Aktuální microsite

Volné pracovní místo vhodné pro ženy i muže s možností ubytování – operátor, operátorka výroby
Volná pracovní místa pro uchazeče zprostředkovává personální agentura Personal Fabric – agentura práce a.s. působící po celé České republice. Vyzkoušejte práci operátor, operátorka výroby.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Jehněčí hody a aprílový košt vín v penzionu na jižní Moravě
V penzionu Siesta ve Valticích potěšíte své chuťové pohárky nejen dobrým vínem, ale také vynikajícím jídlem. Penzion si pro své hosty připravil jehněčí hody s aprílovým koštem vín.
Penzion Siesta
Vedení účetnictví, daňové evidence a mezd - osobní a zodpovědný přístup
Ing. Klára Köhlerová poskytuje kompletní účetní služby pro malé, střední i větší firmy v Kolíně a okolí. Její firma vede účetnictví, daňovou evidenci a mzdovou agendu pro OSVČ i korporace.
Ing. Klára Köhlerová Účetnictví Praha 8, Liberec, Kolín
Firemní školení na míru, firemní vzdělávání s kvalitními a ověřenými lektory,Brno
Firemní školení na míru a další vzdělávací akce s profesionálními lektory pro Vás zajití Regionální hospodářská komora Brno, která poskytuje kompletní vzdělávací kurzy pro firmy.
Regionální hospodářská komora Brno RHK Brno
Likvidace, hubení švábů, rusů a mravenců - spolehlivá dezinsekce, deratizace
Firma Deratizace Konečný provádí spolehlivé dezinsekční a deratizační služby pro zákazníky z Prahy i Příbrami. Zajišťujeme likvidaci a hubení švábů, rusů mravenců a jiného nežádoucího hmyzu.
Deratizace Konečný
Ordinační bělení zubů - profesionální vybělení zubů
Rafael dentální klinika s.r.o. Zlín. provádí ordinační bělení zubů. Jde o profesionální vybělení zubů - zbavíte se zažloutnutí zubů po užívání ATB i zabarvení po kouření či konzumai kávy.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Pneuservis nákladních vozidel, autobusů, kamionů, těžké techniky– výměna a opravy pneumatik
Pokud potřebujete vyměnit nebo opravit pneumatiky autobusů, nákladních vozidel, kamionů nebo těžké techniky, navštivte pneuservis firmy SEDOS transport s.r.o.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Rostoucí oblečení pro miminka - ručně šité body, legíny, čelenky z certifikovaných materiálů
E-shop Šitíčko pro miminka představuje novou unikátní kolekci rostoucího oblečení MiniBodie. Vše je ušito ručně z certifikovaných materiálů - originální legíny, body i čelenky české výroby!
Osobitá vína menších šarží vyráběná z hroznů z vlastních vinic
Přijďte ochutnat klenoty z hroznů vlastních vinic do Vinařství Fabián v Čejkovicích. Vinařství se zaměřuje na výrobu osobitých vín menších šarží.
Víno Fabián Vinařství a ubytování Čejkovice
Návrh vhodného řešení i instalace elektrického podlahového vytápění firmy Fénix
Návrhem vhodného řešení i instalací elektrického podlahového vytápění firmy FENIX se zabývá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Havířova, Karviné a Frýdku-Místku.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Opravy, rekonstrukce i výstavba dopravních staveb - silnice, chodníky, cyklostezky
Opravami, rekonstrukcí i výstavbou veškerých dopravních staveb se zabývá ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o., která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje a působí na trhu již řadu let.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Pracovní přilby pro vyšší bezpečnost i pro práci ve výškách
Pracovní přilby DELTA PLUS vyrobené z kvalitního materiálu ABS jsou odolné proti vodě, oleji a chemikáliím. Slouží k ochraně hlavy před úrazy. Jejich prodej zajišťuje BERGER SAFETY s.r.o. v Ostravě.
BERGER SAFETY s.r.o. Pracovní oděvy a obuv
Kvalitní praní prádla pro hotely, penziony a rekreační střediska – profesionální prádelna a čistírna
Kvalitní praní prádla pro hotely, penziony a rekreační střediska a profesionální čištění různých druhů materiálů zajišťuje nejen v Bruntále a Jeseníku Prádelna Šopík s.r.o.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov
Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Řezání oceli, nerezu, hliníku laserem Trumpf Trulaser 3030
Řezání oceli, nerezu a hliníku na moderním stroji Trumpf Trulaser 3030 s vysokou kvalitou a efektivitou zajišťuje v okolí Blanska firma JMKovo-BK s.r.o.
JMKovo-BK s.r.o. Zpracování kovů
Ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex - pro děti i dospělé
Dětské a dospělé lůžkoviny dodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Prodáváme ložní prádlo a povlečení Matějovský, Every a Magniflex. Objednávku Vám v okolí Svitav dovezeme až domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Měření a regulace, elektromontáže a opravy v chemických provozech - ELMEP s.r.o.
Společnost ELMEP s.r.o. z Kralup nad Vltavou se specializuje na měření a regulace v náročném prostředí chemických provozů s možností nebezpeční výbuchu.
ELMEP s.r.o. Průmyslová automatizace Mělník
Domov pro seniory ATRIUM Liberec - kvalitní péče a pohodlné ubytování v srdci Liberce
Pokud hledáte pro své blízké bezpečné a komfortní ubytování v soukromém zařízení s kvalitní péčí, ATRIUM Liberec je tou správnou volbou.
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Elektro projekce, revize – komplexní údržba elektrických zařízení
ReSpol s.r.o. provádí veškeré revize elektrických zařízení. Firma se věnuje údržbě vysokého a nízkého napětí a zároveň se zabývá regulacemi odběru elektrické energie a kompenzacemi.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA - tradice, kvalita a udržitelnost v papírenském průmyslu
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s.r.o., sahající do roku 1852, je českým výrobcem vícevrstvých strojních lepenek a kartonážních výrobků, zavazující se k ochraně životního prostředí a udržitelnému rozvoji.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Projekty vytápění, kanalizace, přípojky inženýrských sítí - realizace
Projekty pro vytápění, kanalizace i přípojky inženýrských sítí realizuje DK Projekt s.r.o. v Ostravě s dlouholetými zkušenostmi s projekčními pracemi v oblasti plynu, vody i kanalizací a vytápění.
DK projekt, s.r.o.
Instalace, svařování potrubí pro energetický, chemický potravinářský průmysl
Instalace a svařování potrubí pro energetický, chemický nebo potravinářský průmysl má v malíčku Znojemská společnost Schuh Industry Group - kontaktujte nás pro domluvení zakázky v ČR i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Kari sítě – výztužné vložky do betonu vhodné  do základových desek nebo betonových podlah
U společnosti GAVENDA s.r.o., pořídíte kari sítě do betonu, vhodné k vyztužení základových desek a betonových podlah. Svařované sítě do betonu zvýší nosnost a zabrání deformaci stavebních prvků.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Prodej sadby ovocných dřevin a stromů - jabloně a hrušně na zahradu
Sezónní sadbu ovocných stromů a dřevin prodává Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna. Pěstujte jabloně, hrušně, meruňky, angrešt nebo rybíz na vlastní zahradě.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.