Aktuální microsite

Stavební práce, výstavba rodinných domů na klíč, rekonstrukce, zemní práce, zpracování projektové dokumentace
Firma STAPOS spol.s r.o. nabízí veškeré stavební práce od A do Z. V rámci naší činnosti realizujeme například výstavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů, výstavbu plotů, zemní práce aj.
Lešení, lešenářský servis, pronájem lešení, montáž lešení, stavba lešení
Pronájmem lešení, jeho stavbou a montáží se zabývá společnost LND Vlasák spol. s r.o., která působí v Praze a okolí.
Výzkum, vývoj, výroba, servis, projekty bezpečnostního a obranného výzkumu, elektronické sledování, rádiové rušení
Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení projektů bezpečnostního a obranného výzkumu a spolupracuje s českými i zahraničními vojenskými a civilními univerzitami.
Výkup zinkového odpadu, zpracování a likvidace kovového odpadu, ekologická likvidace vozidel, mobilní výkupna kovů
Firma Covenšrot s.r.o. se již od roku 2009 zabývá výkupem zinkového odpadu a zpracováním kovových materiálů a barevných kovů. Provádíme ekologickou likvidaci vozidel a autovraků.
Velký výběr vozů PEUGEOT k prodeji, ale i k zapůjčení, s možností využití autorizovaného servisu
Přijďte si vybrat spolehlivý vůz PEUGEOT do autosalonu společnosti AUTO TICHÝ s.r.o. v Havířově, kde Vám poskytnou u pronájem vozu či autorizovaný servis a prodej náhradních dílů.
Prvotřídní růžová vína Rosé Hort – Pinot Noir, Franceska, Merlot – e -shop
Prvotřídní a lahodná růžová vína s ovocnou chutí, sytou barvu a příjemným aroma z kolekce Rosé Hort - Pinot Noir, Franceska a Merlot- zakoupíte na e-shopu vinařství VINO HORT.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výroba nealkoholických nápojů a limonád v PET lahvích 0,5 L
Výrobou nealkoholických nápojů a limonád se zabývá firma ZON, spol. s r.o. v Třebíči. Používáme praktické balení v PET lahvích o objemu 0,5l nebo 2l.
Opravy, modernizace a repase laboratorní techniky
Pokud je vaše laboratorní technika již zastaralá a potřebuje opravu, pak kontaktujte společnost BRIO Hranice s.r.o., která se specializuje na opravy, modernizace a repase laboratorní techniky.
BRIO Hranice s.r.o.
Prodej plniček klimatizací ROBINAIR, plnička klimatizací pro servisy
Prodej plniček klimatizací značky ROBINAIR prodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová, Praha. Plnička klimatizací pro servisy Praha a okolí.
Bezpečnostní systémy a technologie pro stroje a strojní zařízení - bezpečná ochrana zaměstnanců
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení jejich dodávku i montáž Vám poskytne břeclavská firma Teprostroj s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní komponenty.
Teprostroj s.r.o.
Projekční činnost – projekty rekultivace, skládek, ekologických staveb, kanalizace
Společnost AWT Rekultivace a.s. provádí projekční práce, zaměřující se na projekty skládek, rekultivace, ekologických staveb, ochrany přírody, kanalizace a další. Působí v okolí Ostravy.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Prodej a výkup automobilů nebo nových i použitých autodílů
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o se zaměřuje na prodej a výkup automobilů, nových a použitých dílů včetně montáže zakoupených dílů u nás. Přijeďte si vybrat nový ojetý vůz nebo potřebné autodíly.
AUTOKOMPLEX R + T Opava, s.r.o Autovrakoviště Opava
Zemní a jeřábnické práce Moravskoslezský kraj – skvělé reference a bohaté zkušenosti
Je pozemek okolo vašeho domu žalostný? Jeho nerovnosti vás přivádějí k šílenství a nevíte si s tím rady? Není nic jednoduššího než si nechat provést terénní úpravu a s tím vám ráda pomůže naše firma.
Formátování deskového materiálu, výroba nábytku Praha 9 – kvalitní truhlářské práce
Přemýšlíte o tom, že byste si nechali předělat svoji pracovnu nebo obývací místnost, ale nemáte ještě vybraný nábytek? Naše truhlářství vám ho ráda vyrobí, a to z vysoce kvalitního materiálu.
Kulturní centrum Tylův dům Polička – kulturní akce, vzdělání mládeže v regionu
Máte chuť vyrazit do kina, na koncert nebo začít chodit do zajímavého kroužku, který může být vhodný pro vaše zdraví? Tohle vše a mnohem více nabízí kulturní centrum Tylův dům Polička.
Nachos chips Mexico program - ohřívače, suroviny, obaly a doplňky
Pokud si chcete pořídit kompletní sortiment pro přípravu mexického pokrmu nachos, pak vše od surovin, obalů a doplňků zakoupíte ve firmě CORNiCO Company, s.r.o. - Mexico program na nachos si oblíbíte.
CORNiCO Company, s.r.o.
Vyhledávání zdrojů podzemní vody Prosetín – odborné vrtné práce
Představujeme vám firmu Vodní zdroje - vrtné práce Prosetín. Nabízíme vám služby v oblasti vyhledávání zdrojů podzemní vody a odborné vrtné práce.
Lyžařské zájezdy 2023 – 2024 - Rakousko, Itálie, Švýcarsko a další země.
Také jste si oblíbili lyžařské zájezdy a hledáte ty nejlepší terény a podmínky pro lyžování? Pokud k vašim zimním koníčkům patří hlavně sjezdové lyžování, pak jste u nás správně.
Cestovní agentura INVIA CZ Prodej zájezdy Liberec
Army shop - prodejna a eshop zaměřený na armádní, taktické, street oblečení
Firma LOUP GAROU je prodejce armádního, taktického, street oblečení. Ve Zlíně je kamenná prodejna - Army shop. Provozujeme i eshop.
LOUP GAROU s.r.o. Armádní oblečení - army shop Zlín
Kvalitní strojně hlazené betonové podlahy pro podlahové vytápění
Strojně hlazené a kvalitní betonové podlahy v prostorách s podlahovým vytápěním zajistí firma MH Beton. Realizujeme zakázky v rámci celé České republiky.
Rekonstrukce koupelen, bytových jader a interiérů – práce prováděná specialisty
Na práce spojené s rekonstrukcí koupelen, bytových jader a interiérů se specializují odborníci společnosti Dotace Roman Lupík, která působí v oblasti Ostravy a Frýdku-Místku.
Dotace Roman Lupík
Litá betonová podlaha pro novostavbu a rekonstrukce RD - dokonale rovná a rychle zhotovená
Dokonale rovnou a rychle zhotovenou strojně hlazenou litou betonovou podlahu pro novostavby a rekonstrukce RD zajistí firma MH Beton z Širokého Dolu u Poličky.
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.