Aktuální microsite

Svářečské práce – svařování hliníkových, ocelových, nerezových konstrukcí a dílů
Svářečské práce svařování na zakázku zajišťuje na Vysočině firma  DOLMONT ENERGO, s.r.o. z Třebíče. Svařujeme hliníkové, ocelové a nerezové konstrukce a díly.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Hromosvody bytových, rodinných domů, průmyslových budov a běžné elektroinstalace
Společnost UV servisní, spol. s r.o. působí ve Zlínském kraji v oblasti elektroinstalací a zajišťuje i dodávku hromosvodové soustavy - hromosvody u bytových, rodinných domů a průmyslových budov.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Prodej, rozvoz nejlevnější letní, zimní pneumatiky - osobní, dodávkové VAN, offroad SUV, motopneu
Společnost KAFOCAR s.r.o. Zlín jako prodejce pneumatik zajišťuje i rozvoz na Zlínsku. Pořídíte u nás nejlevnější zimní i letní pneumatiky osobní, offroad SUV i dodávkové VAN a motopneu.
Portál občana - inteligentní nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí
Chytrý nástroj pro on-line podání a řešení úředních záležitostí Vám přináší společnost Gordic. Pořiďte si Portál občana a minimalizujte kontakt svých zaměstnanců s občany během této doby.
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS, podpora pro generování fakturačních podkladů
Řídicí, informační a pokladní systém UniPOS pro čerpací a plnící stanice v několika modulových variantách s různými funkcemi prodává společnost UNIDATAZ s.r.o.
Ordinace praktického lékaře Petřvald, všeobecná lékařská péče o dospělé, praktická lékařka
MUDr. Jarmila Kremerová poskytuje služby praktického lékaře v Petřvaldě. Lékařka nabízí kvalitní preventivní i léčebnou péči v oboru všeobecného lékařství.
Instalatérství, vodoinstalatérské práce, instalatérské práce, topenářské práce
Veškeré instalatérské a topenářské práce v Rokycanech a okolí poskytuje Instalatérství TRITON.
Kácení stromů, výškové práce Žďár nad Sázavou – profesionální služby za příjemnou cenu
Máte na zahradě strom, který už by delší dobu potřeboval pokácet? Neodkládejte to a předejděte tak zbytečným problémům a reálnému nebezpečí. Najměte si odborníka, který vše zařídí.
Hotel Sloup Soběslav - ubytování uprostřed jihočeské krajiny nedaleko řeky Lužnice
Už dlouho odkládáte dovolenou a konečně byste rádi někam vyrazili? My vám poradíme, kde najdete příjemné ubytování s výbornou kuchyní, a to v samém srdci jihočeské krajiny.
Vnitrostátní autodoprava, stěhování domácností i menších firem rychle a bezpečně
Plánujete stěhování, ale nechce se vám vše převážet osobním vozem celý den nebo dokonce víkend? Neznáte nikoho, kdo by měl dodávkový vůz a se stěhováním by vám pomohl?
Poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování, nákupy, prodej, pronájem komerčních nemovitostí
Společnost Amigal Group s.r.o. se sídlem v Praze se specializuje na poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování v oblasti nákupů, prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí a areálů.
Amigal Group s.r.o. facility management
Truhlářská výroba z masivu, dřevěné hračky, výroba na zakázku, broušení řetězů a kotoučů, prodej vánočních stromků
Společnost J.P., v.o.s. se zabývá truhlářskou výrobou z masivu. Při výrobě využíváme český dřevěný masiv a veškeré dřeviny zpracováváme ručně. Nabízíme dřevěné hračky a truhlářskou výrobu na zakázku.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy v okrese Vyškov
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy či přípravu staveniště pro vás vykoná v okrese Vyškov František Majerčák, který má v oboru mnoholeté zkušenosti.
Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce koupelen, kamerové prohlídky prostor, montáž a výměna radiátorů
Pokud sháníte v okrese Trutnov řemeslníka na instalatérské nebo topenářské práce, neváhejte se obrátit na firmu Günter Szalata, která současně nabízí také rekonstrukce koupelen.
Stavební práce Kroměříž, rekonstrukce historických objektů, tesařské, klempířské a pokrývačské práce
Společnost Ing.Nedoma s.r.o. se zabývá stavebními pracemi v oborech HSV i PSV.Specializujeme se především na rekonstrukce, kdy nabízíme zednické, zateplovací, tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Výroba a montáž dřevěných vchodových dveří a eurooken – vysoká kvalita s dlouhou životností
O výrobu a montáž vysoce kvalitních dřevěných vchodových dveří a eurooken s dlouhou životností se postarají odborníci společnosti Lux Window působící v Přerově a Hranicích.
Lux Window Petr Kuchař
Pořadníkové systémy Tetronik efektivně vyřeší vznikající fronty a zvýší komfort čekání
O efektivní řešení front a komfortní čekání zákazníků se postarají pořadníkové a vyvolávací systémy od českého výrobce, společnosti TETRONIK - výrobního družstva Terezín.
Údržba privátní a veřejné zeleně Praha - profesionální péče o rostliny a zelené plochy
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí údržbu privátní a veřejné zeleně. Péči o zeleň se věnujeme od roku 1992.
Prodej elektroinstalačního materiálu, instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla
Zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalčního materiálu, v našem sortimentu najdete instalační lišty, kabely, rozvaděče, svítidla a další.
Převozy zesnulých Ústí nad Orlicí, nepřetržité převozy zemřelých po ČR a ze zahraničí
Provádíme převozy zemřelých po celé České republice i zahraničí pohřebními vozidly značky Mercedes - A + A KASPO s. r. o. Pohřební služba Ústí nad Orlicí
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Půjčovna svatebních, společenských, večerních šatů - možnost zapůjčení i prodej modelů ve svatebním salonu Dream Dress
Svatební salon Dream Dress Kroměříž-Zlínský kraj je půjčovna svatebních i společenských, večerních šatů. U nás máte možnost zapůjčení šatů v různých cenových relacích, mnoho modelů na prodej.
Opravy, servis a ultrazvukové čištění dioptrických brýlí
Opravy brýlí od dotáhnutí šroubků až po celkové srovnání brýlí zajišťuje v Olomouci a Šternberku Oční optika Jaroslava Korcinová. Provádíme mimo jiné servis brýlí a čištění brýlí ultrazvukem.
Optika Jaroslava Korcinová
Zapůjčení obytných lodí v Chorvatsku včetně kapitána, hostesek a zajištění stravy
Obytné lodě v Chorvatsku Vám zapůjčí česká společnost CZECH YACHT z Hodonína. Půjčujeme komfortní obytné lodě i s kapitánem, hosteskami a zajištěním stravy.
VIMU s.r.o.
Obec Ocmanice okres Třebíč – venkovské sídlo na pravém břehu řeky Oslavy
Představujeme vám obec Ocmanice, která se nachází v okrese Třebíč a náleží k ní osady Stružský Mlýn a Placký Dvůr. V současné době zde žije 330 obyvatel.
Zpracování účetnictví, daňová evidence, daňové poradenství zpracování mezd, audit
Společnost accounting 44 s.r.o. nabízí zpracování účetnictví, daňovou evidenci, daňové poradenství, zpracování mezd a auditorské služby.