Aktuální microsite

Obec Březské okres Žďár nad Sázavou, kopcovitá krajina, kaplička, boží muka, Býčí skála, rybník Halda
Obec Březské se nachází na území okresu Žďár nad Sázavou a v současné době má cca. 185 obyvatel. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349.
MAREL, kalibrační zařízení a stroje na zpracování masa
Komplexní dodávky pro obchody a potravinářský průmysl, včetně kalibrační techniky a strojů na zpracování masa MAREL, zajišťuje UNIPROX, spol. s.r.o.
Informační systém GINIS, komplexní softwarové řešení pro veřejnou správu
Jihlavská firma GORDIC spol. s r.o. poskytuje informační systém GINIS, který je ideální a praktickým řešením pro veřejnou správu, firmy nebo organizace.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Prodej a dodávka ochranných stínících plotových clon - sítí
Dodávku a prodej stínících plotových sítí, které jsou vyráběny ze zdravotně nezávadného 100% HDPE polyetylenu a zároveň poskytují až 90% stínění, zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Kosmetické studio - šetrné ošetření pleti přírodní kosmetikou Alissa Beauty
Veronika Kovářová provádí šetrné ošetření pleti, v našem kosmetickém studiu pracujeme s přírodní kosmetikou Alissa Beauty. Péči poskytujeme klientkám z Otrokovic, okolí Zlína, Kroměříže, Uh. Hradiště.
Čištění kanalizací, odpadů, ucpaných umyvadel a toalet od Pavel Šafář
Pavel Šafář z Moravské Třebové v okrese Svitavy nabízí služby v oblasti čištění ucpaných kanalizací, odpadů, umyvadel, van nebo toalet účinnou tlakovou metodou.
Plastová okna i dveře se zárukou kvality a funkčnosti - výroba, prodej
Plastová okna a dveře se zárukou kvality a funkčnosti seženete ve firmě Pavel Knězek, kde se specializují na výrobu a prodej plastových oken a dveří s realizací nejen ve Frýdku-Místku a Odrách.
Pavel Knězek, s.r.o.
DDD servis-deratizace, desinsekce, hubení hlodavců, hmyzu
Firma Vladimír Balázs poskytuje v regionu Zlínský kraj DDD servis - deratizace, desinsekce, dezinfekce. Zajistíme hubení hlodavců, hmyzu i asanace.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Kolekce vín Vlaha – svěží, aromatická, mladistvá vína s ovocným charakterem
Mladistvá vína z Mutěnického vinařství Štěpánek – to jsou vína kolekce Vlaha, která můžete objednat na eshopu vinařství. Ochutnejte tato svěží a aromatická vína s ovocným charakterem.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Pokládka zámkové dlažby Praha, pevná a trvanlivá zámková dlažba, vysoká odolnost, variabilita dlažby
Naše firma Vám zajistí pokládku bezúdržbové zámkové dlažby, která disponuje variabilitou tvarů a vzorů, pestrost barevného provedení.
Sváření plechu, konstrukcí, ocel, nerez, hliník, bodové sváření
Specializujeme se na sváření plechu, ocelových konstrukcí, rámy strojů materiálu z nerezu a hliníku, rovněž Vám zajistíme i bodové sváření.
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Obec Letonice okres Vyškov, Jihomoravský kraj
Obec Letonice se nachází v jihozápadní části okresu Vyškov v Jihomoravském kraji. Letonice jsou velkou obcí a najdeme ji v oblasti Litenčické pahorkatiny.
Ubytování Bouda Na Cestě, stylová roubenka, chalupa
Stylová roubenka Bouda Na Cestě nabízí ubytování ve stráni nad řekou Úpou v Peci pod Sněžkou.
Tiskárna Tiroz - kvalitní tiskařské služby Praha 4
Začínáte podnikat a chcete mít vlastní vizitky, nebo potřebujete polepy na svá firemní auta? Kontaktujte tiskárnu Tiroz na Praze 4.
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Obec Dlouhopolsko okres Nymburk, Dlouhopolský rybník, obora, národní přírodní památka Dlouhopolsko
Malá středočeská obec Dlouhopolsko leží v okrese Nymburk. V katastru obce se nachází Dlouhopolský rybník a rovněž do něj zasahuje i chráněné území národní přírodní památky Dlouhopolsko.
Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce interiérů a exteriérů, pokládka obkladů, podlahářské práce
Firma D&D-construct s.r.o. se zabývá veškerými stavebními pracemi. V rámci naší činnosti realizujeme především výstavbu rodinných domů na klíč a rekonstrukce interiérů a exteriérů různých prostor.
Obec Jindřichovice pod Smrkem, turistická cesta i cyklotrasa, naučná stezka okolím Jindřichovic
Obec Jindřichovice pod Smrkem leží ve Frýdlantském výběžku, asi 5 km severně od Nového Města pod Smrkem. Její součástí je i ves Dětřichovec.
Kovošrot Vsetín - výkup kovu, elektroodpadu, autobaterií, likvidace autovraků
Firma Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem v Areálu bývalé Zbrojovky Vsetín vykupuje a zpracovává všechny druhy železných i neželezných kovů a druhotných surovin.
Realizace výměníkových stanic pro přeměnu tepelné energie a rozvod tepla
Kompletní realizaci výměníkových stanic, které slouží k přeměně tepelné energie a rozvodu tepla, zajistí na celém území Vysočiny firma Dolmont Energo.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Kontejnerové čerpací stanice PHM
Kontejnerové čerpací stanice PHM pro veřejné i neveřejné bezobslužné stanice, Vám zajistí firma UNIDATAZ s.r.o.
Fotovoltaické elektrárny, návrh, montáž a zajištění dotací
Potřebujete ušetřit za stále se zdražující elektřinu? Chcete ekologický zdroj elektrické energie? Využívejte sluneční zdroj a na svůj dům si nechte namontovat FVE.
PROTECTION & CONSULTING, s.r.o.
Projekce v oboru elektro, vysoké i nízké napětí, slaboproud
Máte v plánu stavět jakoukoliv budovu? Zajisté budete potřebovat zhotovit projekt na elektrická zařízení. V tom Vám pomůže Ing. Miroslav Kadrnožka.
Návrhy, výroba vstřikovacích forem na plasty, plastové dílce, výlisky
Společnost Chropyňská strojírna se zabývá návrhy a konstrukcí vstřikovacích forem pro plastové výlisky, dílce. Výroba forem má u nás dlouhou historii.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava