyntetické jílové těsnění – odolná izolace se snadnou montáží a širokým využitím
Nový způsob odolné izolace se snadnou montáží při stavbě nádrží, kanálů nebo budování skládek nabízí geosyntetické jílové těsnění od společnosti Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Právní služby - právní pomoc Praha - oblast porušení práv k duševnímu vlastnictví
Špičkové právní služby v oblasti porušení práv k duševnímu vlastnictví v soukromé i veřejné oblasti poskytuje Rott, Růžička & Guttmann a spol. patentová, známková a advokátní kancelář z Prahy.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Praktický lékař pro děti a dorost Ostrava a Polanka nad Odrou
Zdravotní péče pro děti v Moravskoslezském kraji, praktický dětský lékař v Ostravě, odborná profesionální péče pro pacienty od narození do 19 let – MUDr. Sylva Klegová.
Jihomoravská advokátní kancelář z Brna – Radoslav Dostál
Řešení právních záležitostí a procesů, zastupování fyzických i právnických osob v různých typech právního řízení, řešení rodinných i profesních problémů v oblasti advokacie.
Dostál Radoslav, JUDr., advokátní kancelář
Prodejna Oční Optika Hoblová Mariánské Lázně
Široká nabídka zboží z oblasti oční optiky, kvalitní sluneční brýle, kontaktní čočky i doplňkový sortiment pro brýle, nakupujte v našem obchodu oční optiky v Mariánských lázních.