Aktuální microsite

Víceúčelové oleje pro naftové motory, převodovky  a hydraulické systémy zemědělských a stavebních strojů
Široký sortiment víceúčelových olejů vhodných pro naftové motory, převodovky a hydraulické systémy stavebních nebo zemědělských strojů dodává firma MERLIN-PLUS.
Obec Mnichov organizátor travesti show Divoké kočky hotel Continental vstupenky a doprava zajištěna
Naše obec Mnichov zajišťuje akci travesti show Divoké kočky v Mariánských Lázních 14.4.2022! Vstupenky a doprava pro místní občany jsou zajištěny.
Opláštění budov z kvalitních fasádních plášťů, vysoce odolné proti povětrnostním vlivům
Při rekonstrukci nebo stavbě komerčních budov, obchodů, výrobních hal, či domů se využívá opláštění budov z fasádních plášťů. Realizaci zajistí společnost Střechy Višňovský nejen v Ostravě, i v Opavě.
Střechy Višňovský Jaroslav
Obec Rokytňany, okres Jičín, Kaple Nejsvětější Trojice, Pomník obětem 1. a 2. sv. války, Krucifix
První písemná zmínka o obci Rokytňany pochází z roku 1381. V současné době mají Rokytňany 124 obyvatel.
Autodoprava - přeprava stavebního materiálu, odpadu a suti
Přepravou stavebního materiálu, odpadu a suti díky specializovaným skladovým kontejnerům se zabývá společnost Autodoprava Bohdálek v okolí Moravského Krumlova.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Vertikální a horizontální obráběcí centra Tongtai
Pokud si chcete pořídit opravdu kvalitní a prověřené vertikální či horizontální obráběcí centra, pak je pro vám spolehlivým prodejcem firma M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou nedaleko Přerova.
M-MOOS spol. s r.o.
České bavlněné dámské, pánské a dětské kapesníky - nakupujte snadno a jednoduše online!
Že je látkový kapesník přežitek? Kdepak, my si to nemyslíme! Patříte-li mezi ty, kteří stále látkový kapesník používají, máme pro vás ucelenou nabídku.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, kovošrot
Sběr, výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, výkup litiny, oceli, měď, elektrokabely, mosaz, bronz a další provádí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Volná pracovní místa pro pracovníky do výroby - s ubytováním zdarma
K nejvýznamnějším agenturám práce v ČR patří Personal Fabric - agentura práce a.s., která nyní poskytuje volná pracovní místa pro pracovníky do výroby na hlavní pracovní poměr s ubytováním zdarma.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Sdružení automobilových dopravců Praha, pomoc dopravcům ve vnitrostátní i mezinárodní dopravě
Sdružení automobilových dopravců zajišťuje osvětu při tvorbě a úpravě legislativy týkající se silniční dopravy a mezivládních dohod a smluv v této oblasti.
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Odborníci na sběr a výkup kovového odpadu a železných, barevných i neželezných kovů
Na sběr a výkup kovového odpadu, železných, barevných i neželezných kovů, se zaměřuje společnost Trojek, a.s. ve Veselí nad Moravou, dostupné i pro zákazníky z Uherského Hradiště a blízkého okolí.
Trojek, a.s. Veselí nad Moravou
Linky na výrobu tvarovaného cukru Praha, plně automatizované linky, zařízení kostkáren
Naše firma plně orientovaná na potravinářský průmysl vyrábí plně automatizované linky pro výrobu tvarovaného cukru i jeho balení.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Restaurování památkově chráněných objektů Praha, renovace historických fasád, kamenné výzdoby
Zaměřujeme se na renovace interiérů a exteriérů, kompletní rekonstrukce bytových jader a obchodní činnost, děláme restaurování památkově chráněných objektů, fasády včetně uměleckých štuků.
Vinařství, prodej vína Břeclav, degustace vín ve sklípku, víno jako dar, růžová vína, objednávky
Rodinné vinařství Bílkovi z Břeclavi se věnuje produkci vín převážně z vlastních hroznů, nabízíme ubytování po degustaci vín, víno jako dar, objednávky růžového, bílého a červeného vína.
Souprava dětská bavlněná rouška s čepicí - prodej, e-shop
Chlapeckou a dívčí dětskou bavlněnou roušku v soupravě s čepicí s různými motivy zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy PLETEX z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Romantický víkendový pobyt pro dva – akční balíček
Romantický víkend pro dva s ubytováním v zámeckém hotelu, odpočinkem ve wellness a luxusní večeří zažijete v prostředí hotelu Zámek Valeč.
Laserové gravírování, rytectví popisů, log a fotografií na předměty ze dřeva, kovu nebo skla
Laserové gravírování a rytectví popisů, log, fotografií a různých motivů zajišťuje IBLASER.CZ Ivo Bernard ze Šumperka. Gravírujeme předměty ze skla, dřeva, kovu, papíru i kámen.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Koordinátor BOZP, technické dozory staveb Ústí nad Labem, kontrolní dny BOZP na stavbě
V Ústeckém kraji zajišťujeme profesionální služby koordinátora BOZP a také technické dozory staveb, zpracování plánu BOZP a návrh řešení, poradenství.
Kominické práce Bruntál, revize komínů, vložkování komínů, frézování komínů, čištění komínů
Kominictví Bruntál zajišťuje kompletní kominické práce včetně frézování komínů, čištění komínů, kontroly a revize komínů, vložkování komínů a zdění komínů.
Pomaturitní tříleté denní i dálkové studium – obor sociální práce a pedagogika
Využijte možnost pomaturitního studia v oboru sociální práce a sociální pedagogika na Vyšší odborné škole sociální v Ostravě. Studovat můžete ve formě denního, dálkového nebo kombinovaného vzdělávání.
Sítě do oken – sítě proti hmyzu v nejvyšší kvalitě
Pokud potřebujete chránit interiér proti hmyzu, můžete se spolehnou na společnost SLOVAKTUAL. Zajistíme Vám sítě do oken v nejvyšší kvalitě a poradíme, který produkt bude pro Vás ten nejvhodnější.
Profesionální rozbor prachu - analýza kvality spalování v palivové laboratoři
Profesionální rozbor prachu pro Vás zajišťuje společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika se sídlem v Ostravě. Analýzu kvality spalování provádíme v palivové laboratoři.
Stylové ubytování v útulných apartmánech
Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma ve stylových apartmánech nabízí penzion „Rezidence Zvon“. Prožijte příjemné chvíle v nádherném jihomoravském městě a jeho okolí.