Aktuální microsite

E-shop Burian – široký sortiment profesionální vlasové kosmetiky světových značek
Používáte běžnou kosmetiku z obchodu a vaše vlasy jsou zničené a vysušené? Investujte do svého vzhledu a vyberte si z našeho širokého sortimentu profesionální vlasové kosmetiky.
Martina Brůnová - velkoobchod vlasové kosmetiky Vlasová kosmetika Burian Hradec Králové
Uhelné sklady, černé a hnědé uhlí, koks, uhelné brikety, písek, drtě, kačírek
Společnost UHLÍ PÍSKY ČERT s.r.o je jedním z největších maloobchodních skladů v celé České republice. V nabídce naleznete černé a hnědé uhlí, koks, písek, drtě, uhelné brikety, kačírek aj.
Vývoj a výroba, transformátory, tlumivky, filtry, napájecí zdroje, axiální a radiální ventilátory, Německo, Čína, Česká republika
Společnost mdexx Magnetronic Devices s.r.o. se více než 50 let zabývá vývojem a výrobou transformátorů, tlumivek, filtrů a napájecích zdrojů a také axiálních a radiálních ventilátorů.
mdexx Magnetronic Devices s.r.o.
Kadeřnictví, kosmetika Drahomíra Kulhánková Hradec Králové, pánské, dámské, dětské kadeřnictví
V našem kadeřnictví Drahomíra Kulhánková Hradec Králové Vám vytvoříme účes či barevnou proměnu dle Vašeho přání.
Kadeřnictví, kosmetika Hradec Králové Drahomíra Kulhánková
Business konzultace a byznys poradenství pro stávající i začínající podnikatele
Business konzultace a byznys poradenství pro stávající i začínající podnikatele poskytuje firma KASKARA s.r.o. Pomůžeme Vám s využitím dotací, hledáním sponzorů i business strategií.
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín Strachotín
Vinařství - výroba, prodej a vlastní produkce vín, bílá a červená vína, odrůdová, přívlastková a jakostní vína od firmy PPS AGRO a.s. ve Strachotíně.
Kvalitní černé nízkosirnaté uhlí, dřevěné brikety, štěrk, písek, cement, dovoz až k domu, složení uhlí pásem
Společnost J.R.H.D. s.r.o. se sídlem v Háji u Duchcova nabízí k prodeji kvalitní bílinské nízkosirnaté UHLÍ z Ledvic za dobrou cenu, dřevěné brikety, podpalové třísky a také štěrk, písek a cement.
Výroba a prodej hokejových dresů – kvalita používané i v Norsku a Švédsku
Kvalitně vyráběné dresy používané hokejovými týmy v Norsku i Švédsku vyrábí a prodává společnost Boháček-sport.cz s.r.o. z Vyškova pro začátečníky i profesionály.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Přeprava nákladním automobilem s hydraulickou rukou
Přepravu nákladním automobilem s hydraulickou rukou provádí v okolí Telče společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Tryskání, pískování kovů, ocelových konstrukcí, fasád i dřeva
firma ELNA-renovace s.r.o., to je specialista na tryskání a pískování kovů, ocelových konstrukcí, betonu, obkladových desek, fasád, kamene i dřeva.
ELNA-renovace s.r.o.
Klínové řemeny - velký výběr sortimentu a druhů za skvělé ceny
Klínové řemeny za skvělé ceny seženete u firmy ROTOMAX, a.s. se sídlem v Opavě. Nabízíme velký výběr klínových řemenů, působíme v celém okolí Opavy, Ostravy, Bruntálu a Krnova.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Firemní uniformy pro piloty a stejnokroje pro letušky – kvalitní a profesionální šití na míru
LIPTEX TRADING S.R.O. SE ZABÝVÁ VÝROBOU FIREMNÍHO OBLEČENÍ A PÁNSKÝCH OBLEKŮ. ŠIJEME UNIFORMY PRO PILOTY, STEJNOKROJE PRO LETUŠKY A JSME SPECIALISTÉ NA PÁNSKÉ OBLEKY NA MÍRU, DLE VAŠICH POŽADAVKŮ.
Čistící a úklidová technika značky NILFISK ALTO Třebíč – využití v zemědělství, průmyslu a jiných provozů
Čekají vás úklidové a čistící práce a hledáte vhodného dodavatele strojů pro spolehlivý úklid? Firma B TECHNIK z Třebíče je dodavatelem čistící a úklidové techniky do různých provozů.
Volné místo autolakýrníka - lakýrník automobilů s praxí i bez
Autolakovna Bilík Zlín aktuálně přijme autolakýrníka. Praxe vítána, nového kolegu však zaučíme. Místo lakýrníka automobilů je volné ihned.
Autolakovna Zlín - Pavel Bilík www.autolakovna-zlin.com
Stavba domu či průmyslového objektu Havlíčkův Brod - dodávka staveb na klíč
Díky našim bohatým zkušenostem vám zrealizujeme velmi kvalitní stavbu na klíč za minimální náklady, a ještě vám můžeme doporučit nejvhodnější dodavatele s kterými spolupracujeme.
Autoškola Elite - Marek Vašut Ostrava – řidičské oprávnění sk. B a možnost splátek
Vlastnit řidičský průkaz je dnes již téměř nutností, často to bývá také jednou z podmínek přijetí do zaměstnání. V Autoškole Elite Ostrava Vás připraví na úspěšné složení testů i jízd.
Výroba sportovního oblečení a fun produktů Svitavy, pánské, dámské, dětské, sublimační tisk, 100 % kvalita tisku
Česká společnost OMNIASPORT s.r.o. se sídlem ve Svitavách se již od roku 2017 zabývá výrobou sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku, který nelze snadno seprat ani odstranit.
Služby domácí zdravotní a hospicové péče Jindřichův Hradec – ta nejlepší péče pro vaše blízké
Nestíháte návštěvy lékaře z vašim dlouhodobě nemocným členem rodiny z důvodu dlouhé pracovní doby? Využijte služby domácí zdravotní a hospicové péče.
Chladicí a mrazicí zařízení, prodej, záruční a pozáruční servis, revize, montáže, chladničky, mrazničky
Společnost Polar chlazeni s.r.o. se sídlem v Havlíčkově Brodě se zabývá prodejem, servisem, montáží a revizemi chladících a mrazících zařízení.
Stavební společnost JUMAR s.r.o. Praha 9 - silný partner pro vaše bydlení
Osobní přístup, vysoká profesionalita, rychlost a kvalita? Pro naší stavební společnost JUMAR s.r.o. je to samozřejmostí, sídlíme na Praze 9.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Auditor, konzultant a manažer kvality Hradec Králové - flexibilita a 30 let zkušeností
Rád bych se vám představil - Dr., Mgr. Jaromír Vít, CSc.,jsem konzultant, auditor, školitel a manažer kvality. Systému managementu kvality se věnuji od roku 1991.
Tlumočnické, sociálně aktivizační služby pro neslyšící a nedoslýchavé osoby
Jste neslyšící nebo jen nedoslýchavý a potřebujete doprovodit na úřad, do nemocnice nebo třeba na poštu? Využijte tlumočnické služby v Ústeckém kraji.
Výstavba rodinných domů na klíč a zateplování fasád a výměna oken od Stavitelství Khýr s.r.o.
Společnost Khýr s.r.o. z Ostravy Heřmanic je stavební firma, která se kromě stavebních prací zabývá i rekonstrukcemi, zateplováním a terénními úpravami.
Prázdninová akce – zahradní vozík Shark Garden 680 zdarma k čtyřkolce Segway Snarler AT6
Čtyřkolka Segway Snarler AT6 s prázdninovou akcí a možností získání zahradního vozíku Shark Garden 680 zdarma přináší společnost Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky.
Pavel Palme - Centrum čtyřkolek a zahradní techniky
Podnikový ekolog, outsourcing životního prostředí, ŽP - odborná konzultace
Služby podnikového ekologa i outsourcing životního prostředí (ŽP) nabízí společnost E-expert, spol. s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na odborné konzultace v oblasti životního prostředí.
E-expert, spol. s r.o.