Aktuální microsite

Provozní kapaliny TOTAL pro nákladní vozidla - motorové oleje, kapaliny pro brzdy, spojky, převodovky
Vysoce kvalitní provozní kapaliny pro nákladní automobily objednávejte u společnosti MERLIN-PLUS. Dodáváme oleje pro motory, převodovky, ale také kapaliny pro brzdy nebo spojky značky TOTAL
Elektroinstalace, elektromontážní práce Praha, silnoproud a slaboproud, nové jističe, zásuvky
Postaráme se o kompletní dodávku elektroinstalace pro bytový nebo rodinný dům, garáž nebo samostatný byt, zajistíme nové jističe, zásuvky, celé elektrické vedení, revize hromosvodů.
Apartmány U Zlaté rybky Staňkov, ubytování v apartmánech se zahradou, WiFi, parkování
Penzion U Zlaté rybky Třeboňsko najdete v krásné a čisté přírodě Jižních Čech, v obci Staňkov na Třeboňsku.
Zahuštění, prodloužení vlasů, dredy, pletení rasta copánků
Kadeřnictví SHADAR hairstyling Zlín se specializuje na pletení dredů, rasta copánků a provádí zahuštění a prodloužení vlasů. Klientelu máme nejen na Zlínsku, ale i z regionu Olomouc, Prostějov.
Údržba zahrad, ořez keřů, stromů, rizikové kácení - kompletní zahradnické služby
Danielovy zahrady za Vás vyřeší údržbu zahrad. Řešíme stříhání živých plotů, ořez keřů, stromů včetně rizikového kácení. Zajistíme kompletní zahradnické služby, působíme v regionu Zlínský kraj.
Rozvoz jídel - česká kuchyně a levné polední menu s rozvozem do firem a domácností
Jídelna Plhák nabízí kvalitní denní menu a českou kuchyni. Zajišťuje také rozvoz jídel a obědů do firem i domácností v okolí Bohuslavic u Zlína a Březnice.
Rolovací, sekční a boční garážová vrata se snadným ovládáním – dodávka a montáž
Bezpečné, tiché, kvalitní a se snadným ovládáním jsou garážová a průmyslová vrata - rolovací, sekční a boční - dodávaná a montovaná společností LOP realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Průmyslové váhy a váhové systémy pro obchody
Sortiment kvalitních a prověřených průmyslových vah a váhových systémů dodává společnost UNIPROX s.r.o., spolehlivý prodejce vybavení pro obchody a potravinářský průmysl.
Prodej ložisek a spojovacího materiálu Poděbrady, řetězy, těsnění, klínové řemeny, mazivo, filtry
Naše firma z Poděbrad se specializuje na prodej ložisek, řetězů, klínových řemenů, spojovacích materiálů, nářadí, maziv a mnoho dalšího.
Kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal
Ne každý má čas a náladu věnovat se pravidelnému úklidu domu. Řešení zná firma Haryservis, která vám nabízí kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal v Olomouci, ale i po celé České republice.
Jan Grézl, Sylva Grézlová HARYSERVIS II.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Společnost Pila Benda s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej dřevěných palet, obalů, beden, ale i nábytku z palet. Své výrobky rozvážíme po celé ČR do 24 hodin.
Kancelářský nábytek a nábytek do obchodů a ordinací vyráběný na míru
Vybavte svou kancelář, obchod, kavárnu, restauraci prodejnu nebo ordinaci stylovým a kvalitním nábytkem vyrobeným na míru v truhlářské dílně Radim Sladký.
Golf Hotel Austerlitz Vyškov, ubytování v pokojích a apartmánech, 18ti jamkového golfového hřiště
Ubytujte se v našem Golf Hotel Austerlitz ve Slavkově u Brna v okrese Vyškov, naskytne se Vám pěkné ubytování, dobré jídlo v restauraci, 18ti jamkového golfového hřiště s výhledem na zámek.
Platební terminál UNICARD s možností prodeje zboží a služeb v samoobslužném režimu – program na mycí linku, uhrazení parkovného
Samoobslužné teminály UNICARD díky inovaci nyní slouží nejen pro platbu pohonných hmot, ale díky inovaci poslouží i úhradě parkovného nebo programu na mycí lince.
Prvky pro bydlení i zahradu, stolky na zábradlí Teplice, pevné a sklopné provedení
Dodáváme kvalitní, praktické a elegantní řešení pro dům, byt a zahradu, nerezové stolky na zábradlí dodáváme v pevném a sklopném provedení.
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.
Obkladačství a zednické práce České Budějovice, pokládka obkladů a dlažeb, vyrovnání stěn a podlah
Naše firma z okresu České Budějovice provádí kompletní obkladačské a drobné zednické práce, pokládka keramických a skleněných obkladů a dlažeb všech formátů, odkládáme koupelny, terasy, fasády.
Opravy a prodej elektrospotřebičů Plzeň, připojení myček, sporáků, sušiček, praček, varných desek
Provádíme opravy, prodej a připojení veškerých elektrospotřebičů jak volně stojících tak i vestavných spotřebičů, zajišťujeme dopravu a servis v Plzni a okolí.
Samoobslužná kontejnerová čerpací stanice, systém pro čerpací stanice PHM
Moderní a kvalitní samoobslužnou kontejnerovou čerpací stanici, dodávka čerpacích stanic, vysoká úroveň technologie a zpracování zajišťuje firma UNIDATAZ s.r.o.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - ubytování pro firmy i rodiny s dětmi
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera se nachází v klidné části nedaleko centra Opavy - zajistíme firmám i rodinám s dětmi příjemné ubytování.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Vinotéka Herbenka – prodej vín z hustopečské vinařské oblasti
Kvalitní jihomoravská vína zakoupíte ve vinotéce Herbenka v Hustopečích. Prodáváme proslulé značky moravského vína.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Odolné zahradní lavičky na 50 let, která se vyrábí ze dřeva a kovu
Autobusové čekárny, městský mobiliář, ale i zahradní lavičky ze dřeva a kovu vyrábí firma Čekárny - bus ze Zábřehu. Pořiďte si odolné litinové lavičky, které vám vydrží i 50 let.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Soukromé a rodinné oslavy, narozeniny, svatby a dětské večírky na střelnici
Zažijte netradiční oslavu narozenin a uspořádejte akci na střelnici Warzone, která je nedaleko Brna, Blanska a Vyškova. Naše prostory se hodí pro rodinné oslavy, narozeniny, svatby i dětské večírky.
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.