Aktuální microsite

Výživa skotu, krmiva pro dobytek, rozbory krmiv a konzervace siláže
Chováte hospodářská zvířata? Máte farmu se skotem? Chcete, aby vaše zvířata měla optimální výživu či potřebujete nějaké doplňky? V tom případě se obracejte na naši společnost NutriVet s.r.o.
Zimní stadion Klatovy - hokejové zápasy, bruslení pro školy a veřejnost a celoroční ubytovna
Zimní stadion v Klatovech pro Vás zajistí zábavu v podobě hokejových zápasů, bruslení pro školy a veřejnost nebo individuální program. U stadionu je rovněž celoroční ubytovna.
Výkup železa, barevných kovů, papíru a ekologická likvidace vozidel od Kovošrot Hakl
Kovošrot Hakl, který působí ve městě Štětí se zabývá výkupem železa a barevných kovů, papíru nebo autobaterií a taky pro Vás zařídí ekologickou likvidace vozidla.
Studny na vodu, vyhledávání pramene a výkopové a zemní práce od Studnařství Janeček
Studnařství Janeček z Týnce nad Orlicí pro Vás zajistí kompletní servis v oboru studnařství, od vyhledání pramene pro výkopové a zemní práce až po vyřízení potřebného papírování.
Prejzové střechy, pokryvačské práce, rekonstrukce střech
Prejzové střechy pro historické budovy s vysokou životností zajišťují estetický vzhled a vykrytí oblých tvarů – pokládku zajišťuje firma STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Nejspolehlivější penzijní spořitelna na trhu – bezstarostné důchodové období s Českou spořitelnou
Rádi byste měli ve své penzy nějaké jistoty? Už vám někdo řekl, že je důležité si spořit na období důchodové fáze života? Rozhodujete se, která společnost bude pro vás tou nejlepší pro daný produkt?
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Bezhlučné řetězy výroba Praha – speciální úprava válečků
Vyžaduje Váš podnik tichý provoz při práci strojů? Společnost CONTRA Praha, s.r.o. vyrábí na základě požadavků zákazníků bezhlučné řetězy, které vynikají speciálně upraveným tvarem válečku.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
Inženýrská činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupení klienta na úřadech
Inženýrskou činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupí klienta na úřadech zajišťuje v okolí Znojma Architektonická a inženýrská kancelář ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Autoškola Krešlová, Liberec, Jilemnice, řidičské oprávnění sk. A, B, B+E, školení řidičů - referentů, kondiční jízdy
Autoškola Krešlová již od roku 1991 provádí výuku a výcvik k získání řidičského oprávnění skupin A (A1, A2), B, B+E (B+B96), pravidelné školení řidičů referentů a také kondiční jízdy.
Pohřební a hřbitovní služby Horák, kamenické práce, převozy zesnulých i do zahraničí, smuteční obřady
Rodinná firma Martin Horák s pobočkami v Chrudimi a Přelouči zajišťuje veškeré pohřební a hřbitovní služby vč.kamenických prací. Nabízíme převozy zesnulých, provedeme smuteční obřad, uložení do hrobu.
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Elox hliníku a jeho slitin v různých barvách - eloxování s předúpravou E6 satén
Společnost ELOXTECH ze Starého Města u Uherského Hradiště provádí elox hliníku a jeho slitin v různých barvách. Eloxování provádí s předúpravou E6 - satén i E0.
Kompletní stavební činnosti a rekonstrukce od Stavby Bureš
Společnost Stavby Bureš sídlící v Brně poskytuje kompletní stavební činnosti od rekonstrukcí bytů, rozvody elektřiny, instalatérské práce, revize až po konečné montáže.
Gabionové ploty, opěrné zdi nebo obklady - moderní konstrukce s kamennou výplní
Společnost GABIONY GROUP, s.r.o. z Prahy působí po celém středočeském kraji a dodává a montuje pro Vás gabionové konstrukce, které lze využít pro opěrné zdi, ploty nebo obklady.
Zámečnické konstrukce na klíč – ocelové, kovové schodiště, balkóny, zábradlí, terasy
Zámečnické konstrukce na klíč do interiéru i exteriéru vyrábí firma UNIVARS. Na míru zhotovíme ocelové nebo kovové schodiště, balkóny i zábradlí včetně povrchové úpravy.
UNIVARS, s.r.o.
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky a měření zraku - Oční optika Martínková
Oční optika Evy Martínkové v Rosicích u Brna poskytuje kvalitní optické služby pro dospělé i děti, prodej dioptrických brýlí, kontaktních čoček a měření zraku.
Technický dozor investora a management stavby od Ing. Pavel Počinek
Ing. Pavel Počinek a jeho kvalifikovaný tým pro Vás zajistí stavební činnosti jako je technický dozor investora, management stavby a další v Brně a okolí.
Prezentační systémy, reklamní systémy, reklamní stěny a stojany na prospekty
Online prodej systémů na prezentaci nabízí společnost Reguli s.r.o. V nabídce naleznete velké množství prezentačních systémů, na které je kladen vysoký nárok při kvalitě zpracování.
Sledování efektivity výrobních procesů, CEZ, OEE – klíčový ukazatel efektivity výroby
Specialistou v oblasti sledování efektivity výrobních procesů je společnost IMC Zlín, která dodává specializované systémy a programové vybavení sběru dat pro vyhodnocení efektivity výrobních procesů.
IMC Zlín, a.s.
Balicí služby, balení na zakázku, výroba plochých, hadicových, doypack a flowpack sáčků včetně designu a potisku
Firma Balmex pana Ondřeje Kopičky se sídlem v okrese Mladá Boleslav nabízí komplexní balicí služby včetně balení na zakázku. Specializujeme se také zakázkovou výrobu sáčků včetně designu a potisku.
Ubytování ve dvou apartmánech u hradu Kost uprostřed Českého ráje, turistické a cyklistické trasy
Nově zrekonstruovaná stylová Vila BOBES vám nabízí ubytování ve dvou apartmánech v malebné vesničce Podkost u hradu Kost přímo uprostřed Českého ráje plného turistických a cyklistických tras.
Zámečnická výroba a výroba ocelových konstrukcí vč.montáže, povrchová ochrana, obráběčské práce
Společnost JISU kovovýroba s.r.o se zabývá zámečnickou výrobou a výrobou ocelových konstrukcí, včetně zajištění povrchové ochrany, dopravy a montáže. Současně zajištujeme obráběčské práce.
Řešení Vašeho bydlení od A do Z to jsou výstavby rodinných domů
Naše firma Stavby Nisa s.r.o. Liberec pro Vás zajistí kompletní výstavbu domů, bytů a komplexní servis včetně inženýringu – získejte dotaci Zelená úsporám díky nám!
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Ekologická likvidace vozidel, výkup autovraků, odvoz vraku zdarma - vše podle platné legislativy
Autovrakoviště Třebětice Roman Kamenec zajistí výkup autovraků, odvoz vraku zdarma a provedení ekologické likvidace vozidla. Působíme v regionu Zlínský kraj, Přerov.
Autovrakoviště TŘEBĚTICE Roman Kamenec