Aktuální microsite

Malebná obec Vršce spadající do mikroregionu Mariánská zahrada na Jičínsku
Toužíte poznat krásy české země? Chcete zavítat do půvabné rovinaté krajiny Česká tabule, která je ideální pro milovníky turistiky a cyklistiky?
Vzdělávání v ekonomickém a obchodním směru
Chcete více rozvinou své vzdělání v oblasti ekonomie, obchodu, podnikání a propagace? Potřebujete pro svou práci znát nové trendy a zákony v této oblasti?
AV-economics, s.r.o.
Obec Vranov v západních Čechách na řece Mže
Plánujete cestu, dovolenou či návštěvu západně od Plzně? Tak zavítejte i do naší obce Vranov, která se nachází v okrese Tachov, 30 kilometrů od krajského města Plzeň.
Obec Vranov
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny
Prodej smaragdových tújí akční ceny Liberec, túje v kontejneru na živé ploty za bezkonkurenční ceny v DIKÉ zahradním centru Příšovice.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Kompletní stavební práce Kutná Hora, rodinné domy, fasády, zateplování, půdní přestavby, jádra
Naše firma z Kutné Hory provádí veškeré stavební práce jako jsou výstavby rodinných domů, izolace, fasády, zateplování, půdní přestavby, střechy na klíč.
Nové střechy, rekonstrukce střech Pardubice, realizace plochých a šikmých střech, pokrývačství
Střechy navrhneme, vybereme a zajistíme krytinu. Veškeré práce provádíme my sami bez najímáních externích společností.
Výroba nábytku na zakázku Karviná, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody
Naše firma nabízí komplexní řešení pro Váš interiér, na zakázku vyrobíme kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody, obývací sestavy, postele, koupelny.
Stavební práce, stavebniny a zemní práce Tábor, rekonstrukce, zateplení fasád, chodníky, parkoviště
Naše firma z okresu Tábor nabízí novostavby a rekonstrukce rodinných domů a průmyslových objektů, vodoinstalační práce, výstavby komunikací, chodníků a parkovišť.
Geosyntetické jílové těsnění – odolná izolace se snadnou montáží a širokým využitím
Nový způsob odolné izolace se snadnou montáží při stavbě nádrží, kanálů nebo budování skládek nabízí geosyntetické jílové těsnění od společnosti Chemia System Geo s.r.o. z Prahy.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Právní služby - právní pomoc Praha - oblast porušení práv k duševnímu vlastnictví
Špičkové právní služby v oblasti porušení práv k duševnímu vlastnictví v soukromé i veřejné oblasti poskytuje Rott, Růžička & Guttmann a spol. patentová, známková a advokátní kancelář z Prahy.
Rott, Růžička & Guttmann a spol. Patentová, známková a advokátní kancelář
Zateplení střechy, podkroví PUR pěnou - efektivní tepelná izolace domu
Společnost PURPANDA s.r.o. Zlín je specializovaná firma na izolatérské práce, izolace domu PUR pěnami. Působí na Moravě. Nejčastěji realizuje zateplení střechy, podkroví, podlahy PUR pěnou.
Praktický lékař pro děti a dorost Ostrava a Polanka nad Odrou
Zdravotní péče pro děti v Moravskoslezském kraji, praktický dětský lékař v Ostravě, odborná profesionální péče pro pacienty od narození do 19 let – MUDr. Sylva Klegová.
Jihomoravská advokátní kancelář z Brna – Radoslav Dostál
Řešení právních záležitostí a procesů, zastupování fyzických i právnických osob v různých typech právního řízení, řešení rodinných i profesních problémů v oblasti advokacie.
Dostál Radoslav, JUDr., advokátní kancelář
Prodejna Oční Optika Hoblová Mariánské Lázně
Široká nabídka zboží z oblasti oční optiky, kvalitní sluneční brýle, kontaktní čočky i doplňkový sortiment pro brýle, nakupujte v našem obchodu oční optiky v Mariánských lázních.
Nedestruktivní zkoušení svarů, výkovků, odlitků  - radiografické, ultrazvukové, kapilární a magnetickou metodou
Nedestruktivní zkoušení svarů, výkovků a odlitků nejrůznějších typů a tvarů provádí firma AR Brno. Provádíme radiografické zkoušené, zkoušení ultrazvukem, kapilární i magnetickou metodou.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej povlečení-ložní prádlo bavlněné, krepové, saténové, damaškové
Povlečení z různého materiálu můžete zakoupit u firmy FRANC Zlín - na prodej máme ložní prádlo bavlněné, krepové, saténové, damaškové s různými motivy i zapínáním.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Hliníkové rámy pro prezentaci reklamy, nebo tiskovin Praha - rychlá výměna obsahu
Hliníkové rámy pro efektivní presentaci reklamy nebo tiskovin se snadnou a rychlou výměnou obsahu nabízí společnost Zapp Infosystémy s.r.o. z Prahy.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Penzion Sklárna Jizerka Jablonec nad Nisou, celoroční ubytování, restaurace s polopenzí, parkování
Penzion Sklárna leží v nejvýše položené osadě Jizerských hor nabízí celoroční ubytování s parkováním vhodné pro rodiny s dětmi, jednotlivce i skupiny.
Autolakovna Zlín, lakováním automobilů, průmyslové lakování, ochrana laku pomocí hybridního vosku
Autolakovna ze Zlína poskytuje profesionální lakování automobilů a motocyklů, zajišťujeme průmyslové lakování včetně ochrany laku pomocí hybridního vosku od společnosti Collinite.
Moderní oční optika - prodej dámských, pánských i dětských brýlí
Potřebujete nové brýle? V oční optice Vintrová Eva Prostějov vám zajistí profesionální kompletní služby - od měření zraku až po zhotovení brýlí.
Stavební činnost Praha, profesionální stavební práce, stavby rodinných domů na klíč, hrubé stavby
Naše stavební firma z Prahy svým zákazníkům nabízí kompletní stavební práce, provádíme hrubé stavby, stavby rodinných domů na klíč, rekonstrukce.
Prodej cementotřískových desek Cetris - nehořlavé a odolné vůči vodě
Prodejem nehořlavých cementotřískových desek Cetris v široké škále formátů, se zabývá CZECHCEMENTBOARD v Hranicích, divize Betonyp. Prodáváme v Praze, Brně a po celé ČR za příznivou cenu.
Pořez dříví - Prodej, dodávka benzínové a elektrické řetězové pily
Pořez dříví, prodej, dodávka benzínové a elekrické pily, kvalitní pily pro profesionály tak i pro domácí kutily zakoupíte od firmy GARDENTECH Jaroslav Toninger.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Základní škola s prvním i druhým stupněm vzdělávání – okres Louny
Zprostředkovatel základního vzdělání pro děti v okrese Louny, základní škola s prvním i druhým stupněm, moderní a příjemné prostředí základní školy v Žatci, to nejlepší pro vaše děti.