Aktuální microsite

Výroba na ohraňovacím lisu - CNC ohraňování plechů na Vysočině
Profesionální služby v oblasti výroby a ohýbání plechů na výkonných CNC strojích pro Vás po celém kraji Vysočina poskytuje Moravsko Budějovická společnost FERRUM s.r.o.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Pájení a žíhání trubek, nerezových materiálů a komponentů pro automobilový průmysl
Společnost D&K Brazing s.r.o. se zaměřuje na žíhání a pájení v lineární peci s uzavřeným prostorem. Naše lineární pec je především vhodná pro trubky, nerez materiál a automobilové komponenty.
D&K Brazing s.r.o. pájení a žíhání v peci
Osobní ochutnávka, degustace exkluzivních vín z celého světa u Vás doma
Jste milovníkem vína a rádi poznáváte nové chutě? Domluvte si osobní ochutnávku (degustaci) exkluzivních vín z celého světa u Vás doma. Společnost NIER FINE WINES z Olomouce vám vše zajistí.
NIER FINE WINES s.r.o.
Lesnické služby pro obce i občany, kácení stromů, prodej palivového dřeva
Údržbu zeleně, rizikové kácení stromů či lesnické práce včetně těžby dříví Vám zajistí společnost Jan Stuchlík - Lesnická činnost z Háje ve Slezsku. Garantujeme Vám profesionální a poctivý přístup.
Jan Stuchlík - Lesnická činnost
Opravy, servis traktorů ZETOR Velim
Svým zákazníkům zajistíme opravy traktorů ZETOR Velim, malotraktor i přívěsů, provádíme generální opravy traktorů i motorů Zetor.
Nabízíme dělení plechů z vlastního materiálu, nebo materiálu zákazníka
Provádíme kvalitní dělení plechů technologií Kjellberg - Výpalky z plechů slouží pro dokonale přesnou výrobu - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Přeprava finančních hotovostí Beroun
Bezpečná přeprava a ostraha peněz a cenností, ochrana osob a majetků, komplexní bezpečnostní služby pro firmy i osoby ve Středočeském kraji.
Výjimečná ročníková vína z prvotřídních surovin z nejlepších vinařských lokalit dozrávající na lahvi
Kolekce vín Reserva z vinařství Štěpánek představuje výjimečná ročníková vína vyrobená z prvotřídních surovin těch nejlepších vinařských lokalit na jižní Moravě. Ochutnejte vína dozrávající na lahvi.
Realitní kancelář, prodej a pronájem realit, prodej bytů, kanceláří, komerčních prostor
Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o. se sídlem v Pardubicích nabízí již přes 30 let komplexní realitní služby.
Výroba a opravy pomníků a hrobů všech druhů z přírodního kamene
Uchovejte si památku na své blízké a nechte si vyrobit pomníky a hroby z kamene. Společnost KÁMEN KLAPER, s.r.o. z Kojetína Vám zajistí vše včetně opravy a renovace pomníků.
KÁMEN KLAPER, s.r.o.
Odborné poradenství v oblasti izolačních a těsnících materiálů a systémů
Potřebujete na vaší stavbě zabránit vniknutí vody? Jste společnost, která se zaměřuje na hydroizolaci staveb a potřebujete poradit? MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Vám dodá ten nejlepší materiál.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Zahušťování, prodlužování vlasů, dredy, rasta copánky
SHADAR hairstyling Zlín je kadeřnictví specializované na dredy, rasta copánky, zahušťování a prodlužování vlasů. Klientelu máme především v lokalitě Zlínský kraj.
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zalomeného klíče i opravy | Ostrava
Nouzové otevírání bytů a aut, vytažení zlomeného klíče ze zámku v kteroukoliv dobu a další služby zámečníka poskytuje společnost Karla Bartoše v Ostravě a okolí.
Karel Bartoš Zámečnictví Ostrava
Moderní technologie tisku, předtisková příprava, nové ofsetové stroje
Moderní technologie tisku jsou samozřejmostí ve firmě Kodiak print Holešov, která má i provozovnu ve Zlíně. Nové ofsetové a knihařské stroje jsou zárukou kvalitních služeb.
KODIAK print s.r.o. Komplexní polygrafické služby Holešov
Překlad a tlumočení z francouzského jazyka od překladatelky Šárka Malinová
Paní Šárka Malinová z Prahy se zabývá odbornými překlady a tlumočením z francouzského jazyka a rovněž se věnuje také práci průvodkyně.
Rekonstrukce a modernizace rodinných domů, bytů a veřejných budov od Otistav s.r.o.
Otistav s.r.o. z Prahy je stavební firma, která se zabývá rekonstrukcemi a modernizacemi rodinných domů, bytových jader, veřejných budov nebo průmyslových objektů.
Zažijte tradiční gastronomické hody v rodinném pivovaru, kde vaří i speciální piva
Vaření vlastního piva, ať už světlého, tmavého, polotmavého či různých specialit, se věnuje rodinný pivovar v Beskydech, MINIPIVOVAR HUKVALDY, Hostinec u Štamgastů. Pořádají i gastronomické hody.
Multiplexní metoda na detekci a diferenciace SARS-CoV-2 a virů chřipky.
Testování pacientů multiplexními metodami může ulehčit detekci a diferenciace SARS-CoV-2 a virů chřipky zároveň.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Systém ENCELADUS pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV - decentrální čištění odpadních vod
Společnost SATTURN HOLEŠOV získala ocenění v oblasti decentrálního čištění odpadních vod. Unikátní systém ENCELADUS zahrnuje technologie pro monitorování, dálkové řízení domovních ČOV i úpravy vody.
Škola pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami ZŠ a SŠ
Máte doma dítě se zdravotním, mentálním postižením či znevýhodněním? Potřebuje pro rozvoj a naplnění svého vzdělávání podpůrná opatření, které mu klasická základní škola nedopřeje?
Střední škola a základní škola Žamberk
Výroba a montáž herních prvků na dětská hřiště – houpačky, skluzavky, hrazdy
Realizací certifikovaných dětských hřišť a herních prvků, jako houpačky, skluzavky či hrazdy se zabývá Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Postaráme se o výrobu, odbornou montáž i následný servis.
Dřevoslav s.r.o.
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Kultivační média Jaroměř, produkty pro mikrobiologické laboratoře a veterinární ústavy
Náš sortiment zahrnuje produkty jak pro oblast klinické humánní mikrobiologie, tak pro oblast hygieny vody a potravin či pro oblast veterinární diagnostiky.
CAFÉ REPUBLICA je zrnková káva s výjimečnou chutí a bohatou sametovou pěnou – prodej
Prodej zrnkové kávy na espresso CAFÉ REPUBLICA s výraznou chutí a s výjimečným aroma, s nadýchanou sametovou pěnou, naleznete na eshopu společnosti Automaty Kavamat Vending s.r.o.