Aktuální microsite

Základní škola, praktická škola, škola se speciálními vzdělávacími potřebami, přípravná třída, zdravotní postižení
Poskytujeme základní vzdělávání žákům se speciálními vzdělávacími potřebami a naše praktická škola je určena žákům se speciálními vzdělávacím potřebami a ukončenou povinnou školní docházkou.
Prodej, servis čtyřkolek - pracovní čtyřkolky a UTV vozidla CFMOTO Journeyman Gladiátor
Společnost Albera Morava s. r. o., je autorizovaným prodejním a servisním místem čtyřkolek a UTV vozidel značky CFMOTO Journeyman Gladiátor pro Zlínský kraj. Spolehlivé jsou pro práci i do terénu.
Elektroinstalace a elektromontážní činnost – elektrické vytápění, osvětlení a mnoho dalšího
Elektroinstalace a elektromontážní činnost elektrického vytápění, osvětlení, ozvučení a mnoho dalšího zajišťuje společnost Elektro Puchner – elektroinstalace Moravské Budějovice.
Zakázková výroba pomníků, odborná montáž, renovace hrobů a náhrobních desek
Kamenictví Petr Švardala Olomouc se zabývá zakázkovou výrobou a odbornou montáží pomníků a renovací hrobů a náhrobních desek. Pomníky vyrábí dle přání zákazníka.
Brigáda ve světové fabrice se strojírenským zaměřením
Brigádníkům poskytujeme šanci, aby se účastnili a získávali zkušenosti při složitějších výrobách na obráběcích strojích tak, že sledují zkušené zaměstnance firmy.
Gastrovybavení a gastrozařízení pro malé i velké kuchyně
Nabídka velkokapacitních i menších kuchyní. Projekty na míru a odborná montáž. To a další služby a produkty nabízí firma CHLAZENÍ servis s.r.o.
CHLAZENÍ servis s.r.o. Opava
Spolehlivá osobní taxislužba a přeprava osob
Kvalitní a cenově dostupné služby v oblasti osobní taxislužby a přepravy osob poskytuje v okolí Prostějova MÉ TAXI – taxislužba Prostějov.
Mé TAXI Jaroslav Vítek
Zprostředkování nábytku z teakové dřeva pro milovníky originálního bydlení
Nábytek z teakového dřevo pro vaše originální bydlení vám zajistí firma TPZ, s.r.o. ze Znojma, která jej pro vás zprostředkovává přímo u výrobců z Asie za velmi zajímavých cenových podmínek.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Hotel Dobruška Královehradecký kraj - vstupní brána do Orlických hor
Hledáte klidné místo k odpočinku a jste milovníkem přírody? Hotel Dobruška je ideálním místem. Jde o jednu z nejkrásnějších vstupních bran do Orlických hor.
Autovrakoviště se zaměřením na francouzská auta – Citroën, Peugeot a Renault
Vrakoviště AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o se nachází na hlavním tahu směrem do Ostravy. Specializuje se na francouzské automobily značek Citroën, Peugeot a Renault.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Výkopové a zemní práce Vysoká Libyně – dovoz a odvoz různých materiálů
Vrhli jste se doma na vaší zahradě do výkopových prací a potřebujete odvézt zeminu? Firma Ladislav Touš vám zeminu odveze a domluvit si můžete také další práce.
Sběrný dvůr – bezplatné ukládání odpadů pro občany města, zpětný odběr vysloužilých elektrospotřebičů
Ve sběrném dvoře TESPRA Hodonín mohou občané města Hodonína bezplatně odložit nejen odpady, ale také vysloužilé elektrospotřebiče, zářivky i baterie. Stavební suť a pneumatiky ukládáme za poplatek.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Tepelné izolace Praha-východ – dodávka včetně montáže
Potřebujete kvalitní izolaci, která dokonale a bez mezer vyplní daný prostor? Zvolte montáž tepelné izolace firmy IZOLACE HLOUŠEK.
Pokrývačské, klempířské, tesařské, izolatérské práce, okres Chrudim, demontáž střešních krytin, střešní vazby
Firma Martin Englc se sídlem v okrese Chrudim se zabývá komplexními pokrývačskými, klempířskými, tesařskými a izolatérskými pracemi.
Chladírenství, prodej, montáž, servis, klimatizace, chladicí zařízení, výčepy, vzduchotechnické systémy
Chlazení Machalouš s.r.o. se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oblasti chladírenství. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací, vzduchotechnických systémů, chladících zařízení a výčepů.
Opravna obuvi a koženého zboží Praha – kvalitní služby včetně drobných oprav
Zničili se vám oblíbené boty a nechcete se jich za každou cenu vzdát? Nemusíte, nechte si je kvalitně opravit u pana Andreje Němce.
Čištění, plnění, servis klimatizace nákladních i osobních aut
Čištění, plnění a servis klimatizace nákladních i osobních aut přenechejte autoservisu Radim Lichnovský v Kopřivnici. Poskytujeme komplexní servis autoklimatizace.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Svatby v hotelu - svatební obřady, rodinné oslavy na zahradě
Rezervujte si termín svatby s předstihem v Hotelu U racka Ostrožská Nová Ves - Uherské Hradiště. Pořádáme svatební obřady a rodinné oslavy v restauraci i na zahradě. Přijímáme termíny pro rok 2023.
Poctivé řeznictví ve Vsetíně - čerstvé maso z českých chovů s dovozem domů e-shop
Vychutnejte si čerstvé maso z českých chovů. Poctivé řeznictví a uzenářství Jan Černocký ve Vsetíně zajistím dovoz hovězího, vepřového i kuřecího masa k vám domů. Stačí si objednat v našem e-shopu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Penzion v historickém jádru jihomoravského města Znojma – ubytování a parkování v centru města
Rezidence Zvon je penzion s celoročním provozem v centru Znojma s parkováním přímo před penzionem. Ubytování v historickém jádru města je jedinečnou volbou pro luxusní a stylové ubytování na Moravě.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Květiny, dekorace a dárkové předměty nejen na svatbu nebo narozeniny
V Květinářství paní Hanny Nazaruk z Brno Líšeň si můžete koupit krásné čerstvé řezané květiny, dárkové předměty a dekorace a další okrasné předměty do domácnosti.
Plynové a elektrické kotle nebo kotle na tuhá paliva - montáže, opravy a servis
Pan Petr Bouda z Havlíčkova Brodu pro Vás vyřídí veškeré vodoinstalační, plynárenské a topenářské práce od instalace a oprav kotlů po servis plynových přípojek.
Město Třemošná se základní, mateřskou a uměleckou školou - vhodné bydlení pro rodiny s dětmi
Město Třemošná se nachází v Plzeňském kraji nedaleko rozhledny Krkavec. Ve městě se nachází několik škol a díky tomu je to vhodné místo na bydlení pro rodiny s dětmi.
Šperky ze zlata, stříbra nebo chirurgické oceli od Zlatnictví Korejsová
Zlatnictví Korejsová v Praze pro Vás má nádherné šperky ze zlata, stříbra nebo chirurgické oceli, které udělají radost Vašim bližním jako dárek i pozornost.