Aktuální microsite

Údržba privátní a veřejné zeleně Praha - profesionální péče o rostliny a zelené plochy
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí údržbu privátní a veřejné zeleně. Péči o zeleň se věnujeme od roku 1992.
Prodej elektroinstalačního materiálu, instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalčního materiálu, v našem sortimentu najdete instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla a další.
Převozy zesnulých Ústí nad Orlicí, nepřetržité převozy zemřelých po ČR a ze zahraničí
Provádíme převozy zemřelých po celé České republice i zahraničí pohřebními vozidly značky Mercedes - A + A KASPO s. r. o. Pohřební služba Ústí nad Orlicí
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Půjčovna svatebních, společenských, večerních šatů - možnost zapůjčení i prodej modelů ve svatebním salonu Dream Dress
Svatební salon Dream Dress Kroměříž-Zlínský kraj je půjčovna svatebních i společenských, večerních šatů. U nás máte možnost zapůjčení šatů v různých cenových relacích, mnoho modelů na prodej.
Opravy, servis a ultrazvukové čištění dioptrických brýlí
Opravy brýlí od dotáhnutí šroubků až po celkové srovnání brýlí zajišťuje v Olomouci a Šternberku Oční optika Jaroslava Korcinová. Provádíme mimo jiné servis brýlí a čištění brýlí ultrazvukem.
Optika Jaroslava Korcinová
Zapůjčení obytných lodí v Chorvatsku včetně kapitána, hostesek a zajištění stravy
Obytné lodě v Chorvatsku Vám zapůjčí česká společnost CZECH YACHT z Hodonína. Půjčujeme komfortní obytné lodě i s kapitánem, hosteskami a zajištěním stravy.
VIMU s.r.o.
Obec Ocmanice okres Třebíč – venkovské sídlo na pravém břehu řeky Oslavy
Představujeme vám obec Ocmanice, která se nachází v okrese Třebíč a náleží k ní osady Stružský Mlýn a Placký Dvůr. V současné době zde žije 330 obyvatel.
Zpracování účetnictví, daňová evidence, daňové poradenství zpracování mezd, audit
Společnost accounting 44 s.r.o. nabízí zpracování účetnictví, daňovou evidenci, daňové poradenství, zpracování mezd a auditorské služby.
Autokemp Třeboň, autocamp, ubytování v chatách, stanu nebo přívěsu
Autokemp Třeboň se nachází v krásné lokalitě jihočeských rybníků. Ubytovat se lze v chatách, ve vlastním stanu nebo přívěsu.
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?
Výroba a distribuce léčivých látek a platinových specialit, protinádorová léčiva, vývoj NGS, recyklace Pt sloučenin
Společnost VUAB Pharma a.s. se sídlem v Roztokách u Prahy se zabývá výrobou a distribucí léčivých látek a platinových specialit pro výrobu protinádorových léčiv.
Malířské, natěračské, tapetářské práce, Jičín, malování pokojů, nátěry fasád a střech, Královehradecký kraj
Firma Michal Babák se sídlem v Jičíně nabízí kompletní malířské, natěračské a tapetářské práce. Působíme především v okolí Jičína, popřípadě v celém Královehradeckém kraji.
Těžba dřeva Sokolov – kvalitní řezivo na míru za výhodné ceny
Představujeme vám společnost DREMOT s.r.o., která sídlí v obci Citice u Sokolova a nabízí těžbu dřeva a jeho vykládku na vámi určené místo.
Spolehlivá a kvalifikovaná laboratorní péče pro zdravotnická zařízení a fyzické osoby - Unilabs Diagnostics k.s..
Laboratorní analýza krve a biochemická vyšetření pomocí nejmodernějších technologií s nejrychlejší diagnostikou a konzultací v Praze a celé České republiky provádí – Unilabs Diagnostics k.s..
Vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce, okres Hodonín, montáž kotlů na biomasu, tepelná čerpadla
Firma Radek Vařecha nabízí v okrese Hodonín vodoinstalatérské, plynařské a topenářské práce. V rámci své činnosti se zabývám kompletní realizací a montážemi rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení.
Radek Vařecha instalatérské práce
Úsporná sprchová hlavice Plzeň – šetří spotřebu vody a náklady na ohřev
Všichni víme, že dnešní doba není jednoduchá a šetříme kde se dá. Někdy bohužel nic nezmůžeme, ale co se týká spotřeby vody a náklady na její ohřev tak tady vám můžeme pomoci.
Elektroinstalace Žďár nad Sázavou, montáže, opravy, revize, zkoušky, elektrická zařízení, montáž hromosvodů
Firma Elektroinstalace František Zikmund se zabývá veškerou činností týkající se elektrických zařízení. V rámci své činnosti nabízím svým zákazníkům montáže, opravy, revize a zkoušky el. zařízení.
Plastové obrubníky a hřeby pro neviditelné zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby
Plastové obrubníky v různých výškách pro zakončení okrajů zámkové a zatravňovací dlažby nebo oddělení zatravněných ploch včetně hřebů pro jejich ukotvení pořídíte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Zemní práce, demolice staveb Písek, práce provedeme spolehlivě a dle zákazníka
Umíme nabídnout dobře provedené zemní práce včetně demolic staveb, hloubení základů domů, výkopů jímek, bazénů, čističek, práce pro inženýrské sítě, terénní úpravy.
Široký výběr plechové střešní krytiny značky Ruuki a okapové systémy od kvalitního dodavatele
Spolehlivou dodávku a výběr z bohatého sortimentu plechové střešní krytiny Ruuki a okapových systémů zajišťuje společnost SEFRAN s. r. o. v Šumperku a Zábřehu.
SEFRAN s.r.o.
Renovace starých, zničených podlah v bytových interiérech od profesionálů
Nechte si zrenovovat starou, poničenou podlahu ve vašem bytě od skutečných profesionálů. Kompletní podlahářský servis zajišťuje na Vysočině firma Podlahy Pavel Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací – výrobní, průmyslové haly a další
O kompletní realizace zateplených hal s dokonalou izolací a paropropustností se postará firma Opravy Telč. Dodáváme opláštěné zateplené výrobní a průmyslové ocelové haly.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Potisk skleněných lahví a skleniček na zakázku, lahve a sklenice s jednobarevným a vícebarevným potiskem
Potisk skleněných láhví a skleniček na zakázku zajišťuje v okolí Kyjova firma ANGLASS. Aplikujeme jedno i vícebarevné tisky, zpracujeme malé i velké série.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Pronájem, půjčovna lešení pro stavební firmy-HAKI, trubkové, rámové
Pronájem lešení pro stavební firmy i řemeslníky v okrese Uherské Hradiště poskytuje firma Josef Brucháček. Půjčovna pronajme HAKI, trubkové, rámové, systémové lešení.