Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Obědy pro firmy, domovy seniorů a zaměstnance Zemědělského obchodního družstva Ludmírov
Neztrácejte čas vařením, objednejte si oběd na každý den. Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov provozuje vývařovnu - stravování pro okolní firmy, domovy seniorů a bývalé i současné zaměstnance.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Cukrárna a kavárna s dětským koutkem a venkovním hřištěm pro děti
V cukrárně a kavárně Sladký Méďa v Olomouci si pochutnáte nejen na domácích zákuscích a dobré kávě, ale Vaše děti si zde užijí spoustu legrace v dětském koutku a na venkovním hřišti.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
EFFI systems - kapsy a kapsáře pro úklidové pomůcky, zefektivnění práce při úklidu
EFFI systems - systém kapes a kapsářů pro umístění úklidových pomůcek, které navíc pomáhají k zefektivnění práce při úklidu, používá firma ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
Fasády a zateplení rodinných a panelových domů - spolupracujte s profesionály
Se zateplením a opravou fasády rodinného nebo panelového bytového domu si poradí profesionálové v naší firmě Barvy Král v Hranicích. Pro vyšší tepelnou izolaci používáme kontaktní zateplovací systémy.
Král - barvy, s.r.o.
Výroba krásných a praktických kuchyní a kuchyňských linek na míru
Kuchyně v různých designech s praktickým a zároveň módním uspořádáním umožňující co nejefektivnější využití prostoru na míru vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Pronájem výčepního zařízení Lindr včetně příslušenství
Pivní nebe v Prostějově poskytuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem výčepního zařízení Lindr. Můžete si půjčit kompletní sestavu včetně příslušenství. Servis výčepního zařízení je samozřejmostí.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Výhodné spotřební úvěry, debetní karty - rychlé vyřízení bez zajištění nemovitostí
Rychlé vyřízení výhodného spotřebního úvěru bez zajištění nemovitostí i debetní karty, která vám bude nejvíce vyhovovat, pro vás zajistí kancelář Finanční poradenství Šlajsovi v Prostějově i Vyškove.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Výroba montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí
Výrobu montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí zajišťuje firma Čekárny - bus sídlící v Zábřehu. Firma Vám pomůže udržovat čisté veřejné prostory.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Praktické poličky do koupelen Schlüter zajistí odkládací prostor ve sprchovém koutě i v kuchyni
Elegantní a velmi praktické poličky do koupelny, sprchového koutu i kuchyně zajistí pořádek a řád. Dělí se na rohové, do niky a nástěnné. Prodává firma Profila Trade s.r.o. s pobočkou v Olomouci.
Profila Trade s.r.o. Olomouc
Výroba pružných spojek pro pohony - VPS s vinutou pružinou, axiální čepové spojky BKN
Výrobou pružných spojek pro pohony se zabývá strojírenská firma Kovomont Přerov - spol. s r.o. Dodáváme spojky VPS s vinutou pružinou a axiální čepové BKN do Prahy i do Brna.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Podlahy z dubu nejen do obchodů, restaurací, hotelů a penzionů
Kombinace elegance a dlouhé životnosti to jsou dubové podlahy, které Vám zajistí firma Sudolský z Olomouce. Dobrý tepelný izolant tlumící hluk. Firma má spokojené zákazníky i z Prahy a Brna.
Sudolský dřevovýroba Rostislav Sudolský
E-shop s dárkovými předměty s personalizovaným gravírováním nebo potiskem
Upomínkové nebo dárky předměty, jako jsou placatky, dřevěné prkénka a dekorace ze dřeva nebo hrnečky, s gravírováním nebo potiskem na míru zhotoví firma IBLASER Ivo Bernard ze Šumperka.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Udržitelné bydlení v ekologických dřevostavbách
Budoucností udržitelného bydlení jsou ekologické dřevostavby od společnosti Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. z Olomouce. Postavíme Vám ten pravý domov pro Vás a vaši rodinu.
Dřevostavby-FlexiDomy s.r.o. Dřevostavby na klíč Olomouc
Pro čerpání vody, oleje, nafty, mléka i vína jsou nejvhodnější samonasávací čerpadla
Samonasávací čerpadla dokáží čerpat nejrůznější kapaliny - vodu, olej, naftu, mléko i víno. Ve firmě AQ PUMPY si vyberete to nejvhodnější čerpadlo pro vás.
AQ PUMPY, s.r.o.
Moderní řešení oplocení ve formě 2Da3D plotových panelů, klasického pletiva – nákup přes e-shop
Na e-shopu firmy GARDENMAT najdete širokou škálu pozinkovaných a poplastovaných 2D a 3D plotových panelů, které jsou nejen krásné na pohled, ale také poskytují vysokou míru bezpečnosti a soukromí.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Otopné sušáky obuvi - praktický sušák na lyžařské boty
V zimních měsících jistě každý z nás ocení suchou a příjemně zahřátou obuv, a proto vám firma KOVER z Jeseníku nyní představuje novinku v podobě otopných sušáků obuvi.
KOVER, spol. s r.o.
Vyřízení výhodné hypotéky a úvěrů, poradenství v oblasti investic, vytvoření investičních plánů
Veškeré finanční služby, vyřízení hypoték a úvěrů a vytvoření investičních plánů Vám zajistí firma Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi, působící v okolí Olomouce a Přerova.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Úsporné led osvětlení pro moderní domovy
Díky dlouholetým zkušenostem je společnost KOVER, spol. s r.o. klíčovým hráčem v oboru osvětlení. Firma se zaměřuje na moderní domovní a bytové LED světla, které jsou energeticky úsporné.
KOVER, spol. s r.o.
Dětské a studentské pokoje vyráběné na zakázku– nábytek pro všechny věkové kategorie
Vytvořte z dětského nebo studentského pokoje prostor, který podporuje jejich růst a kreativitu. Nábytek do dětského a studentského pokoje na zakázku vyrábí firma KATPET z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Elegantní potahované dorty a populární svatební naked cake
Potahované dorty se a sofistikovaným vzhledem nebo přirozeně vypadající a stále více populární naked cakes svatební dorty na zakázku připraví Sladký Méďa s.r.o. z Olomouce.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Originální fasádní omítka Paulín vhodná do interiéru i exteriéru RASAKOLL MINERALE
Společnost Král - barvy, s.r.o. má ve svém sortimentu novinku - originální fasádní omítku od firmy Paulín, která je vhodná jak do interiéru i exteriéru. Vyzkoušejte ji i vy.
Král - barvy, s.r.o.
Projekční práce energetických staveb včetně vyřízení legislativního povolení
Pokud potřebujete vyřídit povolení pro VN a NN přípojky, firma Elektroprogres může být vaším partnerem. Jejich odborníci vám pomohou s projekčními pracemi a legislativními požadavky nejen v Olomouci.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Prodej dieselových motorů IVECO, CASE a NEW HOLLAND
S koupí motoru či polomotoru značek IVECO, CASE a NEW HOLLAND Vám pomůže odborník přes dieselové motory - MOTOR SERVIS Švec s. r. o. v Šumperku.
MOTORSERVIS Švec, s.r.o.
Prodej, dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a technologiím GCE
Dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a dalším technologiím společnosti GCE poskytuje firma MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Dárkové balení piva pro pivaře, dárková bedýnka s pivními speciály z řemeslných pivovarů
Dárkové balení piva podle Vašeho přání zabalí v pivotéce Pivní nebe v Prostějově. Pro pivaře připravíme speciální balíčky s pivy, pochutinami, pivní kosmetikou i dárkovými předměty s pivní tématikou.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov