Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Mladá Boleslav
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování
Klasická a ozdobná kovovýroba Mladá Boleslav, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, kování, zábradlí, schodiště, ploty, brány, regály, mříže, ocelové přepravní palety.
Výroba dílů pro automobilový průmysl Mladá Boleslav, plastové výlisky, konstrukční díly z plastů
Výroba dílů pro automobilový průmysl Mladá Boleslav, plastové výlisky, konstrukční díly z plastů, nástupní lišty, lišty zadních nárazníků, prahové lišty, výroba forem.
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy Mladá Boleslav, elektronická žákovská knížka
Základní škola Čachovice a Mateřská škola Struhy Mladá Boleslav, elektronická žákovská knížka, školní sportovní areál, družina, školní jídelna, zájmové kroužky.
Přípravné stavební práce, výkopové práce, demolice, dovoz a odvoz materiálu
Kompletní přípravné a dokončovací výkopové práce na stavbách, výkopy bazénů a jímek, demolice drobných objektů, dovoz a odvoz materiálu od Pana Miroslava Dudka z Mladé Boleslavi.
Pokládka zámkové dlažby, demolice staveb či čištění koryt
Profesionální pokládka zámkové dlažby, demoliční práce i čištění koryt řek firma Zámkové dlažby & demolice z Benátek nad Jizerou, okres Mladá Boleslav.
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové terapie
Psychoanalytické poradenství 24 hodin denně Mladá Boleslav, individuální, skupinové psychoanalytické terapie, párové poradenství, psychoanalytický koučink, koučování přes Skype.
Mladoboleslavský hrad, expozice, výstavy Venkov v proměnách času, výstava Čepce, šátky, kroj
Mladoboleslavský hrad, expozice, výstavy Venkov v proměnách času, výstava Čepce, šátky, kroj, Muzeum Mladoboleslavska, Letecké muzeum, Muzeum Benátecka, Muzeum Podbezdězí.
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení, doprava smutečních hostů
Pohřební služby Mnichovo Hradiště, pohřeb Mladá Boleslav, rozloučení v obřadní síni, doprava smutečních hostů, kopání hrobů, tisk smutečního oznámení, květinová výzdoba, hudba, zpopelnění, parte.
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, design
Výroba plochých a hadicových sáčků, balící služby Mladá Boleslav, ruční zakázková výroba, konečný design, sáčky z flexibilní fólie, Flow Pack sáčky, doypack sáčky, balící služby, balení.
Městské centrum komplexní péče, Domov pro seniory Benátky nad Jizerou
Městské centrum komplexní péče, domov pro seniory zajišťující nepřetržitou péči a podporu klientům Benátky nad Jizerou.
Robotická pracoviště, dopravníky pro výrobní společnosti
Kompletní robotizaci pracovišť a automatizovaných technologických celků nabízí společnost elTomas s.r.o. Provozovnu společnosti najdete v Bělé pod Bezdězem v okrese Mladá Boleslav.
Gymnázium Mladá Boleslav - osmileté všeobecné vzdělávání
Všeobecné vzdělání zakončené maturitní zkouškou nabízí škola přidružená organizaci UNESCO - Gymnázium v Mladé Boleslavi ve Středočeském kraji již od roku 1991.
Výkup dřevní hmoty od malo i velkododavatelů Mladá Boleslav
Výkup dřevní hmoty všech druhů od malo i velkododavatelů, odkup z odvozních míst i nastojato, těžbu a odvoz realizuje společnost Lesy Mladá Boleslav, a.s.
Profesionální oživení laku Vašeho auta - Mladá Boleslav
Profesionální oživení laku Vašeho vozidla Vám nabízí autoklempírna a autolakovna AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. na ul. Tylova 1596 v Mnichově Hradišti nedaleko Mladé Boleslavi.
Rychlolakovna Mladá Boleslav -  4 až 24 hodin dle rozsahu poškození
Autoklempírna a autolakovna AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. provádí rychlolakování aut dle rozsahu poškození max. do 24 hodin. Sídlíme na ul. Tylova 1596 v Mnichově Hradišti u Mladé Boleslavi.
Obec Němčice s bohatou tradicí Sboru dobrovolných hasičů, součást Mikroregionu Chlum
Pestrý kulturní program i široké možnost jak trávit volný čas naleznete v obci Němčice na Mladoboleslavsku. Malá obec patřící do Mikroregionu Chlum a historií sahající až do 14. století.
Autoklempírna Mladá Boleslav, opravy karosérií všech typů vozů, rovnání, vyvařování
Autoklempířské práce, opravy karosérií všech typů vozů, rovnání, broušení a svařování dveří, kapoty, nárazníků či podvozku realizuje AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o., Mnichovo Hradiště.
Zakázková kovovýroba na míru s použitím nejmodernějších technologií, zábradlí a schodiště
Klasickou a ozdobnou kovovýrobu podle představ daného zákazníka zajišťuje dynamická společnost Kovovýroba Zbyněk Pokorný sídlící v obci Kněžmost – Býčina v okresu Mladá Boleslav.
Historie obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první zmínky, tvrz
Dějiny obce Strašnov, okres Mladá Boleslav, první písemná zmínka z roku 1397, val v lesích z bývalé tvrze, historické budovy, kříže a krásné okolí.
Obec Strašnov
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Ohřívače teplé vody, bojlery, zásobníky, výměníky, výroba, prodej
Ohřívače teplé vody elektrické, kombinované, stacionární a závěsné, bojlery, zásobníky, výměníky, vyrábí a prodává Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
Vakuové tvarování s výrobou vakuových výlisků z thermoplastů, díly pro automobilový průmysl
Kompletní služby vakuového tvarování od návrhu až po hotový výrobek Vám poskytne společnost PAJR s.r.o. z Mladé Boleslavi. Kvalitní díly a formy pro automobilový průmysl.
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Dodávky aplikačních technologií, aplikační kabiny, vzduchotechnika
Komplexní dodávka aplikačních technologií, aplikační kabiny včetně vzduchotechniky a zásobování provozními médi realizuje společnost SPS servis a programování strojů, s.r.o.