Aktuální microsite

Ubytování pro cyklisty ve vinařském domě, cykloturistika
Hustá síť cyklostezek, cykloturistika, dobré víno a ubytování v plnohodnotně vybaveném apartmánu pro cyklisty – to vše a mnohem více přináší ubytování ve Vinařském domě ve Znojmě.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Prodej, dodávka a montáž hliníkových vchodových dveří
Kvalitní hliníkové vchodové dveře v několika barevných dekor s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi v okolí Jemnice a Slavonic prodává a montuje firma Garážová vrata a žaluzie z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Měření, seřízení nápravy podvozku vozidla pomocí přesného elektronického zařízení
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o. nedaleko Šumperka a Zábřeha vám zajistí přesné seřízení geometrie náprav podvozku vozidla pomocí elektronického zařízení - jsme členem franchisové sítě BestDrive.
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Plánování digitálního obsahu s AVST channel - levné řešení, systém pro reklamní agentury
Reklamní agentury mohou využít levné řešení pro tvorbu televizní reklamy - jde o systém AVST channel pro plánování digitálního obsahu od firmy SATTURN Holešov z regionu Zlínský kraj.
Nová řada respirátorů od společnosti ZVG – nové barevné vyvedení balení
Chraňte své zdraví a dýchací cesty při práci s nebezpečnými částicemi s novou produktovou řadou respirátorů od společnosti ZVG s.r.o.
ZVG CZ s.r.o.
Kompletní jarní úklid - pečlivé mytí oken, čištění koberců a nábytku
O jarní úklid se vám postará firma Seniorservis z Brna. Provádíme úklidové práce jako je mytí oken, čištění koberců a podlah a jejich pokládku.
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Wellness hotel – ubytování v luxusním hotelu s wellness rájem
Ubytování v luxusním wellness hotelu s vlastním wellness rájem zahrnujícím saunový svět, relaxační místnosti, procedury v Beauty centru a relaxační bazény si užijete v Hotel zámku Valeč na Vysočině.
Územní studie, regulační plány pro lepší život ve městech i vesnicích
Realizace územních studií a regulačních plánů od firmy DISprojekt s.r.o. Třebíč. To je harmonické a stylové bydlení ve městech i vesnicích.
DISprojekt, s.r.o.
Autorizovaný servis a opravy čerpadel značky Grundfos, Wilo a Pedrollo
Firma Antlia je autorizovaným servisním partnerem renomované značky čerpadel Grundfos, ale také Wilo a Pedrollo. Provádíme opravy poruch i preventivní údržbu.
Antlia Prodej a opravy čerpadel Znojmo
Lehké ocelové konstrukce pro firmy - odolné, stabilní a cenové dostupné
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje služby v oblasti vzduchotechniky a kovovýroby. Firma vyrábí a montuje lehké ocelové konstrukce, které jsou odolné, stabilní a cenově dostupné.
GIOMETAL s.r.o.
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava, logistické a celní služby a poradenství
Marshal Logistic s.r.o. ze Vsetína je specialistou na logistické služby, zajistí nákladní a kamionovou přepravu po České republice, ale i v zahraničí.
Betonové podlahy a potěry pro budovy i rodinné domy od BETON-PRES
BETON-PRES z Českých Budějovic se specializuje na lití betonových a anhydritových podlah, ale zajistí i dlažební podlahy pro garáže, pergoly či zahradní domky.
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Účetní a finanční poradenství pro každého - investujte chytře své peníze
Ing. Aleš Svoboda provozuje účetní a finanční poradenství v Praze a pomůže Vám vyznat se ve světě finančnictví, pojišťovnictví, investic a úvěrů a také s účetnictvím.
Profesionální projektová dokumentace staveb - rychlé zpracování
Firma PROSPECT spol. s r.o. provádí kvalitní, rychlou a odbornou tvorbu všech stupňů projektové dokumentace a zároveň zajišťuje nezbytnou inženýrskou, poradenskou a konzultační činnost k projektům.
PROSPECT spol. s r.o.
Profesionální tlumočení němčiny, překlad nizozemštiny do českého jazyka Ostrava
Mgr. Radim Sochorek Vám nabízí profesionální služby tlumočníka německého jazyka a překladatele nizozemských textů do češtiny.
Realizace zahradních jezírek, které mohou být koupací, okrasná či v přírodní podobě
Realizací i odborným poradenstvím v oblasti výstavby zahradních jezírek, koupacích, okrasných i přírodních, se zabývá firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin v okolí Frýdku-Místku i Ostravy.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Půjčovna svařovacích strojů, svařovací invertor, samozatmívací kukla
Půjčovna svařovacích strojů, včetně nezbytného vybavení poskytuje firma FORMICA WELD spol. s r.o. Brno. Svařovací invertory jsou prověřeny a obsluha zaškolena.
FORMICA WELD spol. s r.o.
Přesvědčete se o výhodách reklamních letáků a o přínosu tohoto marketingového nástroje
Reklamní letáky se řadí mezi důležitý marketingový nástroj, který se těší velké oblibě v České republice. Společnost Česká distribuční k.s. se stará o roznos letáků do schránek.
Kované polotovary na ploty a brány - tyče, špice, ozdobné šišky, panty, ozdoby
Firma Večerek Tomáš se zaměřuje v okolí Ostravy i Opavy na kované polotovary a ozdobné špice, šišky, panty a další montážní prvky na ploty i brány.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Požární ochrana Liberec - ochrání váš majetek a zaměstnance před ničivým požárem
Víte jak se vy nebo vaši zaměstnanci máte chovat v případě nebezpečí požáru? Ochraňte sebe a své blízké a absolvujte školení o požární ochraně.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce - stavba, rekonstrukce a oprava střechy
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce provádí ostravská firma Střechy Višňovský, která se Vám postará o stavbu, rekonstrukci i opravu Vaší střechy. Své zakázky realizuje i v okolí Nového Jičína.
Střechy Višňovský Jaroslav
Náhradní díly pro hydrauliku – hydromotory, hydrogenerátory, kompaktní agregáty
U firmy Ekosys s.r.o. v Ostravě naleznete náhradní díly pro hydrauliku od renomovaných výrobců za skvělé ceny – hydromotory, hydrogenerátory a kompaktní agregáty.