Aktuální microsite

Střechy na klíč, výroba nábytku Mělník, krovy, schody, kuchyně, altány, pergoly, pokrývačské práce
Ve Středočeském kraji provádíme kompletní realizace střech na klíč, provádíme výrobu dřevěných schodů, kuchyní, skříní, postelí, altánů, pergol, krovy, ploty.
Internetový prodej outdoorových stojanů, exteriérových poutačů a tabulí
Outdoorové stojany, reklamní poutače, exteriérové stojany, přenosné tabule, reklamní vlajky a další prodává ve svém e-shopu firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Zprostředkování vrtaček a jejich příslušenství včetně bezpečnostního opatření
Nejen vrtačky a jejich příslušenství vám zprostředkuje i zajistí firma HELTOS a.s. ze Slavonic, která myslí nejen na kvalitu sortimentu ale i samotnou bezpečnost práce, jež je neméně důležitá.
HELTOS a.s.
Dodávka vnitřní a venkovní boxy pro koně – různé modelové varianty
Vnější a vnitřní boxy pro koně v několika modelových variantách bočních a čelních stěn dodává firma EQUICOV.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zahradní maloktraktory VARI a další zemědělská technika za bezkonkurenční ceny.
Společnost Zahrada VYSOČINY poskytuje prodej a servis maloktraktorů VARI HONDA. Působíme v Jihomoravském kraji. Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop, kde si jistě vyberete.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Výroba a prodej elektrického vyhřívání sedadel vozidel či vyhřívaných autopotahů
Elektrické vyhřívání sedadel vozů či vyhřívané autopotahy Vám dodá a zajistí i montáž a případný servis společnost HT car system s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, působící v okrese Zlín a po celé ČR.
HT car system s.r.o.
Energetické úspory Praha, služby v oblasti energií, vody a IT, úspory v provozu firem, dotace
Naše společnost poskytuje odborné konzultace a služby v oblasti energetických úspor, vody a IT, poradenství v oblasti úspor v provozu firem.
Služby v oboru požární ochrany Kladno, hasicí přístroje, vypracování dokumentace požární ochrany
Společnost PKP-Servis z Kladna poskytuje svým zákazníkům služby v oboru požární ochrany, vypracování dokumentace požární ochrany, poradenství a opravy hasicích přístrojů.
Prodejní sklad zemědělské techniky Znojmo, prodej zemědělských strojů, náhradní díly, nářadí
Divize zemědělské techniky ve Znojmě nabízí náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory ZETOR nejen pro zemědělce, nářadí, autopříslušenství pro nákladní i osobní automobily.
Zednické, sádrokartonářské a malířské práce Jáchymov, kompletní stavby, likvidace odpadu
Provádíme zednické, betonářské, sádrokartonářské a také malířské a obkladačské práce. Dále se věnujeme pokládce vinylových a laminátových podlah.
Kompletní stavební činnost Chrudim, rodinné domy na klíč, rekonstrukce a opravy domů, dlažby
Stavební firma z Chrudimi provádí kompletní stavební činnost, výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce a opravy domů, pokládku zámkové dlažby, zateplování staveb a konstrukcí.
Doplňky k brýlím – pouzdra na brýle, silikonové šňůrky, hadříky
Široký sortiment doplňků k brýlím pořídíte v oční optice G OPTIK. Prodáváme pouzdra na brýle pro děti i dospělé, silikonové šňůrky i hadříky.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Eshop plyšové hračky - v dárkovém balení, plyšák na knoflíky, jako polštářek
Společnost MOBYTEX s.r.o. má v sortimentu i plyšové hračky - hebká zvířátka v dárkovém balení, plyšák na knoflíky, jako polštářek. Nakupte přímo v eshopu, nebo na prodejně v Suchohrdlech u Znojma.
Plynoservis Třebíč, montáž kondenzačních kotlů a tepelných čerpadel, čištění a revize kotlů
Jsme certifikovanou servisní a montážní firmou výrobce kotlů a tepelných čerpadel BUDERUS od německého výrobce Bosch Termotechnika.
Zateplování domů a realizace fasád Hodonín, výstavba domů, silikonové dekorativní omítky
Fasády Chludil se zabývá výstavbou rodinných domů, zateplováním domů a realizací fasád, silikonových dekorativních omítek, rekonstrukcemi bytových jader.
Badminton - dva profesionální badmintonové kurty, kvalitní zázemí
Sportovní centrum SBA Squash v Ostravě Zábřehu Vám nabízí možnost zahrát si badminton na dvou profesionálních kurtech. Na tak kvalitním zázemí se vám bude hrát perfektně.
SBA Squash, s.r.o.
Servis bazénů - jarní zprovoznění bazénů Vsetín, kontrola bazénu po technické stránce, čištění
Na jaře zajišťujeme zprovoznění bazénů včetně kontrol bazénu po technické stránce, čištění bazénu, doplníme chybějící vodu a provedeme ošetření vody po zimě.
Kvalitní plechové střešní krytiny Omak, Bravo, Satjam, Ruuki - prodej v e-shopu
Kvalitní materiál pro každou střechu vyrábí společnost SEFRAN ze Šumperku. V E-shopu prodáváme plechové střešní krytiny Omak, Bravo Europa, Satjam, Ruuki, které dodáváme po celé ČR.
SEFRAN s.r.o.
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno
Montáž nábytku, kompletní rekonstrukce bytů, opravy v domácnosti Brno. Obkladačské, stěhovací instalatérské, malířské, natěračské práce, výměna kuchyňských linek, montáž nábytku, opravy v domácnosti.
Automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí - pro školy, úřady, instituce
Účinné hygienické zařízení do veřejných prostor pořídíte u firmy AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Nově jsme vyvinuli automatické bezúdržbové stojany s dezinfekcí pro školy, úřady a jiné instituce.
Protetika – zhotovení fixních nebo snímacích zubních náhrad
Všechny typy protetických prací zajistí zubní ordinace DentArt Brno s.r.o. Zhotovujeme fixní nebo snímací zubní náhrady.
Výstavbu rodinných domů na klíč zajistí firma Zednictví Jiří Pokorný
Pokud byste si rádi postavili nový dům, nebo třeba jen uvažujete o rekonstrukci, obraťte se na společnost Zednictví Jiří Pokorný ve Znojmě a blízkém okolí.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Průmyslový tisk - potisk kosmetických obalů, nápojových lahví i části strojů a krytů
Téměř jakýkoliv předmět zvládne potisknout společnost ANGLASS s.r.o. z jihomoravského Kyjova. Pomocí průmyslového tisku potiskne kosmetické obaly, nápojové lahve i části strojů a krytů.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.