Aktuální microsite

Nedestruktivní chemická analýza, ověřování jakostí spektrometrem Nová Paka
Naše firma ZPA Nová Paka, a.s. nabízí službu – práci se spektrometrem, které spolehlivě určí jakost materiálů se zohledněním stopových prvků, pozitivní identifikace materiálů, analýzy.
ZPA Nová Paka,  a.s.
Výměna rozbitých, prasklých čelních skel osobních automobilů
O výměnu rozbitých autoskel, zejména čelních skel osobních automobilů, se v okolí Znojma postará Autoopravna Aleš Lengál.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Vestavné trouby do kuchyně s moderním designem a multifunkčností
Pořiďte si do vaší kuchyně stylové a elegantní vestavné trouby, které zaujmou nejen moderním designem, ale i multifunkčností. Vestavné trouby pořídíte na e-shopu akaelektroshop.cz.
Autodoplňky pro karavany a obytné vozy – buďte plně vybaveni na cestu
Chystáte se vašim obytným vozem či karavanem na dlouhou cestu, a ještě nemáte v autě kamerový systém? Na nic nečekejte tento doplněk vám ušetří plno starostí, a nejen to doplňků nabízíme celou řadu.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Kompresory, vzduchové nářadí a profesionální nářadí od HARO spol. s.r.o.
Společnost HARO spol. s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej, montáž a servis kompresorů a vzduchového nářadí a poskytuje i poradenství.
Voda, topení a instalatérské práce včetně montáží a rekonstrukce koupelen od OXO plus s.r.o.
Společnost OXO plus s.r.o. z Brna zajišťuje profesionální instalatérské práce od montáží a servisu, až po plně zajištění rekonstrukcí koupelen.
Prodej sypkého materiálu a odvoz stavební sutě od - Libor Šmejkal
Společnost pana Libora Šmejkala zajišťuje v okrese Nymburk prodej a dovoz sypkého materiálů od různých druhů písku po kamenivo a štěrk, a taktéž odvoz stavební sutě.
Žárové zinkování venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal
Vysokou ochranu venkovních ocelových konstrukcí montovaných hal proti rzi zajistí žárové zinkování konstrukcí od společnosti Opravny Telč.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Zakázková výroba skleniček na víno s potiskem pro hotely, bary, restaurace, vinařství
Skleničky na víno s potiskem ornamentu, loga nebo nadpisu pro hotely, bary, restaurace a vinařství na zakázku zhotoví reklamní agentura STILLUS s.r.o.
Prodej domů, bytů, rekreačních objektů, pozemků a dalších nemovitostí
Pokud uvažujete o koupi domu, bytu, rekreačního objektu nebo pozemku, obraťte se na realitní kancelář PRIME REALITY. Najdeme Vám nemovitost ke koupi, která bude odpovídat Vašim představám.
Pracovní obuv do kuchyně, gastro obuv
Pohodlnou a kvalitní pracovní obuv vhodnou do kuchyní a gastro provozů naleznete u českého výrobce a prodejce zdravotní pracovní obuvi tipaboty.cz z Třebíče.
TIPABOTY s.r.o. Třebíč Pracovní obuv
Dětské autopostele - originální a zábavné postele do dětského pokojíčku pro holky i kluky
Vybavte dětský pokojíček originální a zábavnou autopostelí od jihlavské firmy Ráj spánku. Postele jsou dělány jak v dívčí, tak v chlapecké verzi.
Práce a jídlo – spojení firemních akcí a teambuildingů s degustačním menu
Restaurace a Pension U Hradu ve Šternberku nedaleko Olomouce Vám poskytne spojení pracovních záležitostí s gastronomickým zážitkem v podobě degustačního menu.
Homogenizátory, mixéry pro výrobu tekutých potravin s různou viskozitou
Všestranné a účinné homogenizátory a mixéry vhodné pro přípravu dresingů, bramborových kaší, tavených sýrů a dalších tekutých potravin s různou viskozitou pořídíte u společnosti SKANEKO z Třebíče.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Instalace linek na výrobu elektroniky včetně elektroinstalace včetně průmyslové elektroinstalace
Komplexní instalace automatických linek na výrobu elektroniky včetně průmyslové elektroinstalace provádí společnost SD Install. Poskytujeme svým zákazníkům profesionální servis a spolehlivé služby.
SD Install Gustav Schuh
Využití prodejního potenciálu a zatraktivnění produktu, zvýšení obratu efektivní monetizační strategii
Jedinečnou strategii, která zvýší Vaše obraty, udělá Váš produkt nebo službu atraktivnější a využije jeho veškerý prodejní potenciál, je monetizační strategie na míru od společnosti KASKARA s.r.o.
Pro udržení vody v půdě vyzkoušejte půdní kondicionér TerraCottem
Potřebujete-li snížit potřebu zavlažování, pak vyzkoušejte systém na zadržení vody v půdě, firmy TERRACOTTEM Česko kvete s.r.o., a to prostřednictvím stejnojmenného půdního kondicionéru.
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Jakostní a přívlastková vína vyráběná tradičním způsobem – výborná chuť a vysoká kvalita
Pokud si rádi vybíráte ty nejkvalitnější jakostní a přívlastková vína a chcete vyzkoušet něco jiného než zaručenou klasiku, pak se obraťte na PPS Vinařství Strachotín nedaleko Mikulova.
Dekorační látky a tkaniny pro čalouníky - originální bytový design
Dekorační látky pro čalouníky prodává velkoobchodní čalounická galanterie BS - textil s.r.o. z Jihlavy. Dodáváme různé tkaniny včetně kovového příslušenství pro originální bytový design.
BS-textil s.r.o.
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Nezlomitelné hadice pro rozvody vzduchu – vyšší flexibilita, malé poloměry ohybu
Nezlomitelné hadice pro rozvody vzduchu, které se vyznačují vyšší flexibilitou a malými poloměry ohybu naleznete mezi sortimentem prodejce YETTY EU v Jihlavě.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.