Aktuální microsite

Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Stavební práce Česká Třebová, novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby, zateplení a izolace
Naše stavební firma z České Třebové provádí profesionální výstavbu nových domů, dále rekonstrukce objektů, půdní vestavby, provádíme veškeré izolace a zateplování staveb.
Pracovní pozice, programátor PLC Dvůr Králové nad Labem, programátor řídících systémů Siemens
Firma UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem hledá programátora řídících systémů Siemens s praxí v oboru, okamžitý nástup.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Základní škola Tachov, základní vzdělání dětí pro 1. a 2. stupeň, přírodovědný kroužek, klub ICT
Navštivte naší základní školu v Tachově, kde nabízíme základní vzdělání žáků pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, družina, tělocvična.
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Auditorské služby pro menší i větší firmy O-CONSULT s.r.o.  Liberec
Osobní konzultace v oboru auditorské poradenství – mějte své firemní hospodaření pod kontrolou – tým certifikovaných poradců je tu pro Vás
Vzduchotechnické zařízení Havlíčkův Brod - bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika
V letním nebo zimním období se o chod Vaší firmy spolehlivě postará kvalitní bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Vestavné skříně s posuvnými dveřmi
Vestavné skříně vyrábíme na míru. Různé výšky, šířky a hloubky. Vnitřní vybavení od jednoduchých polic po speciální šatní vybavení - Kuchyně Chábera Liberec
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Pevné, krásné a praktické artbetonové podlahy
Realizujeme ražené dlažby Artbeton které vzhledově napodobují přírodní materiály – ražené dlažby jsou krásné, pevné a praktické - PODLAHOVÉ SYSTÉMY Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Výroba potravinářských olejů a tuků Praha, rostlinné oleje, průmyslově ztužené rostlinné tuky
AAK Czech Republic z Prahy se specializuje na rostlinné oleje, které jsou složkami s přidanou hodnotou v mnoha produktech, které lidé rádi konzumují.
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Dodávky vchodových dveří Ostrava, výborné tepelné a zvukově izolační vlastnosti dveří, zabezpečení
Naše firma z Ostravy zajišťuje dodávky vnitřních a venkovních vchodových dveří s vysokou odolností proti vniknutí, mají tepelné a zvukově izolační vlastnosti a originální zpracování moderního designu.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Prodejna čtyřkolek, motocyklů a příslušenství v Žamberku, servis čtyřkolek a náhradní díly
V našem Eshopu naleznete čtyřkolky, dětské čtyřkolky, minicross, minibike, motocykly, skútry, mopedy, elektrokola, doprava po celé ČR.
Zemní práce Trutnov, přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce
Svým zákazníkům z Trutnova poskytujeme nejlepší služby v oblasti zemních prací jako jsou přípravné práce pro stavby, demolice a dokončovací práce.
Střechy na klíč, výroba nábytku Mělník, krovy, schody, kuchyně, altány, pergoly, pokrývačské práce
Ve Středočeském kraji provádíme kompletní realizace střech na klíč, provádíme výrobu dřevěných schodů, kuchyní, skříní, postelí, altánů, pergol, krovy, ploty.
Internetový prodej outdoorových stojanů, exteriérových poutačů a tabulí
Outdoorové stojany, reklamní poutače, exteriérové stojany, přenosné tabule, reklamní vlajky a další prodává ve svém e-shopu firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Zprostředkování vrtaček a jejich příslušenství včetně bezpečnostního opatření
Nejen vrtačky a jejich příslušenství vám zprostředkuje i zajistí firma HELTOS a.s. ze Slavonic, která myslí nejen na kvalitu sortimentu ale i samotnou bezpečnost práce, jež je neméně důležitá.
HELTOS a.s.
Dodávka vnitřní a venkovní boxy pro koně – různé modelové varianty
Vnější a vnitřní boxy pro koně v několika modelových variantách bočních a čelních stěn dodává firma EQUICOV.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Zahradní maloktraktory VARI a další zemědělská technika za bezkonkurenční ceny.
Společnost Zahrada VYSOČINY poskytuje prodej a servis maloktraktorů VARI HONDA. Působíme v Jihomoravském kraji. Pokud to k nám máte daleko, navštivte náš e-shop, kde si jistě vyberete.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová