Aktuální microsite

Vodohospodářské a inženýrské služby pro Vás vyřídí společnost VIS z Hradce Králové
Společnost Vodohospodářsko-inženýrské práce s.r.o. - VIS - z Hradce Králové pro Vás zajistí veškeré práce ohledně veřejného zásobování vodou nebo odkanalizování.
Prostorné pokoje Terasy Café, Liberec - nejlepší ubytování pro páry i rodiny s dětmi.
Sháníte prostorné, klidné ubytování v Liberci s nádherným výhledem na historickou část města? Apartmány Terasy Café Liberec jsou připraveny splnit Vám tento požadavek.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Soukromá základní umělecká škola Blansko, SZUŠ
Ucelené a komplexní múzické vzdělání v oboru tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém nabízí Soukromá základní umělecká škola Blansko.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Ubytování v malebném Pensionu Erban, Krkonoše
Pension Erban nabízí možnost ubytování ve Špindlerově Mlýně.
Prodej, servis, leasing nových, starších i repasovaných kopírek, tiskáren a spotřebního materiálu
T-Agency Jiří Tourek za zabývá především maloobchodním prodejem, servisem a leasingem nových, starších i repasovaných kopírek, tiskáren a multifunkčních strojů a spotřebního materiálu.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Účetnictví - zpracování daňového přiznání, daně z příjmu, zpracování mezd
Společnost DÚOPAM s.r.o. v Ostravě se zabývá komplexními službami v oboru účetnictví a daňové evidence. Ve všem vám poradíme, případně zařídíme.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Montované ocelové haly - montáž ocelových konstrukcí po celé ČR
Společnost Opravny Telč, a.s. se více než 25 let zaměřuje na dodávku a montáž ocelových konstrukcí různého typu po celé ČR. Staví montované ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Projekce vodohospodářských staveb, vodovodů, kanalizací a ČOV
Jste obec či městská část a potřebujete pro své občany zajistit přívod pitné vody a odvod odpadních vod? Máte vodovod, který by už potřeboval rekonstrukci?
PIK Vítek s.r.o. Martin Kotek
Návrh a realizace zahrad, výsadba a údržba zeleně
Toužíte po krásné zahradě u svého rodinného domu? Chcete mít za domem útulné zákoutí se stromy či plno barevných květin a bylinek?
ArboGard, s.r.o.
Komplexní informační systémy pro řízení stavebních firem
Společnost IPOS-SOFT spol. s r.o. se sídlem v Teplicích se již od roku 1992 specializuje na dodávky komplexních informačních systémů pro řízení stavebních firem.
Specialisté na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády
Rodinná firma VKN-OMÍTKY s.r.o. se sídlem v Berouně ve Středočeském kraji se již mnoho let specializuje na strojní omítky, lité podlahy a strojní nebo zateplené fasády.
Adrenalinový park na Slapech - akční zábava na souši, na vodě i ve vzduchu
Společnost TEPfactor Water CUP s.r.o. se sídlem v Chotilsku provozuje na Slapech adrenalinový park, který nabízí akční zábavu na souši, na vodě i ve vzduchu.
Výroba, prodej a montáž betonových plotů na klíč v celé České republice
Společnost RS BETON s.r.o.se sídlem v Šardicích v Jihomoravském kraji vyrábí, prodává a montuje betonové ploty na klíč
Výroba a dodávka kvalitních betonových směsí, Betonárna Plzeň
Betonárna AZS BETON s.r.o. vyrábí a dodává betonové směsi, betonové a železobetonové prefabrikáty na zakázku, Betkostky.
Elektronická, digitální úřední deska pro města, obce - moderní informační systém pro veřejnou správu
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. vyvinula aplikaci digitální úřední deska. Využívají ji města a obce pro zveřejnování informací, je to moderní informační systém pro veřejnou správu.
Kompletní realitní služby, Praha
Prodej, pronájem a koupi nemovitostí zajistí realitní agentura RENE s.r.o.
Zateplení budov, střech a fasád pomocí PUR pěnové izolace
Firma Středisko pěnová izolace z okolí Hradce Králové se specializuje na zateplení domů, fasád, střech a dalšího, které Vám ročně může ušetřit tisíce korun.
Odborné kurzy a školení v oblasti ISO/IEC a manažerských systémů řízení
Společnost T Cert, s.r.o. se sídlem v Praze Vám pomůže získat a rozšířit vzdělání v oblasti manažerských systémů řízení, certifikací ISO a IEC pomocí odborných kurzů a školení.
Kovové brány, zábradlí nebo schodiště - kvalitní česká výroba na zakázku
Kvalitní kovové konstrukce z nerezu nebo oceli jako brány, ploty, zábradlí a mnohé další do Vašeho domu nebo zahrady vyrobí firma MKovo Zdeněk Marek, sídlící v Jenštejnu v okolí Prahy.
Sítě do oken a dveří jako užitečná ochrana proti nepříjemnému hmyzu
Účinná ochrana proti nežádoucímu hmyzu. To jsou sítě do oken a dveří v mnoha provedeních a designech od firmy Ing. Martin Zachrla sídlící ve Zbýšově v okolí Brna.
Půjčovna párty stanu 5x10m, pronájem na svatbu Ostrava, Frýdek
Svatební stan je ideálním řešením pro venkovní svatbu nebo jinou společenskou akci. Proto se obraťte na Párty stany Drobek, kde vám zajistí pronájem stanu o velkosti 5x10m v Ostravě a Frýdku-Místku.
Reklamní textil, textil s potiskem  - trička, košile, mikiny, bundy, vesty, zástěry
Reklamní textil s potiskem, jako jsou trička, košile, mikiny, bundy vesty nebo zástěry v různém barevném provedení i velikostech potiskuje a dodává reklamní agentura STILLUS s.r.o.
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.