Aktuální microsite

Zhotovení projektové dokumentace pro realizaci stavby Praha – papírová forma, digitální výkres
Potřebujete stavební povolení a sháníte odborníky, kteří vám vypracují potřebnou dokumentaci pro vaši stavbu? Oslovte naši společnost RIPS projekt, s.r.o.
Prodejna dárkového zboží připraví dárkové koše, kazety, balení cukrovinek na přání
Prodejna dárkového zboží ve Zlíně pro Vás připraví dárkové koše. Můžete si objednat dárkové balení cukrovinek vhodně vybrané pro ženy, muže i v dia nebo bezlepkové variantě.
Automatický hasicí systém pro autobusy a nákladní automobily - dodávka, instalace
Společnost Tertec s.r.o. zajišťuje dodávky a instalaci automatických hasicích systémů BlazeCut pro autobusy a nákladní automobily.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Rekonstrukce kanalizací a obnova vodovodů Praha 6 - řešení kompletních úloh ve všech podmínkách
Naší specializací je rozsáhlé spektrum činností a jednou z ní je rekonstrukce kanalizací a obnova vodovodů ve všech stísněných podmínkách.
Půjčovna průmyslových čisticích a úklidových strojů Kärcher Hradec Králové, mokro suché vysávání
Půjčujeme vysokotlaké čističe, vysavače, parní čističe, podlahové mycí stroje a tepovače čističe koberců, extraktory – to vše z profesionální řady strojů Kärcher.
Vyšetřovací PCR kit pro detekci viru opičích neštovic - k okamžitému použití
Firma Biogen na svém e-shopu nabízí test pro detekci onemocněním opičích neštovic, který je podobný viru pravých a kravských neštovic.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Gynekologicko-porodnická ambulantní péče s těhotenskou poradnou – prevence, diagnostika a léčba gynekologických problémů
Už dlouho odkládáte preventivní gynekologickou prohlídku? Tyto prohlídky jsou pro naše zdraví velmi důležité, a proto bychom je neměli zanedbávat.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Obec Seloutky, turistika, cykloturistika, Prostějovská kotlina
Obec Seloutky se nachází v Olomouckém kraji v okrese Prostějov. V okolí obce je několik značených pěších i cyklotras.
Prodej dřevěných briket a pelet od firmy BIOMAC - minimum kouře bez škodlivých plynů
Sháníte dřevěné brikety, které jsou z čisté biomasy, pilin, hoblin a oprané kůry bez použití pojiv a příměsí? Naše společnost ABA-AZA Trutnov vám s tím mile ráda pomůže.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Základní škola, praktická škola, škola se speciálními vzdělávacími potřebami, přípravná třída, zdravotní postižení
Poskytujeme základní vzdělávání žákům se speciálními vzdělávacími potřebami a naše praktická škola je určena žákům se speciálními vzdělávacím potřebami a ukončenou povinnou školní docházkou.
Prodej, servis čtyřkolek - pracovní čtyřkolky a UTV vozidla CFMOTO Journeyman Gladiátor
Společnost Albera Morava s. r. o., je autorizovaným prodejním a servisním místem čtyřkolek a UTV vozidel značky CFMOTO Journeyman Gladiátor pro Zlínský kraj. Spolehlivé jsou pro práci i do terénu.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Brigáda ve světové fabrice se strojírenským zaměřením
Brigádníkům poskytujeme šanci, aby se účastnili a získávali zkušenosti při složitějších výrobách na obráběcích strojích tak, že sledují zkušené zaměstnance firmy.
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Spolehlivá osobní taxislužba a přeprava osob
Kvalitní a cenově dostupné služby v oblasti osobní taxislužby a přepravy osob poskytuje v okolí Prostějova MÉ TAXI – taxislužba Prostějov.
Mé TAXI Jaroslav Vítek
Zprostředkování nábytku z teakové dřeva pro milovníky originálního bydlení
Nábytek z teakového dřevo pro vaše originální bydlení vám zajistí firma TPZ, s.r.o. ze Znojma, která jej pro vás zprostředkovává přímo u výrobců z Asie za velmi zajímavých cenových podmínek.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Hotel Dobruška Královehradecký kraj - vstupní brána do Orlických hor
Hledáte klidné místo k odpočinku a jste milovníkem přírody? Hotel Dobruška je ideálním místem. Jde o jednu z nejkrásnějších vstupních bran do Orlických hor.
Autovrakoviště se zaměřením na francouzská auta – Citroën, Peugeot a Renault
Vrakoviště AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o se nachází na hlavním tahu směrem do Ostravy. Specializuje se na francouzské automobily značek Citroën, Peugeot a Renault.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Výkopové a zemní práce Vysoká Libyně – dovoz a odvoz různých materiálů
Vrhli jste se doma na vaší zahradě do výkopových prací a potřebujete odvézt zeminu? Firma Ladislav Touš vám zeminu odveze a domluvit si můžete také další práce.
Sběrný dvůr – bezplatné ukládání odpadů pro občany města, zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů
Ve sběrném dvoře TESPRA Hodonín mohou občané města Hodonína bezplatně odložit nejen odpady, ale také vysloužilé elektrospotřebiče, zářivky i baterie. Stavební suť a pneumatiky ukládáme za poplatek.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Pokrývačské, klempířské, tesařské, izolatérské práce, okres Chrudim, demontáž střešních krytin, střešní vazby
Firma Martin Englc se sídlem v okrese Chrudim se zabývá komplexními pokrývačskými, klempířskými, tesařskými a izolatérskými pracemi.
Chladírenství, prodej, montáž, servis, klimatizace, chladicí zařízení, výčepy, vzduchotechnické systémy
Chlazení Machalouš s.r.o. se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oblasti chladírenství. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací, vzduchotechnických systémů, chladících zařízení a výčepů.
Opravna obuvi a koženého zboží Praha – kvalitní služby včetně drobných oprav
Zničili se vám oblíbené boty a nechcete se jich za každou cenu vzdát? Nemusíte, nechte si je kvalitně opravit u pana Andreje Němce.