Aktuální microsite

Výstavba občanských, bytových staveb nebo jejich rekonstrukce ve Vyškově
Společnost WAGNER stavební společnost s.r.o. je stavební společnost z Vyškova, která se zaměřuje především na výstavbu občanských a bytových staveb, zemědělské stavby a zámečnickou výrobu.
Nábytek do domácností i komerčních prostor na míru
Toužíte po novém a moderním interiéru? Potřebujete nový nábytek do domácnosti či kanceláří? Nechte si vše navrhnou a vyrobit na míru od společnosti Hilbert Interiéry s.r.o.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Projekční a inženýrská činnost od dynamické společnosti OMEGA project s.r.o. z Prahy
OMEGA project s.r.o. z Prahy je společnost, který se zabývá projekční a inženýrskou činnosti pro rodinné, pasivní a nízkoenergetické domy nebo developerské projekty.
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.
Ing. Jana Karlachová RE/MAX Alfa
Domovní a průmyslové elektroinstalace - montáž, dokumentace, elektroinstalační práce
Elektroinstalační práce všeho druhu zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol. s r.o. Montujeme domovní a průmyslové elektroinstalace v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí včetně dokumentace.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Prodej hutního materiálu - trubky, ocel
Široký sortiment kvalitního hutního materiálu, trubky, ocel a další dodává společnost Železářství Skořepka, s.r.o., která sídlí v Brně.
Aktivní dovolená s kolem v hotelu s možností  jejich zapůjčení i úschovy
Kombinaci ubytování a aktivní dovolené umožňuje Hotel Kraví hora Bořetice****. Přivezte si vlastní kola nebo vyzkoušejte ty naše a užijte si cykloturistiku na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Automatizovaný sběr dat z výrobních technologií a návrh řešení pro zvýšení efektivity, kvality výroby
Služby v oblasti informačních a automatizačních systémů poskytuje společnost IMC Zlín, a.s., specializuje se na automatizovaný sběr dat z výrobních technologií pro zvýšení efektivity a kvality výroby.
IMC Zlín, a.s.
Kardiologie, léčebná a preventivní vyšetření v oblasti srdečních vad, EKG, ECHO - Praha
Specializovaná kardiologická vyšetření EKG, ECHO a ostatní lékařské úkony spojené s onemocněním kardiovaskulárního systému provádí MUDr. František Vinš v Praze.
Kompletní vybavení pro ohňostroje, realizace ohňostrojů, prodej pyrotechniky
Společnost LAKI - Ladislav Kincl prodává zábavní pyrotechniku všech kategorií, zrealizujeme venkovní i interiérové ohňostroje na míru.
Lesnické služby - těžba, přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, nákladní přeprava dřeva
Firma Svadbales nabízí veškeré lesnické služby. Součástí naší činnosti je těžba a přibližování dřeva, prodej palivového dřeva, výkup veškeré dřevní hmoty a nákladní přeprava dřeva i jiných materiálů.
Stavební činnost, revitalizace a opravy panelových domů, výškové práce horolezeckou technikou
Společnost Milan Průša - ALPSTAV se sídlem v Ústí nad Labem se zabývá komplexní stavební činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů.
Rozvody tepla, vody a plynu - montáže, záruční i pozáruční servis, opravy, prodej materiálu
Českobudějovická topenářská firma Vetom s. r. o. nabízí svým zákazníkům služby v oblasti rozvodů tepla, vody a plynu vč.servisu a oprav. Současně také zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej.
Manipulační technika - prodej, záruční a pozáruční servis, revize, pronájmy, technické kontroly, kompletní údržba
VPMT-Martin Šulc dodává vše pro manipulační techniku vč. záručního a pozáručního servisu a revizí plynového zařízení. Současně poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy s možností odkoupení stroje.
Instalace, montáž podlahového topení, vytápění
Firma VTP Pelka s.r.o. z regionu Uherské Hradiště v rámci oboru topenářství provádí instalace, montáž podlahového topení, vytápění.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Pohodlné a stylové křesla, kvalitní pohovky, rohové sedačky za super cenu
Sháníte sedačku, která Vám poskytne dostatek pohodlí a místa? Navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete kvalitní pohovky, pohodlné a stylové křesla a rohové sedačky za super cenu.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výroba těsnění Hronov - velké množství těsnících materiálů
Zabýváme se výrobou nestandardních těsnění na nově vyřezáváním na přesném CNC řezacím plotru - COROLL s.r.o. Hronov
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Stavební a demoliční práce v Ostravě od Zdeněk Pastva s.r.o.
Ostravská společnost Zdeněk Pastva s.r.o. se zabývá stavebními a demoličními prácemi v Ostravě a jejím okolí. Individuální přístupy ke každé zakázce.
Zážitkové seznamovací lety nebo pilotem na zkoušku - to je letecká akademie SKY Academy s.r.o.
SKY Academy s.r.o. je letecká a pilotní škola v Příbrami, která pro Vás zařídí netradiční zážitek v podobě zážitkových letů nebo pilotem na zkoušku.
Rodinné domy na klíč, rekonstrukce a průmyslové objekty od STAVOTREND Pořičí s.r.o.
STAVOTREND Pořičí s.r.o. je rodinná stavební firma, která se v Pardubickém kraji zabývá stavební a inženýrskou činností, zemními prácemi a rekonstrukcemi.
Jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou - beton, železobeton, kámen
Happy Diamond je společnost sídlící v okrese Nymburk a zaměřuje se na jádrové vrtání a řezání diamantovou technikou do betonu, kamene, železobetonu.
Výroba a dodávka strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů
Komplexní služby od návrhu, výroby, přes montáž a servis strojů a zařízení do pekáren, cukráren a potravinářských provozů poskytuje firma SVAM LITOMYŠL spol. s r.o.
Stavební práce, realizace nemovitostí na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů
Firma Ing.Aleksandr Kalashyan se sídlem v Praze se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámce své činnosti nabízíme především realizaci nemovitostí na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů.
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.