Aktuální microsite

Víčkovače sklenic a lahví – automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček
S uzavírán sklenic a lahví s kovovými víčky typu Deep Twist-Off, Pry-Twist, Pry-Off, ale i běžnými víčky si hravě poradí automatická lineární víčkovačka s dávkovačem víček značky UniMac.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - komplexní služby a prodej řeziva
Sháníte firmu, která vám zařídí pokládku střešní krytiny nebo její rekonstrukci? Firma pana Novotného vám může nabídnout ještě mnohem víc.
Úklidové služby pro podniky, školy, nemocnice nebo průmyslové objekty od Mýval - úklidové služby
Mýval - úklidové služby je profesionální úklidová firma, která nabízí své úklidové služby pro podinaktelské subjekty, školy, zdravotnické a stravovací zařízení a další.
Česká velkoformátová plechová střešní krytina PROFI - výroba na míru
Výrobcem a dodavatelem velkoformátové plechové střešní krytiny PROFI je společnost STATO střechy s.r.o. v Napajedlech na Zlínsku - zajistíme výrobu na míru.
Montáž, demontáž průmyslových technologií, výrobních linek
Kvalitní a rychlou montáž i demontáž průmyslových technologií, výrobních linek a potrubních systémů zajistí po celé ČR firma MONTEMA z regionu Zlínský kraj.
Zhotovení, realizace strojních omítek u rodinných, bytových domů
Alfréd Popek se specializuje na zhotovení strojních omítek u rodinných a bytových domů. Zhotovení strojní omítky je rychlé a kvalitní. Působnost firmy - Jihomoravský, Zlínský kraj a Olomoucký kraj.
Panely, lodžie a prefabrikované haly - výroba stavebních betonových prvků
Na výrobu a prodej stavebních betonových prvků se specializuje firma Leube Beton s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme panely, lodžie a prefabrikované haly pro občanské výstavby i stavitelství.
Leube Beton s.r.o.
Výroba důlních lokomotiv, které mohou být dieselové, akumulátorové či trolejové
Na výrobu v oblasti pozemní kolejové dopravy, především se zaměřením na dieselové, akumulátorové a trolejové lokomotivy, se specializuje firma FERRIT s.r.o. se sídlem ve Starém Městě.
Zakázková výroba dřevěných obalů pro firmy – originalita pro Vaše zákazníky
Pokud chcete dopřát svým zákazníkům originální dřevěné obaly, využijte služeb Dřevo-products, s.r.o., která se zaměřuje na zakázkovou výrobu a dodává své obaly nejen v oblastech Zlína a Otrokovic.
Velkoobchod, maloobchod, prodej kotevní techniky, šrouby
Firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o - to je velkoobchod a maloobchod zaměřený na prodej kotevní techniky - šrouby, nýty, hmoždinky, kotvy, vruty, hřeby a teleskopy.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Akrylátová nábytková dvířka T.acrylic v novém lesklém a matném provedení
Nechejte se inspirovat současným trendem nábytkových dvířek. Firma Trachea doporučuje akrylátová nábytková, kuchyňská dvířka T.acrylic v novém designu, v lesklém i matném provedení.
Kvalitní český nábytek, prodejce, dodavatel nábytku, židle, stoly, pokoje, postele, skříně, Znojmo
Kvalitní český nábytek, vybavení domů, bytů nábytkem. Kuchyně, skříně, postele, sedací soupravy, stoly, židle, dětské pokoje a další zkoupíte od KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Platforma KYBEZ pro oblast kybernetické bezpečnosti a systematického vzdělávání
Hlavním posláním platformy KYBEZ je snaha o bezpečnější digitální prostor a kvalitní život v něm. Zajišťuje komplexní produkty a služby v oblasti kybernetické bezpečnosti.
Prodej použitých autodílů, náhradních dílů na všechny typy aut
Společnost AUTOVRAK Zlín se zabývá i výkupem starých vozidel a s tím souvisí prodej použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Najdete nás v Bohuslavicích nedaleko Uherského Hradiště.
Montáž střešní krytiny, pergol a jiných přístřešků dle Vašich přání
Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. Vám zrealizuje střechu, pergolu, či jakýkoliv jiný přístřešek včetně veškerých tesařských a pokrývačských prací v kraji Vysočina.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Pokládka podlah včetně vyrovnání nerovnosti - suché podlahové systémy Fermacell
Společnost Podlahy Vícha s.r.o. Hulín využívá podlahové systémy a prvky Fermacell®, je to řešení pro vyrovnání nerovnosti podlah před pokládkou nových podlah. Působíme v lokalitě Kroměříž, Zlín, Brno.
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Izolační materiály - kamenná vlna Náchod
Tyto izolace jsou tepelně a zvukově vysoce odolné, splňují veškeré požadavky na protipožární odolnost i energetickou účinnost budov.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Elektrické ruční nářadí, elektronářadí Narex, Bosch-autorizovaný prodejce, opravy
Narex Servis Hulín je autorizovaný prodejce nářadí zn. Narex, Bosch pro klientelu z regionu Kroměříž, Zlín - elektrické ruční nářadí prodáváme a provádíme i pozáruční opravy.
Mléčné produkty z Jaroměřické mlékárny - výroba výhradně z českého mléka
Sháníte kvalitní suroviny, které jsou vyrobeny z českého mléka a neobsahují tolik nežádoucí éčka? Pak navštivte Jaroměřickou mlékárnu, kde mají poctivé české výrobky.
Kovové propisovací barevné tužky prodej Praha - s potiskem i bez
Široký sortiment různobarevných kovových propisovacích tužek s reklamním potiskem či bez potisku Vám dodá PRINTEK - společnost Ing. Petra Nachtmana.
PRINTEK - Ing. Petr Nachtman Výroba, potisk reklamních předmětů Praha
Laserové mikronavařování a mikrosvařování  - doprava po cele ČR
Potřebujete opravit poškozené brýlové obroučky a nechcete, aby byli při opravě zdeformovány? Pak je vhodné laserové mikronavařování a mikrosvařování.