Aktuální microsite

Autoškola Humpolec
Autoškola Jaroslav Němec nabízí výuku a výcvik na řidičské opravnění sk. B, B96, B + E, C + E, C a kondiční jízdy.
Dřevěné profily-rámy do dveří, rámečky
Široký sortiment rámů, rámečků do dveří, kvaliní provedení, dřevěné profily lišt dodává firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výroba trvanlivých masných výrobků - fermentované salámy, klobásy, krájené výrobky, šunka, slanina, uzená masa
KMOTR - Masna Kroměříž a.s. je předním producentem trvanlivých masných výrobků. Zabýváme se především výrobou trvanlivých fermentovaných salámů.
Pohřební služba Chrudim
Kompletní pohřební služby poskytuje Pohřební služba v Chrudimi. Zajistíme zařízení všech náležitostí, máme vlastní pietní síň, přepravíme zesnulého po celé ČR i zahraničí.
Kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace
Pan Josef Hřebeček se sídlem v okrese Tachov provádí od roku 2018 kompletní instalace vnitřních a venkovních rozvodů vody, topení a klimatizace.
Prodej a servis zahradní techniky značek STIGA, VARI, HONDA, ECHO – kvalita a dlouhodobá životnost Vašich strojů
Firma Václav Fučík-Zahradní technika se sídlem v Jemnicích se zabývá prodejem spolehlivé zahradní techniky renomovaných značek STIGA, VARI, HONDA a ECHO. Prodej a servis výrobků s dlouhou životností.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Výroba zákusků v cukrárně Jane, Havlíčkův Brod
V Cukrárně Jane vyrábíme zákusky podle domácích receptů.
Prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, zárubní a veškerých doplňků
Společnost DumTrade s.r.o. vám ve své vzorkové prodejně v Hodoníně nabízí podlahové krytiny, dveře a zárubně včetně veškerých doplňků. Kromě prodeje zajišťujeme také montáž.
V cukrárně Jane v Havlíčkově Brodě naleznete zákusky a dorty podle osvědčených domácích receptů
Cukrárna Jane v Havlíčkově Brodě připravuje zákusky a dorty pro milovníky sladkého již více než 10 let. Specializuje se především na zákusky podle osvědčených domácích receptů.
Rozpustná hnojiva s vysokým obsahem živin – dlouhodobá výživa pro Vaše rostliny
Jsme česká firma ECOLAB ZNOJMO, spol. s r.o. a vyrábíme dlouhodobě rozpustná hnojiva s vysokým obsahem živin, které dodáváme celorepublikově a také do evropských a asijských zemí.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Námořní kontejnery ke skladování prodej – ihned k odběru
Námořní kontejnery, které prodává společnost METRANS, a.s. z Prahy a které jsou ihned k odběru, nalézají široké využití nejen ke skladování.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Špičková výroba forem pro zpracování plastů
Vyrábíme vstřikovací nástroje do rozměru desek 400 x 550 mm, dále pak vypracováváme dokumentaci požadovaných nástrojů - TVAR výrobní družstvo Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Vestavěné skříně - moderní nábytek a efektivně využitý prostor
Kompletní výroba vestavěných skříni v prvotřídní kvalitě a s individuálním přístupem k Vašemu přání. Využijte efektivně každý prostor, firma Trunkát Interier ve Zlíně Vám splní Vaše představy.
Stěnová ušlechtilá, podlahová stěrka Pandomo-stěrkové podlahy
Odolné stěrkové podlahy si získali velkou oblibu. Podlahová stěrka Pandomo, která se aplikuje také jako stěnová stěrka, má široké možnosti využití. V okrese Zlín se obracejte na firmu FRANC.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Rozvoz obědů do domácností nebo do firem, pro pravidelné stravování bez práce navíc
Jídelna Plhák Vám ušetří čas i práci a zajistí Vám kvalitní jídlo každý den. Pokud se nechcete stravovat ve fastfoodech, ale chcete jídlo za rozumnou cenu, Jídelna Plhák je pro Vás ideálním řešením.
ENYAQ COUPÉ RS iV – nový, první čistě elektrický vůz RS značky ŠKODA
Jiskra, která zažehne vášeň pro řízení – to je nová verze ENYAQ COUPÉ RS iV. Navštivte autosalon Auto Hégr, kde se dozvíte více o tomto unikátním sportovním modelu plně elektrického vozu RS ŠKODA.
Auto Hégr, a. s., provozovna Olomouc autorizovaný partner ŠKODA
Výroba a  prodej lehce ovocných vín se zbytkovým cukrem
Speciální lehce ovocná vína se zbytkovým cukrem vyrábí a prodává Vinařství Štěpánek z Mutěnic. Vyzkoušejte unikátní víno s nižším obsahem alkoholu.
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. - prodej a dovoz uhlí okres Liberec
Uhelné sklady Arnoltice s.r.o. se nachází v okrese Děčín a nabízí k prodeji bílinské uhlí, uhelné brikety, štěrky a písky, včetně dopravy. Zabýváme se také realizací zemních prací.
SCRUB STAV s.r.o. - developerská stavební společnost Praha
Společnost SCRUB STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá komplexním řešením developerských projektů rodinných a bytových domů, samostatných rodinných domů na klíč a také kompletních rekonstrukcí.
Zemní a výkopové práce Miroslav Maňák, Jistebnice
Výkopové práce pro inženýrské sítě, základy domů, plotů a sklepů nabízí Miroslav Maňák.
MODESTIA s.r.o. - česká móda pro štíhlé i plnoštíhlé Praha
Společnost MODESTIA s.r.o. nabízí módu české výroby pro všechny typy žen. Pro štíhlé i ty plnoštíhlé. Navrhujeme a také šijeme oblečení podle osvědčených a oblíbených střihů i podle nových trendů.
Lumír Mucha - anhydritové a cementové podlahy Jablonec nad Nisou
Firma SO STAVO Lumíra Muchy se zabývá stavebními pracemi. Naší specializací je především zhotovení anhydritových a cementových podlah.
Luboš Svoboda - zahrádkářské a chovatelské potřeby Dobruška (Rychnov nad Kněžnou)
Firma Luboše Svobody se sídlem v Dobrušce v okrese Rychnov nad Kněžnou se zabývá prodejem zahrádkářských a chovatelských potřeby. Součástí našeho sortimentu je také veškeré vybavení pro akvaristy.
Květinářství Monika Stočková, Ostrava - Krásné Pole
Květinářství Monika Stočková nabízí kompletní svatební servis v Ostravě - Krásné Pole.
EIA a IPPC - poradenství, zpracování dokumentace, žádosti, studie, posudku
Společnost E-expert, spol. s.r.o. poskytuje odborné poradenství pro řešení projektů v ochraně životního prostředí. Zpracovává veškeré dokumentace, žádosti, studie a posudky.
E-expert, spol. s r.o.