Aktuální microsite

Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Exportní balení, balení pro přepravu, zboží, stroje, těžké náklady
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. se zabývá exportním přepravním balením strojních zařízení, technologických celků, nadměrných a těžkých nákladů.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Odborník na nástroje, měřidla a nářadí
Hledáte zavedeného dodavatele nářadí a pracovních nástrojů? Chcete partnera, na kterého se můžete spolehnout jak kvalitou nabízených produktů, tak také rychlou dodací lhůtou?
Restaurace, pořádání oslav a prodej lahůdek Havířov
Prodej meníček Havířov, pořádání oslav a rodinných akcí, výroba a prodej slaných i sladkých lahůdek, česká i mezinárodní kuchyně, vše v restauraci Radnice v Havířově.
Kvalitní a pohodlný nábytek do každého domu či bytu
Máte nové bydlení a potřebujete do něj kompletní vybavení? Nebo toužíte po změně a chcete vyměnit starý okoukaný nábytek za nový?
BRADOP nábytek, s.r.o.
Přístřešky a přístřeší na odpadkové koše, popelnice pro obce a města - výroba
Vybavte vaši obec nebo město odpadkovými koši (popelnicemi) s přístřešky a zamezte tak zbytečnému a nepěknému nepořádku na chodnících. Firma Čekárny - bus v Zábřehu se zaměřuje na jejich výrobu.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Komplexní základní vzdělání, vzdělávací program "SEDMIČKA" v Kolíně
Základní škola Kolín III., Masarykova 412 poskytuje komplexní základní vzdělání žákům od prvního po devátý ročník, učí dle školního vzdělávacího programu „SEDMIČKA“ a podporuje zdraví (Zdravé školy).
Patina Provence, Scandia u nábytkových dvířek - patinace jako dodatečná povrchová úprava
Společnost Trachea a.s. je výrobce nábytkových dvířek z regionu Zlínský kraj, aktuálně je oblíbená u dvířek patinace jako dodatečná povrchová úprava - světná patina ve stylu Provence, Scandia.
Polep, obklad schodů vinylem, vinylové schody a podlaha ve stejném designu
Firma Pavel Bradáč - EFEKT Kunovice má specializaci na vinylové podlahy a polep, obklad schodů vinylem. Schody i podlaha tak mohou být sladěny. Zakázky přijimáme v okolí Hodonína, Zlínském kraji.
Výroba a distribuce oblečení, potisk textilu a pevných materiálů a vyšívání textilu
Firma NEON PRINT je přední výrobce a distributor v oblasti prodeje oblečení, potisku textilu a pevných materiálů a také v oblasti vyšívání textilu těmi nejmodernějšími technologiemi v České republice.
Gastrozařízení pro gastro provozy - konvektomaty, lednice, sporáky
CHLAZENÍ servis s.r.o. je profesionální firma v Opavě a zaměřuje se na obor gastro. Ve svém sortimentu nabízí gastrozařízení jako jsou konvektomaty, lednice a sporáky.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Svatební květinová výzdoba, kytice pro nevěstu a maminky, korsáž pro ženicha
Květinová síň Bromelia vám nabízí prodej řezaných a hrnkových květin, rostliny pro vaši zahradu či balkon včetně veškerých zahradnických potřeb a prodej krmiva pro psy, kočky a další zvířecí mazlíčky.
Stavba a rekonstrukce domů na klíč
Firma IVRERO s.r.o. poskytuje kompletní stavební práce. Provádíme jak menší zednické práce, tak i rekonstrukce a stavbu domů.
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Návrhy, projektování a výstavba nízkoenergetických, pasivních a nulových domů - dřevostaveb
Společnost Efektivní Bydlení, spol. s r.o. se sídlem v Jihlavě se zabývá návrhy, projektováním a výstavbou nízkoenergetických, pasivních a nulových domů se specializací na dřevostavby.
Prodej hutního materiálu - válcované profily I, U, T, L
Firma FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutního materiálu v okolí Olomouce. Vybrat si u nás můžete různé válcové profily I, U, T a L.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Potrubní součásti – ploché a otačivé příruby
O výrobu a dodávku potrubních součástí, jako jsou ploché a točivé příruby podle různých typů výrobních norem nebo atypických typů se postará firma AR Brno z Miroslavi.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Farmářská motorová pila Stihl MS 311 prodej - akční nabídka
Farmářská motorová pila značky Stihl MS 311 v prodeji jako akční nabídka - skvělá cena od firmy Zahrada Vysočiny v Moravských Budějovicích.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
DEMAG autojeřáb, půjčovna, pronájem autojeřábů včetně posádky
Hledáte-li půjčovnu autojeřábů včetně posádky, pak neváhejte a obraťte se na firmu AUTOJEŘÁBY A PLOŠINY Velčovský z Brna, která má dlouholeté zkušenosti v oboru.
Autojeřáby a plošiny Brno Velčovský
Robotické sekačky Automower Husquarna – nákup za výhodné jarní ceny
Využijte jarní slevové akce na produkty Husquarna a pořiďte si robotickou sekačku Automower. Nakupujte robotické sekačky Husquarna v prodejně nebo na e-shopu Agroservis Holý.
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Luxusní saunování Golf & Spa Kunětická Hora – soukromé saunování Cedrus SPA
Nabízíme skvělou možnost soukromého saunování v našem resortu, luxusní privátní saunování - Golf & Spa Kunětická Hora
Vyhlídkový let balonem po celé ČR
Společnost Balony Praha s.r.o. nabízí zážitkové lety balonem na míru s profesionálním pilotem.
Účinné technologie pro tryskání kovových dílů - závěsná tryskací zařízení Optima
Závěsná tryskací zařízení OPTIMA vyrábí pro Českou republiku společnost OTECO CZ z Bučovic. Pořiďte si účinné tryskací technologie pro různé skupiny kovových dílů.