Aktuální microsite

Mykologické průzkumy Praha – laboratorní rozbory a návrh sanace
Společnost NV Engineering s.r.o. z Prahy nabízí služby mykologického průzkumu dřevěných konstrukcí staveb včetně návrhu sanace podle stupně a druhu napadení.
NV Engineering s.r.o. Diagnostika stavebních konstrukcí
Reklamní tisk, propagační tisk a grafické návrhy pro Vaši firmu od Garamond
Garamond ze Vsetína je společnost, která se zaměřuje na služby v oboru reklamy a tisku. Navrhne a vytiskne pro Vás vizitky, firemní formuláře a další propagační předměty.
Dioptrické a sluneční brýle nebo brýle k počítači - Optika - zdravotnické potřeby s.r.o.
Optika - zdravotnické potřeby s.r.o. je oční optika, která nabízí kvalitní dioptrické brýle a kontaktní čočky a nově taky profesionální měření zraku kvalifikovaným optometristou.
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava a přeprava nebezpečných hmot od Autotransport Matuštík s.r.o.
Společnost Autotransport Matuštík s.r.o. se již přes 30 let zabývá službami v odvětví mezinárodní i vnitrostátní autodopravy a profesionální přepravy nebezpečných hmot.
Dekorativní práce, dekorativní malba, písmomalířství, ruční kresba, Airless technika
Společnost Jiří Sika s.r.o. z Liberce se specializuje především na dekorativní práce a dekorativní malbu. Poskytujeme písmomalířské práce, ruční kresbu a Airless techniku.
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.
Profesionální střelecké kurzy na moderní střelnici - základní, pokročilé a speciální
Vyzkoušejte své střelecké schopnosti v moderní střelnici Warzone s.r.o., která je poblíž Blanska, Brna a Vyškova. Pořádáme základní, pokročilé a speciální střelecké kurzy pod dohledem profesionálů.
Ekologická likvidace vozidla s odtahem zdarma a peněžní odměnou - Ekolikvo s.r.o.
Ekolikvo s.r.o. z Lomnice v okrese Sokolov pro Vás zajistí kompletní ekologickou likvidaci vysloužilého vozidla a navíc odtah po celém Karlovarském kraji zdarma.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Služby ochrany majetku a osob, bezpečnostní služby, detektivní služby, montáže elektronických systémů
Společnost Safe point s.r.o. nabízí služby v oblasti ochrany majetku a osob, detektivní služby, bezpečnostní služby a montáže elektronických systémů.
Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Jízdní kola a výbava pro cyklisty – prodej ve městě Tábor
Chcete rozjet cyklistickou sezonu ve velkém stylu? Jste fanouškem cyklistiky a máte sportovního ducha? Potřebujete nové kolo nebo cyklistickou výbavu?
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Státní zkušebna strojů a.s.  - technická zkušebna pověřená Ministerstvem dopravy ČR
Státní zkušebna strojů a.s. je technická zkušebna pověřená Ministerstvem dopravy ČR k schvalování technické způsobilosti vozidel, systémů, částí a samostatných technických celků
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
3D loga, nápisy – zviditelní jméno Vaší společnosti
Nechte vyniknout jméno a logo Vaší firmy s originálními a nepřehlédnutelnými 3D nápisy, které lze pro větší efekt podsvítit. Výrobu zajistí společnost ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Stavby z monolitického betonu a jeho využití od projektu po provedení
Návrhy a realizace projektů a staveb s využitím monolitického betonu Vám na míru zpracují ve společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v okrese Břeclav
Bydlíte v okrese Břeclav a hledáte spolehlivého praktického lékaře pro sebe či své blízké? Nejlepším řešením je tedy zaregistrovat se v ordinaci MUDR. BLANKA STUDÝNKOVÁ, S.R.O. v Rakvicích.
Autoservis, pneuservis MD-CAR - zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy auta
Autoservis a pneuservis MD-CAR poskytuje služby pro majitele vozů z Vlčnova, Podolí, obce Veletiny, Nivnice, Hluk, Uherského Brodu i širšího okolí. Po dobu opravy auta lze využít náhradního vozu.
Pozvánka na školení - zařízení dětských hřišť - termín školení: 7.6.2022  Praha 4 - Novodvorská
Zveme vás srdečně na školení na téma: Zařízení dětských hřišť, které se koná 7.6.2022 na Praze 4.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Zakázková výroba bioklimatických hliníkových pergol s regulací stínění, odvětráváním přehřátého vzduchu
Bioklimatickou hliníkovou pergolu, která funguje jako protidešťová zábrana, umožňuje regulaci stínění a navíc odvětrání přehřátého vzduchu, vyrábí na zakázku firma Keranos s.r.o. z Velké Bíteše.
Šetrná trvalá pro slabé, krátké řasy - Lash Lifting s efektem na 4 týdny
Kosmetické studio Veronika Kovářová Otrokovice se zaměřuje mimo běžné kosmetické ošetření i na Lash Lifting - šetrná trvalá na slabé, krátké řasy, kdy dodáme řasám i výživu.
Zajištění CT vyšetření pro kočky a psy - počítačová tomografie
CT vyšetření pro kočky a psy a počítačovou tomografie či neurologické vyšetření pro Vás zajistí Veterinární klinika MVDr. Petr Johanides ze Žďáru nad Sázavou.
MVDr. Petr Johanides Veterinární klinika
Letní sportovní příměstský tábor pro děti do čtrnácti let - den plný sportu, her a zábavy
Letní sportovní příměstský tábor provozuje spolek CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.s. Tábor je určen pro děti od sedmi do čtrnácti let, zajištěn pitný režim, oběd, zapůjčení sportovního náčiní.
CDU SPORT Ostrava
Nano keramická ochrana karoserie, laku automobilu i motocyklu - eshop s nano produkty OiSO
Nano produkty OiSO pro auto-moto nakoupíte v eshopu firmy SARP-TECH s.r.o. ze Zlínského kraje. Pro dokonale čistý automobil a motocykl doporučujeme nanopovlak na karoserie - keramická ochrana laku.