Aktuální microsite

Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.
Lakovaná patina - T.lacq nábytková dvířka s matným povrchem do rustikálních interiérů
Společnost Trachea a.s.doplňuje stále typy nábytkových dvířek, lakovaná patina je vhodná do rustikálních interiérů - jde o dvířka T.lacq s matným povrchem.
Eshop s vitamíny, minerály a doplňky stravy - se slevou produkty pro zdraví, posílení imunity, regeneraci organismu a vitalitu
JML Fitness Line, s.r.o. Zlín-Velíková vyrábí vitamíny a doplňky stravy, které aktuálně pořídíte se slevou. Navštivte náš eshop a vybírejte z mnoha produktů pro posílení imunity, regeneraci organismu.
Kovovýroba Vracov, ocelové konstrukce, oplocení, mříže
Potřebujete rychle postavit novou halu či jinou ocelovou konstrukci? Chcete nové oplocení a bránu kolem rodinného domu? S tím vším Vám poradí a pomůže naše společnost Kovo Kotek.
Kovo Kotek Ondřej Kotek
Strojně hlazené průmyslové betonové podlahy - vnitřní, venkovní, barevné
Firma Stavby PM Pavel Machů z regionu Zlínský kraj realizuje vnitřní a venkovní průmyslové podlahy i v lokalitě Olomoucký, Moravskoslezský a Jihomoravský kraj. Jde o strojně hlazené betonové podlahy.
Škola tenisu pro děti - tenisová přípravka, minitenis, babytenis, výkonnostní trénink
Tenisový oddíl Sport Klub Zlín - Mladcová přijímá nové členy. Tenisová škola je určena pro děti různé věkové kategorie - přípravka, minitenis, babytenis až po výkonnostní trénink žáků.
Autorizovaný prodejce elektrokol KTM bike, Rocky Mountain, Lectron - skladem nové modely
KTM Bike shop Zlín je autorizovaný prodejce elektrokol KTM pro Zlínský kraj. Na prodej i kola zn. Rocky Mountain, Lectron. Prodejem kola však naše služby nekončí, postaráme se Vám o pravidelný servis.
Prodej, eshop - netkaná textilie pod mulčovací kůru zabraňující prorůstání plevele
Ostravská společnost Arnak s.r.o. se zabývá prodejem a e-shopem netkaných textilií pod mulčovací kůru, které efektivně zabraňují prorůstání plevele a vytváří ideální podmínky pro růst rostlin.
Arnak s.r.o.
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy Mladá Boleslav, výcvik psů, poslušnost štěňat, nácvik
Kubova školka pro štěňata a dospívající psy se věnuje výcviku ovladatelnosti a poslušnosti štěňat a také dospívajících psů v Mladé Boleslavi.
Obec Lešany, okres Prostějov, lidová zvonice, kostel Nejsvětější Trojice, kaple sv. Františka
Nad vesnicí Lešany po pravé straně směrem na Zdětín na vrcholu Bílé hory a kolem jeho vrcholku a na stráních se nachází na rozloze 3,9 ha chráněná přírodní rezervace „Na hůrkách.
Obec Újezd, okres Domažlice, kaple svatého Václava, Kozinův statek, Dvůr U Rozsochů
Pod správu obecního úřadu patří také blízká ves Petrovice, nacházející se přibližně na poloviční cestě mezi Újezdem a Domažlicemi, pořádání masopustu, statek Jana Sladkého Koziny.
Moderní evropská restaurace BeerWarehouse Liberec, pokrmy z čerstvých regionálních surovin
V naší restauraci BeerWarehouse pro Vás připravujeme ty nejlepší gastronomické zážitky z čerstvých surovin, pravidelně jídla měníme, jídla pro vegetariány, vegany.
Izolace střech Liberec, hydroizolace a tepelné izolace plochých střech, teras, protiradonové izolace
Specializujeme se na provádění hydroizolací a tepelných izolací plochých střech pomocí foliových systémů a asfaltových pásů.
Privátní realitní makléř Bruntál, prodej domů, bytů, pronájem bytů, koupě bytů, domů, chalup
Privátní realitní kancelář v Bruntálu disponuje rozměrnou sdílenou poptávkou a nabídkou nemovitostí, zejména bytů, domů, chalup, pozemků a komerčních objektů.
Světelné dopravní zařízení s příslušenstvím - prodej i pronájem
Světelné dopravní zařízení i s příslušenstvím v okolí Ostravy prodává a pronajímá společnost PROZNAK-DOPRAVNÍ ZNAČENÍ, s.r.o., která působí jako specialista v oblasti dopravního značení.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kosmetické ošetření pleti kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys, ayurvedská Mikromasáž OFF
Dopřejte si kosmetické ošetření pleti v Salonu Zdenka Skřivánková Zlín. Pracuji s kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys. Novinkou v salonu je ayurvedská Mikromasáž OFF. Dárkové poukazy v prodeji!
Zakázková výroba nábytku do kanceláří, prodejen – interiéry na míru
Zakázkovou výrobou interiérů na míru, jako jsou kanceláře nebo vybavení obchodů a prodejen, se zabývá Kuchyňské studio Jan Forman.
Realizace strojních stříkaných omítek - moderní technologie omítání
Strojní stříkané omítky jsou rychlým a moderním způsobem realizace omítání stěn a stropů. Firma Stavební práce Habiňák provádí strojní omítání sádrové, štukové, vnitřní i vnější.
Prodej, dodavatel betonové střešní tašky, betonová střešní krytina
Betonové střešní tašky, prodejce, dodavatel kvalitních betonových střešních krytin značky Terran nabízí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Převod bytu, rodinného domu - vklad do katastru nemovitostí a sepis dokumentů
S převodem bytu a rodinného domu Vám pomůže naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Postaráme se o sepis nezbytných dokumentů a vklad do katastru nemovitostí.
Kvalitní hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet
Dodávkou, montáží a servisem náhradních dílů, jako jsou hydraulické válce, ozubená čerpadla, pohony či ventily značky Pedro Roquet se zabývá společnost EKOSYS s.r.o. v Ostravě.
Manipulační zařízení, vyprazdňování obřích vaků Pardubice, stanice vyprazdňování sypkých směsí
Zajišťujeme vývoj a výrobu dopravního a manipulačního zařízení zejména stanic pro vyprazdňování obřích vaků s obsahem sypkých materiálů.
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice
Realitní kancelář Praha, prodej a koupě nemovitostí, pozemků, chalup, nebytových prostor, hypotéky
Realitní kancelář EVROPA z Prahy zajišťuje kompletní služby při prodeji, nákupu či pronájmu Vaší nemovitosti, byty, domy, chalupy, pozemky, novostavby, komerční objekty.
Pozemní stavby Kroměříž, dopravní stavby, vodohospodářské stavby, stavební práce, vlastní doprava
Naše stavební společnost se věnuje stavebním pracem se specializací na pozemní stavby, realizujeme a rekonstruujeme malé i velké stavby, rodinné a bytové domy, sportoviště, dlažby, fasády.
Výškové a montážní práce Jablonec nad Nisou, čištění fasád, montáž reklamy, záchytné systémy
Provádíme speciální výškové práce vyžadující použití horolezecké techniky, montážní plošiny, nebo speciálních postupů, čistíme fasády panelových domů, montujeme světlíky, opravy na domech.