Aktuální microsite

Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Kavárna v centru Českých Budějovic - vychutnejte si lahodnou kávu s výhledem na řeku Vltavu
Chcete si po náročném dni odpočinout, ale zároveň nechcete sedět doma? Přijďte na naši lahodnou kávu přímo do samého centra Českých Budějovic.
Půjčovna komunální a zemědělské techniky – skvělá volba před samotným nákupem
Chcete si pro své podnikání pořídit nový zemědělský stroj a chcete si nejdříve vyzkoušet jeho obsluhu? Nebo stroj využijete jen občas, a proto je jeho koupě zbytečná?
AGROMETALL s. r. o. Zemědělská a zahradní technika Chrudim
Stavební, zahradní nářadí, nástroje a manipulační technika - velkoobchod, nákup přes eshop
Pohodlně nakupujte stavební, zahradní nářadí, nástroje nebo manipulační techniku přes eshop firmy ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž. Registrovaným klientům dodáme zboží z velkoobchodu za individuální ceny.
Projekty a poradenství pro potravinářský průmysl, zpracování masa, ryb a gastronomických zařízení Praha
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. se zabývá projektovou a inženýrskou činností v oboru pozemního stavitelství se zaměřením na obchodní, průmyslové, skladové a potravinářské stavby.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Grilované speciality v Opavě - grilovaná kuřata, kolena, kýta na objednávku
Vychutnejte si to pravé grilované kuře, vepřovou kýtu nebo koleno - objednejte si naše grilované speciality ještě dnes nebo nás navštivte v Opavě či Hradci.
Skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny, zrcadla na míru ze sklenářství
Vybavení koupelny ze skla dodá na míru sklenářství Skloservis-Brod s.r.o. Uherský Brod. Vyrábíme zrcadla, skleněné sprchové kouty, koupelnové zástěny ze skla. Možnost pískování různých motivů.
Specialisté na praní textilií Vlašim – nejmodernější prádelna v České republice
Hledáte špičkovou prádelnu, kde nabízejí kromě praní textilií také pronájem prádla? Naše prádelna splňuje nejpřísnější hygienické normy a je nejmodernější v České republice.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Oboustranné samolepicí pásky pro upevnění, spojování a pokládku koberců
Společnost Steroll, s.r.o. se se sídlem ve Zlíne zabývá výrobou samolepicích pásek. V sortimentu naleznete také oboustranné samolepicí pásky pro pokládku koberců a upevnění předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava – různé akce po celé České republice a Evropě
Chystáte školní výlet nebo kulturní akci a hledáte vhodného dopravce, který má bohaté zkušenosti? Obraťte se na firmu Michal Dlabač v okrese Příbram.
Ubytování pro cyklisty ve vinařském domě, cykloturistika
Hustá síť cyklostezek, cykloturistika, dobré víno a ubytování v plnohodnotně vybaveném apartmánu pro cyklisty – to vše a mnohem více přináší ubytování ve Vinařském domě ve Znojmě.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Měření, seřízení nápravy podvozku vozidla pomocí přesného elektronického zařízení
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o. nedaleko Šumperka a Zábřeha vám zajistí přesné seřízení geometrie náprav podvozku vozidla pomocí elektronického zařízení - jsme členem franchisové sítě BestDrive.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Plánování digitálního obsahu s AVST channel - levné řešení, systém pro reklamní agentury
Reklamní agentury mohou využít levné řešení pro tvorbu televizní reklamy - jde o systém AVST channel pro plánování digitálního obsahu od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj.
Nová řada respirátorů od společnosti ZVG – nové barevné vyvedení balení
Chraňte své zdraví a dýchací cesty při práci s nebezpečnými částicemi s novou produktovou řadou respirátorů od společnosti ZVG s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Kompletní jarní úklid - pečlivé mytí oken, čištění koberců a nábytku
O jarní úklid se vám postará firma Seniorservis z Brna. Provádíme úklidové práce jako je mytí oken, čištění koberců a podlah a jejich pokládku.
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Wellness hotel – ubytování v luxusním hotelu s wellness rájem
Ubytování v luxusním wellness hotelu s vlastním wellness rájem zahrnujícím saunový svět, relaxační místnosti, procedury v Beauty centru a relaxační bazény si užijete v Hotel zámku Valeč na Vysočině.
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Autorizovaný servis a opravy čerpadel značky Grundfos, Wilo a Pedrollo
Firma Antlia je autorizovaným servisním partnerem renomované značky čerpadel Grundfos, ale také Wilo a Pedrollo. Provádíme opravy poruch i preventivní údržbu.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava, logistické a celní služby a poradenství
Marshal Logistic s.r.o. ze Vsetína je specialistou na logistické služby, zajistí nákladní a kamionovou přepravu po České republice, ale i v zahraničí.
Betonové podlahy a potěry pro budovy i rodinné domy od BETON-PRES
BETON-PRES z Českých Budějovic se specializuje na lití betonových a anhydritových podlah, ale zajistí i dlažební podlahy pro garáže, pergoly či zahradní domky.