Aktuální microsite

Ubytování Lipno nad Vltavou - apartmány a studia s výhledem na vodní nádrž Lipno
Ubytování U Vongrejů nabízí ubytování v Lipně nad Vltavou s výhledem přímo na vodní nádrž Lipno. Ubytovat se můžete buď ve dvou apartmánech (pro 7 a 11 osob) nebo dvou studiích (pro 2 a 4 osoby).
Pěstitelská pálenice, výroba destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce
Pan Vladislav Vaněk již od roku 2003 provozuje ve Stříteži nad Bečvou pěstitelskou pálenici o objemu kotle 300 litrů. Pálenice je určena k výrobě destilátů z různých druhů zkvašeného ovoce.
Komplexní stavební činnost, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce
Společnost EMI-STAV s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá veškerými službami v oblasti stavebnictví - interiérové rekonstrukce, pokládka obkladů a dlažeb, realizace stropů, montáž sádrokartonů, aj.
Rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací Vás láka na Třeboňsko
Útulný rodinný Penzion U Šírků s Jihočeskou restaurací je skvělá destinace pro dovolenou po celý rok. Objevujte krásy Třeboňska a jeho blízkého okolí.
Rekonstrukce rodinných domů a bytů a další stavební práce od Radim Brabec
Radim Brabec z Násedlovic z okolí Hodonína pro Vás zajistí veškeré rekonstrukční práce rodinných domů a bytů. Od stavebních a zednických prací po pokládku podlah.
Originální autodíly, autodoplňky a kosmetika
Provozujete autoopravnu či si chcete vylepšit a opravit svůj vůz sami? Náhradní díly a veškeré autodoplňky nakupujte u společnosti Worldparts - Pavel Dvořák.
Palety, přepravní a OSB bedny pro Váše zboží od SANPAK s.r.o.
Společnost SANPAK s.r.o. z Kněževsi nedaleko Prahy provozuje servisní centrum palet, a kromě palet nabízí i přepravní nebo OSB bedny, paletové ohrádky a další.
Jednoúčelové stroje a zařízení, konstrukční a projektové práce
Potřebujete do svého provozu nový jednoúčelový stroj, který Vám zdokonalí a zjednoduší výrobu, ušetří čas a peníze? V tom případě se obracejte na společnost JS Konstrukce.
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Profesionální realitní služby v Ostravě a okolí od Helena Hrušková reality
Helena Hrušková reality je osobní realitní makléřka, která v Ostravě a okolí nabízí profesionální služby v oblasti prodeje, nákupu a pronájmu realit a pozemků.
Návrh a realizace automatických závlahových systémů v zahradách, parcích i sportovištích
Automatický závlahový systém, který ušetří Váš čas při zalévání trávníku na zahradách, v parku i na sportovištích, navrhne a nainstaluje Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Zahradnictví Brno Kresa s.r.o.
Kompletní veterinární péče, očkování, prevence Bruntál
Poskytujeme profesionální veterinární péči, prevenci, poradenství a očkování v Bruntále.
Zakázková kovovýroba, výroba šnekových a řetězových dopravníků
Dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby šnekových a řetězových dopravníků má společnost JK MONT, s.r.o.
Prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů
Pan Martin Mikulaj se sídlem ve Vsetíně ve Zlínském kraji nabízí prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů.
Realizace oken, vchodových dveří a posuvných stěn a zimních zahrad
Společnost VADEO OKNA s.r.o se zabývá realizací dřevěných, dřevohliníkových, hliníkových i plastových oken, vchodových dveří různých typů a také posuvných stěn a zimních zahrad vyrobených na míru.
Soukromý sportovní areál pro tenisty, na volejbal nebo nohejbal
Společnost OLTEN CZECH s.r.o. provozuje od roku 2011 v Dolních Jirčanech ve Středočeském kraji soukromý sportovní areál především pro tenisty, ale mohou být využívány také na volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Opravy a servis vysokozdvižných vozíků a manipulační techniky
Generální opravy, záruční a pozáruční servis manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky, VZV i paletové vozíky od společnosti DAMATECH, spol. s r.o., z Dačic.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Projektování rodinného domu, posudky, statické zajištění staveb
Projekty pro rodinné domy, stavebnětechnické posudky i statické zajištění staveb zajišťuje firma Ing. Jaromíra Ferdiana se sídlem v Ostravě. Všem investorům poskytujeme kompletní projekční servis.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro čerpání čisté vody, zavlažování - akční nabídka
Ostravská společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o. má pro Vás v akční nabídce ponorné čerpadlo 4 SKM 100 pro vrty i studny k čerpání čisté vody do domácností a zavlažování dešťovou vodou.
Sanační a speciální materiály pro stavebnictví Praha – široký výběr a zaručená kvalita
Společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy nabízí široký výběr sanačních a speciálních materiálů určených pro stavebnictví se zárukou kvality a perfektního výsledku.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Systémové řešení pro sanaci a odstranění negativních projevů vlhkého zdiva dle WTA - prodej Praha
Pouze systémové řešení pro sanaci vlhkého zdiva dle WTA jsou díky kombinaci obnovy hydroizolačních vrstev a odstranění projevů vlhkosti účinná. Produkty prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Projekční práce kotelen, výměníkových stanic i solárních systémů - návrh strojní části
Ostravská společnost DK projekt, s.r.o. se specializuje na veškeré projekční práce u zdrojů na vytápění. Zároveň poskytuje občanům, podnikům a podnikatelům energetické poradenství zdarma.
DK projekt, s.r.o.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.