Aktuální microsite

Výroba informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města
Na výrobu informačních, plakátovacích ploch a vitrín pro obce i města se zaměřuje firma Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka - pro obce i města vám zajistí jednotný městský mobiliář dle vašich potřeb.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Prodej značkových zbraní, střeliv a doplňků přímo ve střelnici a e-shopu
Krátké i dlouhé zbraně ověřených značek, střeliva a střelecké doplňky zakoupíte v nejmodernější kryté střelnici Warzone s.r.o. poblíž Brna. Vybírat můžete přímo na recepci střelnice, či přes e-shop.
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Dobré pivo, pivní speciality a vynikající česká kuchyně v Pivním Sanatoriu U Horkých
Pivní sanatorium U Horkých je pivní restaurace v Praze Libni, která se může chlubit dobrým pivem a vynikajícím jídlem, které v minulosti okouzlilo i spisovatele Bohumila Hrabala.
Lodě, kajaky, rafty a turistické nebo adrenalinové sjíždění řek - PŮJČOVNA PLAVIDEL VÁŽKA
Půjčovna plavidel VÁŽKA, která sídlí nedaleko města Tábor Vám poskytne spolehlivé plavidla pro Váš výlet na řeku, jezero nebo i moře. Pořádá sjezdy řek nebo teambuldingové akce.
Moderní obytné moduly jako kanceláře, školy nebo nemocnice - FAGUS, a.s.
Společnost FAGUS, a.s. z Březové nedaleko Zlína se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž obytných a administrativních modulů, které jsou moderním vylepšením klasických buňek.
Rozvoz obědů, celodenní zdravé stravování Náchod, rozvoz zdravého menu, cateringové služby
Vaříme a rozvážíme zdravé obědy, dezerty a celodenní menu z kvalitních surovin s dostatkem vitamínů, vlákniny a bílkovin, cateringové služby, jídlo v termoboxech i ve vratných obalech.
Právní kancelář Karlovy Vary, generální právní služby, občanské, obchodní, správní, pracovní a rodinné právo
Advokátní kancelář JUDr. Jany Bodlákové se sídlem v Karlových Varech poskytuje fyzickým i právnickým osobám generální právní služby zaměřené na občanské, obchodní, správní, pracovní a rodinné právo.
Sedlečko u Soběslavě v okrese Tábor, rybníky - Řezník, Dítě, Petřík, Návesák
Obec Sedlečko u Soběslavě se nachází na pravém břehu Černovického potoka, zhruba tři kilometry severovýchodně od Soběslavi v okrese Tábor v Jihočeském kraji.
Lakování kovových předmětů, práškové lakování, povrchová úprava kovů - Nová Paka
Lakování kovových předmětů práškovými barvami (komaxitem) nabízí Prášková lakovna Čermák.
Podlahářské práce, dodávka materiálů, přípravné práce, pokládka, servis, renovace podlah
Společnost Podlahy Knápek s.r.o. se již od roku 1996 věnuje podlahářským pracem. Samozřejmostí je také dodávka materiálů a přípravné práce, pokládka a servis. Nabízíme také renovace starších podlah.
V oboru topenářství, kominictví, kamnářství zajistíme montáž, servisní služby i konzultace
Firma Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí u Uherského Hradiště působí v oboru topenářství, kamnářství, kominictví. Na Moravě má více než 20000 zákazníků, pro které zajištuje servisní služby a konzultace.
Levné fasádní lešení - pronájem, prodej lešení pro Vaši fasádu
Firma Josef Brucháček nabízí pronájem a prodej lešení. Stavaři z regionu Uherské Hradiště, Zlín tak mohou pořídit levné fasádní lešení
Dodavatel, specialista na software, informační systém pro geodetické výpočty, pozemkové mapy Brno
Specializovaná firma na tvorbu softwaru určeného pro geodetické výpočty, informační systém pro pozemkové mapy. Grafické aplikace a další programy dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Účetnictví pro malé a střední podniky z Prahy a okolí
Účetnictví, mzdovou agendu i daňové poradenství zpracuje pro malé a střední podniky z Prahy a okolí společnost D&D International s.r.o.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Autolaky ve spreji - plnění barev, laků na auta a motorky do sprejů
Autolaky ve spreji prodává společnost Janků Autolaky s.r.o., která navíc ve své kamenné prodejně v Ostravě realizuje plnění barev a laků na auta a motorky do sprejů.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Ostrava
Rozvody vody, plynu nebo montáž podlahového topení v okrese Nový Jičín
Instalatérské a topenářské práce v okolí města Nový Jičín pro Vás zařídí pan Mgr. Tomáš Kupča, který provádí rozvody vody, plynu nebo Vám nainstaluje podlahové topení.
Ubytování pro jednotlivce i firemní zaměstnance v Penzionu U Lužnice
Penzion U Lužnice leží ve městě Planá nad Lužnicí nedaleko města Tábor a nabízí komfortní ubytování v moderních apartmánech pro jednotlivce i firmy.
Vyprácování geometrického plánu stavby do jednoho měsíce od měření
Jestliže řešíte zaměření staveb kvůli zápisu do katastru nebo potřebujete geometrické plány k jiným záležitostem, obraťte se ve Svitavách či Ústí nad Orlicí na zeměměřiče ve firmě Geodézie Harašta.
Geodézie Harašta Jan Harašta
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Vína Terrior z kvalitní vinné révy zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích
Vína zrající na jemných kalech v dubových sudech nebo nerezových tancích vyrobená z kvalitní vinné révy vypěstované v Mutěnicích – to jsou vína Terrior z Vinařství Štěpánek.
Nábytková dvířka T.classic  - nové dekory imitace betonu a dřevodekory
Nové dekory nábytkových dvířek můžete pořídit u výrobce dvířek Trachea Holešov-Zlínský kraj. Nábytková dvířka T.classic jsou nyní i v imitaci betonu, vybírat můžete i nové dřevodekory.
Obec Ponědrážka je skvělým místem, kam vyrazit na ryby nebo na kolo
V okrese Jindřichův Hradec leží obec Ponědrážka, která svou lokalitou láka rybáře i pěší a cyklo turisty. V okolí najdete plno rybníků a turistických a cyklo tras.
Produkty ekologického zemědělství, minerální lizy pro skot, ovce, kozy a koně
Zemědělská společnost Jamenská a.s. se zabývá nejen výrobou mléka, vepřového masa a také trav na semeno, ale nejvýznamnější je pro nás výroba a prodej minerálních krmiv - lizů a solí.