Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Rakovník
Inženýrská činnost, technický dozor investora při realizaci staveb
Inženýrskou činnost technického a autorského dozoru investora při realizaci staveb, kontrolu prováděných pracích a postupů zajišťuje společnost Ing. Karel Endyš, Rakovník.
Výroba a rozvod tepla, vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží měřidel a ventilů
Komplexní a spolehlivé služby v oblasti tepelného zásobování Vám poskytne společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o. Výroba a rozvod tepla za velmi příznivé ceny.
Školicí středisko Horizont Rakovník - připraví školení a kurzy pro Vaše zaměstnance
Školicí středisko ve městě Rakovník nabízí výcvik obsluhy stavebních strojů. Potřebujete ke svému zaměstnání ovládat pracovní plošinu, hydraulickou ruku či motorovou pilu?
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Rakovník
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá školení pracovníků z předpisů k zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Školení pracovníků Rakovník – nabídka kurzů žádaných profesí a oborů
Pokud si chcete zvýšit nebo rozšířit kvalifikaci či dosavadní zkušenosti v žádaných oborech a jste z Rakovníka či okolí, obraťte se na vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Revize stavebních a zemních strojů Rakovník zamezí úrazům a škodám
Záleží Vám na zdraví Vašich zaměstnanců a bezproblémovém chodu Vaší firmy? Nechávejte pravidelně dělat revize Vašich stavebních a zemních strojů. Tyto služby nabízí firma Jan Šlegr z Rakovníka.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Rekvalifikační kurzy Rakovník – zvyšte si kvalifikaci a získejte novou práci
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku pořádá pro zájemce rekvalifikační kurzy zajímavých profesí pro zvýšení kvalifikace uchazečů a jejich ceny na trhu práce.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Rodinný penzion v Rakovníku s ubytováním nedaleko centra, se sociálním zařízením a wi-fi
Malý rodinný penzion Ludmila, ubytování blízko centra královského města Rakovník. Útulné ubytování v klidné vilové čtvrti s možností výletů na nedaleký Křivoklát, Rabštejn a další pamětihodnosti.
Rekonstrukce a opravy silnic Rakovník
Firma Froněk se zabývá stavbou, rekonstrukcí a opravou silnic v Rakovníku a širokém okolí. Zajistí Vám profesionální přístup při opravách silnic, místních komunikací, parkovišť, chodníků a dalších prostranství spojených s dopravou. Zajišťují i úpravu krajnic, hloubení příkopů a propustků. Všechny silniční práce probíhají pomocí našich strojů ...
Stavební firma specializující se na výstavbu rodinných domů na klíč a půdní vestavby
Provádíme kvalitní výstavby rodinných domů na klíč, půdní výstavby, ale také rekonstrukce a opravy historických domů či jiných objektů. Se stavební firmou Heller se už nebudete muset o nic starat.
Montáž vozidel s přímým vstřikováním paliva u motorů FSI,TFSI,GDI - Rakovník – Novinka
Montáž vozidel s přímým vstřikováním paliva u motorů FSI,TFSI,GDI nabízí jako novinku Autoservis – Jiří Skřivan z Rakovníka.
Stavební firma, výstavba rodinných domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, Rakovník
Výstavbu rodinných a bytových domů, půdní vestavby, rekonstrukce koupelen, realizaci střech, izolace spodních staveb zajišťuje stavební firma DANEKER, spol. s r.o., Rakovník.
Vzdělávací školící středisko Rakovník – základní i opakovaná odborná školení
Vzdělávací středisko pro dospělé Jan Šlegr – HORIZONT v Rakovníku nabízí možnost zvýšení či rozšíření kvalifikace v žádaných oborech obsluhy strojních zařízení, řidičů nebo jeřábníků.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Lupek, kaolín, těžba, výpal, granulometrická úprava, výroba keramického ostřiva
Společnost České lupkové závody, a.s. těží, vypaluje a upravuje lupek i kaolín a vytváří tak keramické ostřivo pro výrobu keramiky, cihel či slévárenských forem.
Čerstvé vepřové a hovězí maso, masné výrobky, uzeniny, uzenářská výroba Rakovník
Čerstvé vepřové a hovězí maso, selata, masné výrobky, uzeniny, salámy, paštiky vyrábí a prodává řeznictví a uzenářství PRAVE Rakovník, akciová společnost.
Integrovaná střední škola, učební obory, maturitní, nástavbové studium Rakovník
Středoškolské vzdělání v učebních a maturitních oborech kuchař, truhlář, zedník, kominík, cestovní ruch či nástavbové studium podnikání v Integrované střední škole, Rakovník.
Základní a opakovaná školení pracovníků Rakovník -  nové poznatky a předpisy
Kromě základního školení nabízíme také přezkoušení. Všechny kurzy jsou ukončeny zkouškou a předáním osvědčení o absolvování.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Výroba a rozvod tepla, provoz kotelen, montáž měřidel a ventilů, Rakovník
Výroba, rozvod a dodávka tepla, provoz kotelen, montáž měřidel a ventilů, havarijní servis a další služby pro Vás zajistí společnost Tepelné zásobování Rakovník, spol. s r.o..
Školící středisko Šlovice - nabídka ubytování - pořádání svatebních hostin a firemních večírků
Školící středisko Šlovice nabízí ubytovací služby a možnost školení, pořádání svateb, rautů, firemních večírků nebo soukromých oslav. Cateringové služby jsou samozřejmostí.
Školení a kurzy pracovníků pro zemní stroje, rypadla, nakladače, betonárky Rakovník
Kurzy a školení, jsou správnou možností pro ty, kteří chtějí zlepšit své postavení v zaměstnání. Pokud usilujete o zvýšení platu, pak by se vám určitě hodila nějaká nová schopnost.
Jan Šlegr Rekvalifikační kurzy a školení Rakovník
Tažná zařízení montáž Rakovník – snadná obsluha, funkčnost a bezpečnost
Zvažujete pořízení tažného zařízení na Váš osobní nebo dodávkový vůz? Odborné montáže tažných zařízení na všechny značky aut nabízí kvalifikovaný Autoservis – Jiří Skřivan z Rakovníka.
Praktický lékař pro děti a dorost, pediatrie, ordinace v Rakovníku
Hledáte pro Vaše dítě zkušeného pediatra, praktického lékaře pro děti a mládež v Rakovníku a okolí? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Heleny Šretterové.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Hydraulické agregáty a mini agregáty pro průmysl, výroba a konstrukce
Hydraulické agregáty a mini agregáty od společnosti CHARVÁT HYKOM s.r.o. se charakterizují vysokou kvalitou a spolehlivostí ve všech odvětvích průmyslové činnosti.
CHARVÁT HYKOM s.r.o. hydraulické agregát
Obec Všetaty v těsné blízkosti CHKO Křivoklátsko vyniká nedotčenou krajinou
Nedotčenou krajinou se třemi rybníky a dostatkem stromů a zeleně na svém území disponuje obec Všetaty u Rakovníka, ležící v těsné blízkosti Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko.
Výroba, prodej drceného kameniva Rakovník - Kamenolom Brant
Výrobu a prodej drceného kameniva najdete v Kamenolomu Brant.