Aktuální microsite

Stínící technika Vyškov, montáž žaluzií, rolet, roletek, předokenních rolet, sítí proti hmyzu, stěn
Zabýváme se výrobou, prodejem a montáží stínící techniky, žaluzie, rolety, roletky, předokenní rolety, sítě proti hmyzu, japonské stěny.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Sádrokartony, podhledy, půdní vestavby Opava, ohýbaný sádrokarton, podhledy, kazetové, minerální
Zajišťujeme montáže sádrokartonů, je to velmi oblíbený stavební velice dobrý tvárný prvek s širokým použitím při rekonstrukcích i v novostavbách, podhledy, příčky, předsazené stěny.
Moderní zubní klinika, ordinace, ošetření zubů bez bolesti
Moderní vybavení zubní ordinace je zárukou ošetření zubů bez bolesti. Zubní klinika Rafael Zlín a Centrum Happy Smile Otrokovice navštivte beze strachu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Geologické služby, pyrotechnika-geofyzika Blansko, pyrotechnické práce, nález munice, detektor kovu
Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce.
Ubytování ve stylovém, moderně vybaveném hotelu v barokní budově
Pobyt ve stylovém a navíc moderně vybaveném hotelu poskytuje v okolí Jihlavy Hotel Vivaldi Rančířov. Ubytujte se v hotelu umístěném v krásné barokní budově.
Projekční a inženýrské služby Praha, projekce pro vodní hospodářství, projektová dokumentace
Naše společnost AKVOPRO s.r.o. se již delší dobu zabývá projekčními a inženýrskými službami v oblasti vodního hospodářství, vypracování projektové dokumentace.
AKVOPRO s.r.o.
Ubytování s restaurací v penzionu blízko Podzámecké, Květné zahrady
Levné ubytování v Kroměříži poskytuje Penzion Na Jízdárně s vlastní restaurací. Ideální poloha blízko Podzámecké a Květné zahrady. Prostředí pro rodinné pobyty s dětmi i cyklisty.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Velký výběr přírodního kamene do gabionů, valounů, oblázků i kamenné drtě
Přírodní kameny do gabionů, valouny, oblázky či kamennou drť vybírejte na prodejně či v e-shopu společnosti ABC service, kterou najdete ve Frýdku-Místku. Máme velký výběr různých druhů kamenů.
Velikonoční dekorace, barvy, semena a sazenice cibule za akční ceny
DROGERIE Petra Poruby z Rožnova pod Radhoštěm poskytuje široký sortiment kvalitních barev za příznivé ceny. Mimo jiné zde kromě klasických drogistických výrobků zakoupíte i velikonoční dekorace.
DROGERIE Petr Poruba
Nábor nových posil se zájmem a znalostí montáže průmyslových elektroinstalací
Firma SD Install ze Znojma rozšiřuje své řady o posily se zájmem o průmyslové elektroinstalace. Staňte se součástí týmu zajišťujícího kompletní elektroinstalací průmyslových linek a výrobních celků.
SD Install Gustav Schuh
Betonové podhrabové desky pod plot, plastové podplotové profily
Společnost Oplocení Tlumačov s.r.o. jako prodejce plotů a pletiva ve Zlínském kraji - dodává i betonové podhrabové desky a plastové podplotové profily. Máme tedy nejobsáhlejší sortiment.
Dřevěné produkty na přání zákazníka – rámy do dveří, lišty pro výrobu oken, profily zimních zahrad
Dřevěné produkty pro další zpracování na přání zákazníka vyrábí firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY. Na zakázku vyrobíme rámy do dveří, lišty pro výrobu oken i profily pro zimní zahrady.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Testy určení pohlaví ptáků, diagnostika virových infekcí a chlamydií u ptactva
Společnost Genexone s.r.o. zajišťuje testy určování pohlaví ptáků, diagnostiku virových infekcí a chlamydií u ptáků letců a běžců.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce všeho druhu - dodávka střech na klíč
Kompletní dodávku střech na klíč realizuje v okolí Znojma, Hodonína a Břeclavi firma KARPEN PLUS s.r.o. V rámci služeb zajišťujeme tesařské, klempířské a pokrývačské práce všeho druhu.
KARPEN PLUS s.r.o.
Obec Bělušice, okres Kolín, Sokol Bělušice a Rybáři, zvonička s křížem, region Polabí
Obec Bělušice leží v průměrné výšce 236 metrů nad mořem. První zmínku o obci nalezneme v historických pramenech v roce 1356.
Správa nemovitostí Praha, bezproblémové fungování objektů, nízké náklady na správu objektu
Poskytujeme spolehlivý facility management s rychlým havarijním servisem, správa celé soustavy elektro, teplo, voda, odpad, při havárii se Vám dostane pomoc během 2 hodin.
Dodávky komplexních řešení střešních konstrukcí Prostějov, 5-ti letá záruka, údržby střech, nátěry
Provádíme realizace nových střech, údržby střešních konstrukcí, nátěry, impregnace a nástřiky konstrukcí, práce ve výškách i nad volným prostorem, tesařské a pokrývačské práce.
Lešení levně Plzeň, stavební lešení fasádní modulární i pojízdné, doprava po ČR zdarma
Jsme prodejci značkových stavebních lešení, bednění, strojů a dalších nových i použitých vybavení staveb a stavebních firem za zajímavé ceny, doprava po ČR zdarma.
Elektrické konvektory, sálavé panely, topné kabely
Firma SEFEN, spol. s r.o. Frýdek-Místek se zaměřuje na vytápěcí systémy. Ve svém sortimentu nabízí elektrické konvektory, sálavé panely i topné kabely.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Profesionální vařiče zálivkových hmot k opravě trhlin a poškození na silnicích
Břeclavská firma REKMA, spol. s.r.o. poskytuje speciální stroje k opravě silnic a dalších komunikací, mezi něž patří vařiče zálivkových hmot, které rychle a snadně zpraví poškozené silnice.
REKMA, spol. s r.o.
Laminované stolní a textilní vlaječky, praporky - výroba, prodej přes e-shop
Výrobu laminovaných a textilních vlaječek nebo praporků s možností jejich objednání a zakoupení přes e-shop zajišťuje v okolí Břeclavi a Hodonína firma STILLUS.
Servis a výroba hydraulických průmyslových hadic Plzeň - na počkání
Firma Adrián – HADICEADRI z Plzně nabízí opravy a servis hydraulických hadic a výrobu hydraulických hadic nebo hadic s koncovkami pro tlakové mytí nebo do potravinářského průmyslu.