Aktuální microsite

Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Zámečnické a svářečské práce, NON-STOP pohotovost, montáž bezpečnostních zámků a kování, havarijní opravárenské služby
Zámečnictví Martin Jakubec provozuje již mnoho let v Jičíně v Královehradeckém kraji zámečnictví. Provádíme zámečnické a svářečské práce a současně nabízíme také NON-STOP pohotovost.
Obec Krchleby - Olomoucký kraj, výlety na běžkách, trasy pro cyklisty, turistické trasy
Obec Krchleby se jsou malou zemědělskou lokalitou ležící asi 8 km od Mohelnice a 11 km od Zábřehu na Moravě v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1273.
Komunikační agentura, reklamní činnost, mediální kampaně, online kampaně vč. fb, polygrafická výroba
Společnost MAYAK komunikační agentura Mgr. Marie Vedralové se již od roku 2005 zabývá reklamní činností. V rámci své činnosti realizujeme například mediální kampaně a online kampaně vč. fb.
Vozidlo jako nové – kompletní mytí vozidel, interiéru a exteriéru a mokré čištění
Společnost AUTO TICHÝ s. r. o. z Ostravy se postará o kompletní mytí Vašeho vozidla, čištění interiéru a exteriéru nebo o mokré čištění, k dispozici je online rezervace.
Zásněžky Plastiplot - protisněhový plastový plot jako účinná bariéra proti tvorbě závějí
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic u Zlína vyrábí zásněžky Plastiplot - jde o protisněhový plastový plot, který funguje jako účinná bariéra proti tvorbě závějí.
Komplexní pohřební služby po celé ČR, v Evropě a celosvětově, zajištění převozu v ČR i v zahraničí, NON-STOP informace
Pohřební ústav AURIGA spol. s r.o. zajišťuje komplexní pohřební služby po celé ČR a také pro pohřební ústavy v Evropě a celosvětově, vč. zajištění převozu zesnulých nejen v ČR, ale také v zahraničí.
Vybavení prodejen a pokladní systémy, které přispívají bezproblémovému chodu obchodu
Veškeré potřebné vybavení pro zajištění pohodového chodu Vašich prodejen, včetně spolehlivých pokladních systémů naleznete u společnosti UNIPROX, spol. s.r.o., sídlící v Brně.
Velkoobchod s širokým výběrem osobních ochranných pracovních pomůckek Tábor
Jsou povolání, kde se při jejichž výkonu se neobejdete bez ochranných osobních pracovních pomůcek. Navštivte velkoobchod společnosti TERCIE handicap s.r.o. z Tábora, kde naleznete jejich široký výběr.
TERCIE handicap s.r.o. Ochranné pracovní pomůcky Tábor
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
Přístřešky, terasy, zábradlí a oplocení z hliníkových profilů
Stavíte nový dům či firemní objekt? Chcete mít moderní, bezúdržbové a stále krásné oplocení? Toužíte po designovém zábradlí, terase či přístřešku? Vše vám zajistí naše firma Guardi CZ - Radek Holusek.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Obec Křinice, malebná vesnice na Broumovsku s památkovou rezervací a naučnou stezkou
Obec Křinice je poklidná vesnice v Královéhradeckém kraji s typickými tradičními usedlostmi. V obci se nachází několik pamětihodností, přírodních zajímavostí a koná se zde řada kulturních akcí.
Fasádní systémy KNAUF s výbornou  tepelně izolační a ochrannou funkcí Náchod
Aby fasáda plnila všechny tyto požadavky, je třeba vybírat pouze kvalitní a prověřené materiály. Kromě fasádních systémů KNAUF dodáváme také fasády JUB, WEBER nebo BAUMIT.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Okamžité daňové poradenství včetně dalších služeb s tím spojených Liberec
Rychlé zpracování daňového přiznání, spolehlivé daňové poradenství a další služby pro Vás zpracovává firma O-Consult Liberec. Na nic čekejte a připravte se na daně .včas
Zveřejněte svůj inzerát v inzertních novinách ORIN
Neváhejte a výhodně inzerujte ve vyhlášených inzertních novinách ORIN - inzertní noviny pro Rychnov, Náchod, Ústí nad Orlicí a přilehlé oblasti.
Garážové vrata, brány nebo protipožární dveře značky Hörmann od firmy ALTOMA s.r.o.
Společnost ALTOMA, spol. s.r.o. z Prahy se již přes dvacet let zabývá dodávkou a montáží garážových vrat, bran, protipožárních dveří, stínící techniky a poskytuje i servis.
Čištění vodních zdrojů, kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce
Vyčištěním vodních zdrojů chráníte nejen své zdraví, ale i životnost čerpací techniky. Vyčištění kopaných a vrtaných studní včetně desinfekce provádí v Olomouci firma STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Agroslužby - příprava a ošetření půdy, výsev obilovin ale i stavební zámečnictví od Fübiko s.r.o.
Společnost Fübiko, spol. s.r.o. z Rodvínova u Jindřichova Hradce se zaměřuje na agroslužby, stavební zámečnictví a kovářství, autoservis nebo autodopravu.
Sazenice, semena, substráty a řezané a pokojové květiny v Květinářství Kottová
Květinářství paní Slávky Kottové nabízí rozmanitý sortiment květin od řezaných po pokojové, stejně jako nabídku semen, sazenic a substrátů pro Vaši zahradu.
Realitní společnost, Praha, prodej a pronájem nemovitostí v rámci celé České republiky, bezplatné poradenství
Realitní společnost Jiří Turek se již více než 20 let zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí v rámci celé České republiky. Zprostředkuji prodej a pronájem bytu, domu, pozemku i komerčních prostor.
Služby pro realitní makléře, zhotovení foto a video prohlídek, virtual home staging, 2D a 3D půdorys nemovitosti
Richard Jurák se nabízí služby pro realitní makléře - zhotovení foto a video prohlídek nabízených nemovitostí, virtual home staging - vybavení virtuálním nábytkem a 2D a 3D půdorys nemovitosti.
Přesné vodící tyče pro lineární vedení
Prodej uceleného sortimentu ložiskové techniky – Eshop velkoobchod s ložisky - výrobky vysoké kvality ve výhodných cenových relacích - Exvalos spol.s r.o. Lanškroun
Gynekologická ordinace a centrum krásy 2v1 Moravskoslezský kraj
Gynekologická ordinace, gynekologická péče pro ženy každého věku, centrum zdraví a krásy Šumperk, estetické zákroky a nabídka masáží.