Aktuální microsite

Bělení zubů nejmodernějšími technologiemi – Airflow, ordinační bělení
Oslňte své okolí krásným a zářivě bílým úsměvem. Stomatologická klinika DentArt Brno provádí ordinační bělení zubů pomocí nejmodernějších technologií.
Potravinářský plyn pro výčep nápojů – nová moderní technologie, která Vám ušetří čas i peníze
Firma L & M nápoje s.r.o. Vám zajistí plyn pro všechny typy čepovaných nápojů. Pro restaurace, vinotéky i občerstvení jsou potravinářské plyny Drink GAS skvělou volbou se skvělým výsledkem.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Stroje pro odmašťování, čištění postřikem a ultrazvukem
Společnost SUMMA vyrábí spolehlivé a velmi efektivní stroje pro čištění postřikem, ponor s ultrazvukem i stroje pro odmašťování součástek a dílů. Vyzkoušejte je i vy !
SUMMA spol. s r.o. Průmyslové odmašťovací systémy
Skleněné hodiny - originální propagační reklamní předmět s logem potěší každou firmu
Lámete si hlavu jakým originálním propagačním předmětem se zviditelnit a také potěšit? Objednejte nástěnné skleněné hodiny s logem. Obraťte se na pracovníky z firmy Skleněné obrazy Marta Nádeníčková.
Prodej těsnící o-kroužky Hradec Králové - maloobchodní a velkoobchodní prodej o-kroužky
Nabízíme prodej o-kroužků pro pohyblivá těsnění, sortiment o-kroužků v různých velikostech skladem - Logistar s.r.o. Ložiska Hradec Králové
Německé automobily Volkswagen - kvalitní ojeté vozy za rozumné ceny a se zárukou
Znojemská firma INTERMOBIL, s.r.o. je autorizovaný prodejce značky Volkswagen a díky praktickému programu Das WeltAuto pro Vás nachystala ojeté vozy VW za rozumné ceny a se zárukou.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Měření hluku ve venkovních i vnitřních prostorech nebo vlivů na životní prostředí
Společnost EKOLA group, spol. s.r.o. se zaměřuje na měření hluku ve vnitřních i venkovních prostorech a protihluková opatření, stejně jako na ochranu životního prostředí.
Advokátní kancelář a právní poradenství v rodinném i obchodním právu - JUDr. Jiří Kozák
Advokátní kancelář a první poradenství v oboru obchodních korporací, občanského práva, rodinného práva a dědického práva Vám poskytne pan JUDr. Jiří Kozák z Chrastavy.
Svatební kytice, smuteční vazby a dekorace z Květinářství a zahradnictví MiliLenka
Květinářství MiliLenka z Milovic v okrese Nymburk prodává krásné čerstvé řezané květiny i květiny v pevných hrnkových obalech, dárkové a dekorační předměty nebo doplňky.
Návrhy a realizace designových projektů - architektonická a inženýrská činnost
Architektonickou, inženýrskou a projekční činnosti se zabývá Pražská společnost Siebert + Talaš, spol. s.r.o., která realizuje malé i velké projekty pro veřejný sektor i jedince.
SIEBERT + TALAŠ, spol. s r.o.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Český výrobce skládacích prosklených dveří   - pro více světla ve Vašem domě
Firma TESKO KOLOVRAT je tradičním českým výrobcem skládacích a posuvných dveří a zimních zahrad. Působíme v okolí Opavy a Ostravy, a pomůžeme Vám s výstavbou velkých prosklených ploch ve Vašem domě.
Zelené potraviny, přírodní kosmetika Energy - prodej, eshop
Pokud hledáte eshop, kde si vyberete kvalitní zelené potraviny nebo přírodní kosmetiku, tak jste zde správně! Eshop prirodniprodukty.cz má bohatý sortiment s produkty Energy, kde si vyberete každý.
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Výroba a montáž HS skleněných posuvných portálových stěn, realizace výkladců a automatických dveří
Výrobou a montáží HS skleněných posuvných portálových stěn, realizací výkladců a automatických dveří se zabývá v Ostravě i Olomouci firma Lux Window. Zhotovíme stěny v jakýchkoli rozměrech a úpravách.
Lux Window Petr Kuchař
Prodej, pronájem, servis vysokozdvižné a manipulační techniky, Vsetín
Prodejem, pronájmem i specializovaným servisem vysokozdvižné a manipulační techniky se zabývá společnost VZV Kubík, patřící pod společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Decentrální ČOV s telemetrickým řídícím systémem pro malé obce
Společnost SATTURN HOLEŠOV realizuje pro malé obce i města soustavy ČOV s telemetrickým řídícím systémem - jde o decentrální způsob čištění odpadních vod.
Výroba palet, dřevovýroba, zpracování dřeva, sušení, dodávka po celé ČR i zahraničí!
Dřevovýrobu, specializaci na zpracování dřeva, sušení palet, výrobce Eur palet, dodávku po ČR i zahraničí poskytuje společnost Pila Benda s.r.o.
Turnikety chrání i počítají - Hradec Králové
Společnost NESSY se zabývá prodejem turniketů rakouské firmy GOTSCHLICH, jejíž výběr turniketů je opravdu široký a pestrý.
Výroba betonových schodů a schodišť s rovnoměrným normovaným zatížením
Naše firma PLASTBETON s.r.o. sídlící v Hradci Králové vyrábí betonové prefabrikované schody a schodiště s požadavkem na rovnoměrné normované zatížení pro různé budovy.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Výroba betonových stropních panelů SPIROLL - stropní systém pro běžné stěnové konstrukce
Vyrábíme betonové stropní panely SPIROLL, tento stropní systém je vhodný pro běžné stěnové konstrukce pro výstavu rodinných, bytových domů. PLASTBETON s.r.o.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Prodej a půjčovna svářecí techniky Hradec Králové
Zabýváme se prodejem, servisem a půjčováním svářecí techniky, příslušenství pro svařování, plazmové řezací techniky a přídavných materiálů - Svarcentrum, s.r.o. Hradec Králové
Prodej brusiva Hradec Králové - brusivo profesionálních značek
Prodáváme profesionální brusivo známých značek na ocel a nerez, pásy, kotouče, kartáče, možné slevy - Svarcentrum, s.r.o. Hradec Králové
Servis, prodej, svářecí technika Hradec Králové - invertorové svářečky
Svářecí techniku Vám nejen prodáme, ale provedeme pravidelný servis a opravy, které Vám provede vyškolený personál.