Aktuální microsite

Kompletní inženýrská a projekční činnost - od návrhu po realizaci stavby
Ing. Zdeněk Šťastný z Prahy poskytuje kompletní služby v oboru inženýrství, projekční činnosti, technického dozoru investora a doplňkových služeb pro stavební projekty.
Kuchyně na zakázku, výroba kuchyňských linek a nábytku - grafický návrh
Kuchyně Trunkát v okolí Uherského Hradiště a Otrokovic vám poradí jak kuchyni co nejlépe využít, zpracuje grafický návrh, pomůže s výběrem materiálů a nakonec kuchyni vyrobí, nainstaluje.
Diferenční manometry pro HVAC - větrání, vytápění, klimatizaci
Diferenční manometry pro HVAC, tedy větrání, vytápění i klimatizaci zajišťuje společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě, která je pro vás dodá v co nejkratším možném čase.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Obraťte se na nás ohledně instalací kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva, Česká republika
Nechte si zrealizovat instalaci kompletních řezacích technologií pro zpracování dřeva od společnosti SD install se sídlem v České republice, která se touto činností zabývá.
SD Install Gustav Schuh
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Pořádání jazykových kurzů Pardubice, odborná a všeobecná angličtina, jazykové kurzy pro veřejnost
Pořádáme jazykové kurzy pro veřejnost, ale také jazykové kurzy odborné angličtiny, korespondence, v cestovním ruchu, v lázeňství, v gastronomii, v advokacii.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Výrobce bazénů - sklolaminátový, laminátový bazén v různých barvách včetně montáže, levná doprava
Výrobce bazénů, firma BIO-NANO-TECH s.r.o. Strážnice u Hodonína, dodá originální sklolaminátové, laminátové bazény české výroby. Zajištěna levná doprava a montáž. Možnost výběru různých barev.
Seřízení geometrie kol - diagnostika, přední i zadní náprava
Profesionální seřízení geometrie kol, která zahrnuje diagnostiku přední i zadní nápravy Vám zajišťuje společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Prodej dřevin roubovaných na kmínku, stromky s převislým charakterem
Zahradnictví Havlíček ze Srhu blízko Pardubic a nedaleko Chrudimi prodávám dřeviny roubované na kmínku, čímž se vytváří stromky s převislým charakterem.
Zahradnictví Havlíček Prodej okrasných rostlin Hradec Králové
Projekce vodovodů, plynovodů, kanalizací a horkovodů Pardubice - projekce vodohospodářských staveb
Zajišťujeme vše kolem projektování a inženýrské činnosti v oblasti plynárenství, teplárenství, vodohospodářských staveb - MEDIUM projekt v.o.s. Pardubice
MEDIUM projekt v.o.s. Projekční kancelář Pardubice
Samolepící etikety Hradec Králové - výroba a distribuce průmyslových etiket
Naše firma ATOM HK s.r.o. Hradec Králové nabízí svým zákazníkům samolepicí etikety, nálepky i termoetikety, výroba a distribuce průmyslových etiket.
ATOM HK s.r.o. Samolepicí etikety Hradec Králové
Stěnové bednění, bednící panelový systém - prodej i pronájem od specializované firmy
Prodejem i pronájmem stěnového bednění se zabývá společnost SCASERV a.s. s provozovnou v Praze. Tento všestranný bednící panelový systém zajišťuje dokonalý povrch betonu dle nejpřísnějších norem.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Regálové systémy mají využití ve velkých skladech i domácnostech
Pokud sháníte kvalitní regálové systémy, které mají využití ve velkých skladech i domácnostech, pak ve společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. pořídíte ty pravé.
KOVONA SYSTEM, a.s.
PVC plachty s oky, krycí nepromokavé, tedy pogumované autoplachtoviny v různých rozměrech
Prodej PVC plachet s oky či krycí nepromokavé, kterým se také říká pogumované autoplachtoviny, v různých rozměrech zajistí na prodejně i v e-shopu společnost Arnak s.r.o. v Ostravě.
On-line půjčovna nápojového chlazení na rodinné oslavy, sportovní a společenské akce
Společnost Ráj Gastronomie - Gastro vybavení Hustopeče Vám on-line pomůže s půjčením výčepního zařízení na Vaše večírky, oslavy a jiné akce.
Ráj Gastronomie.cz
Montáž, údržba, servis, technické prohlídky a revize výtahů po celé ČR
Firma Výtahy VROM s.r.o. poskytuje komplexní služby výtahového zařízení.
Zámečnická výroba na zakázku - konstrukce, vrata, schodiště, žebříky
Zámečnickou výrobou se zabývá společnost Opravny Telč, a.s. za použití klasické i moderní technologie vyrobí na zakázku vrata, schodiště, žebříky a různé konstrukce.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
EUC Klinika Zlín, ambulantní a prémiové lékařské služby, lékárna, mamodiagnostické centrum
EUC Klinika Zlín a.s. je součástí zdravotnické skupiny EUC, která je největší síťí ambulantních klinik v ČR. Poskytujeme ambulantní a prémiovou péči, mamoscreening a lékařskou péči pro zaměstnavatele.
Kompletní zpracování plechů - CNC programování a moderní technologie
Na kompletní zpracování plechů a konstrukce návrhů pro 3D modely se specializuje firma AM-METAL, s.r.o. z Brna. Své služby provádíme pro české i zahraniční zákazníky, za pomocí moderních technologií.
Jedinečné kovové jídelní sestavy – nechte se unést unikátním designem
Na zakázkovou výrobou jídelních sestav na míru se v okolí Třebíče již dlouhé roky zaměřuje rodinná firma Zámečnictví Jaroslav Borůvka. Neotřelý design kovového nábytku Vás jistě uchvátí.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Prodej, e-shop WPC profilů, dřevoplastových desek s vysokou odolností
Udělejte si plot či terasu z dřevoplastových desek a WPC profilů, vyrobené z kompozitního materiálu na bázi dřeva a plastového polymeru. Společnost ABC service z Frýdku-Místku má široký sortiment.
Zakázková výroba reklamních pletených čepic a čepic s logem firmy
Zakázkovou výrobu reklamních pletených čepic a čepic s logy firmy podle Vašich představ provádí společnost PLETEX s.r.o. se sídlem v Třebíči.
PLETEX s.r.o.
Sportovně-relaxační pobyt v hotelu s půjčovnou kol a bazénem
Sportovně-relaxační pobyt v hotelu s vlastním bazénem a půjčovnou kol si můžete vychutnat v Hotel Zámku Valeč u Třebíče.
Rekonstrukce a renovace koupelen - vodoinstalatérské a topenářské práce
Třebíčská firma K-TOP s.r.o. Vám pomůže s rekonstrukcí nebo renovací Vaší koupelny. Zajistí rovněž i vodoinstalatérské nebo topenářské práce.
K-TOP, s.r.o.
Sportovní centrum - squash, badminton, spinning i fitness a masáže pro relaxaci těla
Naberte nové síly ve sportovním centru SBA SQUASH v Ostravě - přijďte si zasportovat či nechte hýčkat své tělo, ze širokého sortimentu služeb si vybere opravdu každý.
SBA Squash, s.r.o.