Aktuální microsite

Cukrárna "U Přátel" - Praha Kobylisy
Nová Cukrárna "U Přátel" v Praze Kobylisích vás zve na svou nabídku oblíbených cukrářských (zákusky, dorty, čerstvé koláče) a lahůdkářských výrobků (obložené chlebíčky, pomazánky, obložené mísy).
Železářství Hrubý Vrchlabí, tyče, šrouby, bowdeny, ruční nářadí, aku šroubováky, vrtáky, rašple
V našem Eshopu Železářství Hrubý Vrchlabí si výhodně nakoupíte kompletní sortiment železářského zboží jako jsou vrtáky, šrouby, tyče, brusné kotouče, brusné pasty, vruty, matice, rašple.
Hrubý Martin Železářství Vrchlabí
Autojeřáby Tomáš Kozel - Ořechov u Brna
Firma Autojeřáby Tomáš KOZEL – se sídlem v Ořechově u Brna v okrese Brno - venkov již od roku 1994 nabízí v Brně a okolí autojeřábnické práce.
BL Květinka - prodejny okres Pardubice
Firma BL Květinka - zahradnictví a květinářství se sídlem v okrese Pardubice nabízí svým zákazníkům veškerý květinový servis, vč. velkoobchodu a maloobchodu s řezanými a hrnkovými květinami.
Projekty průmyslových staveb, výrobních hal a skladů
Projekty průmyslových staveb, výrobních hal a skladů zajišťuje soukromá projekční firma Ing. Jaromír Ferdian, která působí po celém Moravskoslezském kraji a má bohaté zkušenosti díky dlouholeté praxi.
Ing. Jaromír Ferdian - ferdi Stavební projekty a statika Ostrava
Kovový nábytek za nízké ceny - nakupte si vše na jednom místě!
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny od společnosti Enprag s.r.o., Praha. Nakupujte vše na jednom místě od dílenského vybavení po kancelářské židle a stoly.
Nábytek do ordinací prodej Praha - kovové skříně na léky a spisy
Společnost ENPRAG s.r.o. v Praze dodává kovové skříně pro ukládání chemických látek, spisové skříně, mobilní kontejnery, trezorové skříně i lékárničky do ordinací.
Zdravá výživa - bezlepkové potraviny, semínka i suché plody, vše na jednom místě
Lékárna Bazalka v Ostravě na Bazalech pro vás kromě léků zajišťuje také zdravou výživu, jakou jsou bezlepkové potraviny, semínka i suché plody. Vše u nás najdete na jednom místě.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Rekonstrukce objektů, obkladačské práce Pardubice, nové obložení koupelen, obklady stěn, dlažby
Svým zákazníkům provádíme profesionální rekonstrukce objektů, nové obložení koupelen, rekonstrukce bytových jader, nové obklady stěn a dlažby.
HC STAV s.r.o. Bytová výstavba Pardubice
Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.
Informační LED panel pro sport - do sportovní haly, tělocvičny, pro venkovní stadiony
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodá informační LED panel pro sportovní i kulturní akce. Vhodné do sportovní haly, tělocvičny i pro venkovní stadiony pro univerzální zobrazení informací.
Moderní krby Praha
Vyrábíme moderní krby v Praze, které zútulní váš interiér.
Strojní ocelové konstrukce Ústí nad Orlicí, svařované konstrukce, ochranné kryty
Naše zakázková kovovýroba je velice obsáhlá, dokážeme zajistit výrobu strojních ocelových konstrukcí jako jsou svařované konstrukce nebo ochranné kryty.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Bronislav Bílský - Autodoprava Vyškov
Firma Bronislava Bílského - Autodoprava Vyškov se sídlem v obci Heršpice v okrese Vyškov se zabývá autodopravou a cisternovou přepravou sypkých materiálů
Larum trading s.r.o. - OK21 - Praha
Společnost Larum trading s.r.o. - OK21 se sídlem v Praze je český prodejce a dovozce kvalitních klasických zrcadel a současně také atypických LED zrcadel.
Obec Račín - okres Žďár nad Sázavou
Obec Račín se nachází na jihozápadě Žďárských vrchů v okrese Žďár nad Sázavou v kraji Vysočina.
Přivařovací a točivé příruby pro spojení armatur
Závitové, zaslepovací, točivé, krkové a ploché přivařovací příruby z kvalitních materiálů vyrábí česká společnost AR Brno, spol. s.r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Vinařská obec Blatnička nedaleko CHKO Bílé Karpaty
Krásná obec Blatnička s rozmanitou krajinou, vinohrady a chráněným územím, s bohatým kulturně-společenským životem, se zaměřením na folklór a tradici.
Obec Blatnička
Rekonstrukce komínů Červený Kostelec – frézování a vložkování komínů
Provádíme výstavbu nových komínů, rekonstrukce stávajících komínů nebo poskytujeme patřičný servis - Izomat, s.r.o. Červený Kostelec
Restaurování kamene, soch, náhrobků, pomníků v okolí Náchoda
Opravíme a zrestaurujeme Vám veškeré kamenné pomníky, náhrobky, sochy, mariánské sloupy, morové sloupy, boží muka, kříže, památníky, schody aj.
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Výroba kamenné dlažby Opočno
Naše kamenictví se zabývá výrobou a renovací produktů z přírodního i umělého kamene, zajišťujeme výrobu kamenné dlažby - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Kompletní dodávky střech Červený Kostelec, hromosvody, pálená, betonová, plechová střecha
Kompletní dodávky střech Červený Kostelec, instalace hromosvodů, pálená, betonová, plechová střecha, odvoz původních krytin, drobné zednické práce, montáž střešních oken a střešních doplňků.