Aktuální microsite

Účetní a finanční poradenství pro každého - investujte chytře své peníze
Ing. Aleš Svoboda provozuje účetní a finanční poradenství v Praze a pomůže Vám vyznat se ve světě finančnictví, pojišťovnictví, investic a úvěrů a také s účetnictvím.
Profesionální projektová dokumentace staveb - rychlé zpracování
Firma PROSPECT spol. s r.o. provádí kvalitní, rychlou a odbornou tvorbu všech stupňů projektové dokumentace a zároveň zajišťuje nezbytnou inženýrskou, poradenskou a konzultační činnost k projektům.
PROSPECT spol. s r.o.
Profesionální tlumočení němčiny, překlad nizozemštiny do českého jazyka Ostrava
Mgr. Radim Sochorek Vám nabízí profesionální služby tlumočníka německého jazyka a překladatele nizozemských textů do češtiny.
Realizace zahradních jezírek, které mohou být koupací, okrasná či v přírodní podobě
Realizací i odborným poradenstvím v oblasti výstavby zahradních jezírek, koupacích, okrasných i přírodních, se zabývá firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin v okolí Frýdku-Místku i Ostravy.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Přesvědčete se o výhodách reklamních letáků a o přínosu tohoto marketingového nástroje
Reklamní letáky se řadí mezi důležitý marketingový nástroj, který se těší velké oblibě v České republice. Společnost Česká distribuční k.s. se stará o roznos letáků do schránek.
Kované polotovary na ploty a brány - tyče, špice, ozdobné šišky, panty, ozdoby
Firma Večerek Tomáš se zaměřuje v okolí Ostravy i Opavy na kované polotovary a ozdobné špice, šišky, panty a další montážní prvky na ploty i brány.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Požární ochrana Liberec - ochrání váš majetek a zaměstnance před ničivým požárem
Víte jak se vy nebo vaši zaměstnanci máte chovat v případě nebezpečí požáru? Ochraňte sebe a své blízké a absolvujte školení o požární ochraně.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.
Penzion u Váňů Benecko – příjemné a levné ubytování v Krkonoších
Hledáte příjemné místo, kde strávíte dovolenou a jste velcí milovníci hor a přírody? Pak vyrazte do penzionu u Váňů v Krkonoších.
Posilovna, tělocvična, plážový volejbal Roudnice nad Labem - sportovní areál s ubytováním
Potřebujete si protáhnout své tělo a zároveň hledáte kvalitní ubytování? Chcete si skočit do posilovny nebo si zahrát plážový volejbal?
Picku-up servis, asistenční služby při poruše vozidla na cestách
Pick-up servis automobilu určeného k opravě zajistí v okolí Konic a Prostějova Pneuservis Fiala. Poskytujeme také asistenční služby při poruše vozidla na cestách
Pneuservis Fiala
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Odborný prodej dioptrických brýlí (i slunečních), očních čoček, dětských okluzorů, i obrub světových značek
Dioptrické brýle pro muže, ženy i děti, kontaktní čočky, dětské okluzory, sluneční dioptrické brýle, i obruby světových významných značek prodává rodinná oční optika Gotthardová v Kopřivnici.
Vladislava Gotthardová
Terénní služby osobní asistence Ostrava - pomoc lidem s jejich soběstačností
Máte ve své rodině někoho, kdo potřebuje pomoc se svojí soběstačností? Máte náročné zaměstnání a chcete poskytnout svým nejbližším tu nejlepší péči?
Oslovte nás skrze instalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů, Česká republika
Přes instalace, reinstalace, či přestavby technologií u dřevozpracovatelů vyzkoušejte renomovanou firmu SD install se sídlem v České republiky.
SD Install Gustav Schuh
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Obec Drahov Jihočeský kraj - kostel nanebevzetí Panny Marie a ráj pro cyklisty
Na nejvyšším vrcholu obce Drahov leží v nadmořské výšce 441 m kostel Nanebevzetí Panny Marie chráněný památkovým ústavem. A to není vše obec v Jihočeském kraji, vám toho může nabídnout mnohem více.
Výroba pružin pro průmyslové podniky - listové, šroubové i evolutní
Výroba pružin různých druhů, jako listové, šroubové nebo evolutní je oborem společnosti SV výrobní Prostějov.
Sirupy a limonády značky ZON, výroba nealkoholických nápojů
Kvalitní a chutné nealkoholické nápoje, balené vody a sirupy s historií vyrábí a distribuuje společnost ZON v Třebíči. Tradiční limonády a sirupy firma ZON, spol. s r.o. vyrábí již 5 generací.
Mzdové poradenství, zpracování mezd a mzdové účetnictví nechejte na nás
Odborníci ve společnosti DÚOPAM Ostrava mají se zpracováním mezd a mzdovým účetnictvím a poradenstvím bohaté zkušenosti, proto nabízíme spolehlivé služby, které vám ušetří spoustu práce i starostí.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Prodej ovocných stromků a především kvalitně pěstovaných meruněk různých odrůd
Zahradnictví URBAN sídlící nedaleko Brna v Želešicích je dlouholetým pěstitelem a prodejcem ovocných stromků a v nabídce má i rozmanité druhy meruněk.
Laboratorní lisy - výroba motorový hydraulický lis
Firma BRIO Hranice se díky své spolupráci se stavebními laboratořemi zaměřuje na výrobu strojů, lisů a zařízení pro zkušebnictví. Naše zařízení vyrábíme pro celou Českou i Slovenskou republiku.
BRIO Hranice s.r.o.
Letní prázdninové Cimbálové úterky - posezení s cimbálovou muzikou a dobrým jídlem a vínem ve vinařství Fuzgrunty
Vinařství Fuzggrunty v Bulharech pořádá každé prázdninové úterý pro všechny známé, kamarády i hosty posezení s Cimbálovou muzikou. Těšit se můžete nejen na muziku, ale také na dobré víno a jídlo.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Prodej kypřičů a kultivátorů půdy – skvělí pomocníci při obdělávání půdy
Kultivátory a kypřiče půdy, které nejen kypří a provzdušňují, najdete ve specializované prodejně zahradní techniky na Vysočině ZAHRADA VYSOČINY.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová