Aktuální microsite

Údržba a oprava nástaveb na přepravu vozidel, opravy a údržby motorových vozidel
Společnost Primatruck s.r.o. se sídlem v okrese Nymburk se již od roku 2007 zaměřuje na prodej, pronájem, výkup a servis nákladních vozidel různých značek a stáří. Nabízíme také odtahovou službu.
Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.
Auditorské služby, daňové poradenství, vedení účetnictví a daňová evidence
Firma Ing. Ladislav Kozák s.r.o. poskytuje firmám i OSVČ veškeré auditorské služby a daňové poradenství, kompletní vedení účetnictví včetně daňové evidence a vypracování daňových přiznání.
Rozvody potrubí pro rozvod tepla a chlazení – montáž, demontáž, opravy
Technologické celky pro rozvod topení a chlazení instaluje firma Dolmont Energo. Zajistíme montáž, demontáž i opravy rozvodů tepla a chlazení.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Křovinořezy Husquarna za akční ceny - profesionální, hobby i farmářské
Výkonné, snadno ovladatelné a cenově příznivé křovinořezy značky Husquarna určené pro profesionální, hobby i farmářské použití zakoupíte v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý
Zhotovení dioptrických brýlí na počkání v oční optice
Oční optika, kde vám zhotoví brýle na počkání - to je optika G Optik s.r.o, kterou naleznete ve Znojmě a Moravských Budějovicích.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Výkopové práce, zemní práce, inženýrské sítě
Provádíme veškeré výkopové a zemní práce a dále stavíme i inženýrské sítě - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Sběr a výkup barevných kovů, železa, nakládání s nebezpečnými odpady Semily
Sběr, výkup, využití, nakládání a likvidace nebezpečného odpadu a barevných kovů, železa, CuSn4-10, cínu, slitin a drahých kovů realizuje společnost Green Waste Services, s.r.o.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Ekologické poradenství podnikům a obcím Semily, vedení evidence odpadů, roční hlášení, žádosti
Nabízíme Vám komplexní služby k odpadovému hospodářství včetně ekologického poradenství podnikům a obcím, zpracování žádostí pro nakládání s odpady.
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Stavební práce na klíč Semily - stavby, rekonstrukce, zateplení budov
Jsme autorizovaná firma pro provádění pozemních staveb: Zateplování fasád budov, stavby na klíč, rekonstrukce, vestavby, PENB - průkazy energetické náročnosti budov - D-BAU s.r.o. Semily
Odborné učiliště a střední škola Zlínský kraj - Vsetín
Maturitní obory, učiliště, středoškolské vzdělání zakončené maturitu nebo výučním listem, střední odborná škola ve Zlínském kraji, technické a gastronomické obory.
Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín
Základní škola – povinná školní docházka ve Zlínském kraji – Fryšták
Základní vzdělání Fryšták, povinná školní docházka ve škole ve Fryštáku, studium pro děti základní školy, moderní základní škola a sportoviště pro vaše děti.
Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace
Elektroinstalační práce - montáže osvětlení, hromosvodů nebo fotovoltaiky
Elektroinstalační práce od montáže po konečné spuštění provádí společnost pana Antonína Slepánka z okolí Kolína. Instalace veřejného osvětlení, hromosovdů, fotovoltaiky a mnohé další.
Střešní okna Velux od certifikovaného prodejce Michal Soudek
Střešní okna od značky Velux Vám dodá a namontuje společnost pana Michala Soudka, který působí v okolí Pardubic a je certifikovaný prodejce střešních oken Velux a jejich doplňků.
Zapůjčení, pronájem vysokorychlostních kamer a příslušenství, Praha
Výhodné zapůjčení i pronájem kvalitních vysokorychlostních kamer značky Photron a IDT, poradenství a kvalifikovanou obsluhu zajišťuje Proxis, spol. s r.o., Praha.
Proxis, spol. s r.o. optické přístroje a systémy
Panely pro skříňové nástavby nákladních automobilů Vysoké Mýto - izolace na míru
Panely pro nákladní automobily se skládají z tvrdé polyuretanové pěny, která je oboustranně opláštěná polyesterovým skelným laminátem.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Kurz speciálních efektů v divadelním a filmovém líčení – základy a tvorba
Chcete se zdokonalit v maskérském umění? Navštivte kurz speciálních efektů filmového a divadelního líčení v Maskérské škole v Praze, která je vedena panem Petrem Fadrhonsem.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Výstavba, rekonstrukce bytových domů - nové komfortní byty
Společnost INSTA CZ s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oblasti výstavby bytových domů i jejich rekonstrukce. Zakázky přijímáme především v lokalitě Olomouc, Prostějov, Vyškov.
Porcovačka, kráječka masa – model DB20 od firmy JBT se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování
Strojem, který odkáže krájet maso bez kosti podle velikosti nebo váhy, je Porcovačka masa - kráječka od firmy JBT, model DB20 se speciálním softwarem pro optimalizaci výtěžnosti porcování.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Květiny, dekorace a dárkové předměty v Květinářství Jaroslava Lindová
Prodej řezaných květin i květin v květináči, dekorace a dárkové zboží můžete pořídit v Květinářství paní Jaroslavy Lindové v Ústí nad Labem.
Pokládka dlažeb a obkladů nebo zateplování fasád od JutaSTAV s.r.o.
Společnost JutaSTAV s.r.o. provádí v Praze a ve Středočeském kraji zednické práce a specializuje se na pokládku dlažby nebo obkladů nebo zateplování fasád.
Prodej a montáž bazénových čerpadel, údržba a servis bazénů
Bazénová čerpadla německého výrobce Speck Pumpen, pravidelnou údržbu a servis bazénových technologií poskytuje společnost OK POOL CZ s.r.o.
Stavby pro bydlení – rodinné domy, bytové domy a garáže Praha
Architektonické stavby na klíč, domy, bytové jednotky a garáže s kompletním zajištěním projetu a výstavby či průmyslové stavby. Odborný personál a bezkonkurenční ceny zajišťuje SPING STAV s.r.o.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Komplexní hydroizolační práce - použití PVC fólií, modifikovaných asfaltových pásů i triflex
Společnost MV-IZOL se sídlem v Praze se zabývá komplexními hydroizolačními pracemi (hydroizolace základových desek, střech, teras, balkónů, ale také zahradních jezírek, aj.)
Pěstování zeleninových a květinových přísad a bylin, výroba vlastních čajových směsí a sirupů
Firma Bylinky do domu se již od roku 1991 zaměřuje na pěstování zeleninových a květinových přísad a také bylin, které zpracováváme na vlastní čajové směsi a sirupy.