Aktuální microsite

Úpravy vozidel pro tělesně postižené, úpravy bezbariérových automobilů, Tábor
Společnost API CZ s.r.o. se věnuje úpravám vozidel pro tělesně hendikepované.
Prodej řezaných květin, kytice a květinové vazby, aranžmá z umělých květin
Květinářství Květiny od Jany nabízí ve městě Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji prodej řezaných květin, aranžmá z umělých květin a také prodej doplňků a kvalitních moravských vín.
Myslivecké a lovecké potřeby, zbraně, střelivo, nože, lovecké oděvy a obuv
Nabízíme široký sortiment kvalitních a prověřených značek pro myslivost, lov a sportovní střelce.
Promo stolky - prezentační, výstavní, reklamní a ochutnávkové pulty
Promo stolky - prezentační, výstavní, reklamní a ochutnávkové pulty vhodné k propagaci Vaší reklamy zajistí firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí
Ing. Petr Skořepa se sídlem v Nové Bystřici v Jihočeském kraji nabízí komplexní geodetické práce v oblasti katastru nemovitostí (geometrické plány, vytyčování hranic, inženýrská geodézie, ...).
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Komplexní architektonická činnost včetně návrhů designu, projekční práce, autorský dozor
Ing. Jan Foff se zabývá komplexní architektonickou činností (architektonické, projekční práce staveb, návrh designu interiérů). V rámci nabízených prací se zabývá především návrhy pasivních domů.
Realizace průmyslových staveb, zemní práce za využití vlastních zemních strojů a příslušenství
Společnost Stavby Šafanda s.r.o. se sídlem v Krnově již od roku 2004 nabízí služby v oblasti stavebnictví (průmyslové stavby) a autodopravy, ale také zemní práce, demolice, inženýrské sítě a další.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Český výrobce kvalitních dřevěných palet - palety na míru
VPS J&M s.r.o. je tradiční český výrobce palet se sídlem v okrese Opava, která se specializuje na výrobu, výkup a prodej dřevěných palet. Působíme v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí - žádaná lokalita, férové ceny
Pohodové víkendové pobyty s polopenzí naleznete u Restaurace a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Navštivte turisticky žádanou lokalitu Vysočina a ubytujte se za férové ceny.
Restaurace a hotel U Hrocha
Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Profesionální dentální hygiena - od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Profesionální ošetření zubů a dentální hygienu provádí v okolí Brna zubní ordinace DentArt Brno. Provádíme vše od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Rekonstrukce bytů a rodinných domů - veškeré řemeslné práce
Kompletní rekonstrukci bytů a rodinných domů zajistí ve Znojmě, Miroslavi a jejich blízkém okolí Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Penzion s klimatizovanými pokoji a vlastní koupelnou nedaleko centra Lednice
Komfortní ubytování v klimatizovaných pokojích s vlastní koupelnou poskytuje Penzion U Bohuša. Rezervujte si svůj pobyt v penzionu v blízkosti centra Lednice.
Prodej a odborné položení korkových a jiných druhů podlah
Prodej a odborné položení koberců, korkových, plovoucích i laminátových podlah, linolea a marmolea zajistí v oblasti Jihlavy pan Pavel Kasal
Podlahy Pavel Kasal
Měření dioptrií a zhotovení dioptrických brýlí v rodinné optice s příjemným personálem
Profesionální měření dioptrií, zhotovení dioptrických brýlí i prodej brýlových obrub zajistí v rodinné oční optice Vladislava Gotthardová v Kopřivnici. Prodávají i doplňky k brýlím.
Vladislava Gotthardová
Dovoz ověřených vozů BMW, Volkswagen, Audi, Ford z Německa rychle a bez rizika
Společnost RDAutomobil s.r.o. zajistí rychlý a bezpečný dovoz ojetých, prověřených vozů BMW, Volkswagen, Audi a Ford přímo z Německa. Vůz si můžete vybrat z pohodlí domova, o vše se postaráme za Vás.
RDAutomobil s.r.o. Rychlý dovoz aut
Zprostředkování unikátních potravinářských strojů a kombinačních vah
V oblasti zpracování a porcování masa vám bude jistě výborným partnerem firma UNIPROX spol s.r.o. z Brna, jež poskytuje unikátní potravinářské stroje i kombinační váhy od prověřené značky MAREL.
Kovoobrábění - výroba a prodej evolutní, šroubové a listové pružiny
Hledáte firmu, která je profesionálem v kovoobrábění a vyznačuje se kvalitními výrobky? Firma SV výrobní Prostějov má dlouhodobou zkušenost ve výrobě evolutních, šroubových a listových pružin.
Vibrační stůl na cementy a malty pro zhutňování cementomaltových směsí
Výrobou a prodejem vibračních stolů pro zhutňování stavebních materiálů jako je cement a malta se na Olomoucku a Přerovsku zabývá firma Brio Hranice s.r.o.
BRIO Hranice s.r.o.
Výroba, prodej, velkoobchod, eshop - zinek, vápník, vitamín C v tabletách
Potřebovalo by vaše tělo potřebnou dávku vitamínů? Galenická laboratoř Ostrava je společnost, která se zabývá výrobou, prodejem, eshopem léčiv, doplňků stravy a kosmetikou.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Prohlídka a degustace vína v Malovaném sklepě s originální výzdobou
Klenutý sklep s originální výzdobou od lidového umělce Maximilliana Appeltauera – to je Malovaný sklep ve Sedlešovicích u Znojma. Přijďte si prohlídnout tento jedinečný sklep a ochutnat unikátní víno.
Vinotéka Malovaný sklep
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Tribotechnický servis a poradenství - správný výběr a aplikace olejů, maziv
Se správnou aplikací olejů maziv pro vaše vozidla a stroje a s výběrem vhodných olejů pro strojní zařízení Vám pomůže MERLIN-PLUS s.r.o. Z Břeclavi. Poskytujeme tribotechnické poradenství a servis.