Aktuální microsite

Leptací pasta na sklo pro vytvoření efektu pískování na skleněných předmětech
Pastu na leptání skla, která na skleněných předmětech vytvoří efekt podobný pískování skla, objednávejte na e-shopu českého výrobce potřeb pro kreativní tvorbu barvyartemiss.cz, s.r.o.
barvyartemiss.cz, s.r.o.
Správa budov a objektů, experti na správu nemovitostí
Správa majetků, budov, řízení a starost o vaše objekty, právnické, technické, ekonomické, organizační zajištění všech potřebných věcí okolo bytových družstev, společnosti vlastníků nebo objektů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Hotel Harrachov, Wellness Hotel Svornost, ubytování
Wellness Hotel Svornost je tříhvězdičkový hotel, který se nachází v Harrachově. Užijete si zde nezapomenutelnou dovolenou v srdci krkonošských hor.
Wellness hotel Svornost***
Unikátní prohlídka Znojemského podzemí a expozice pivovarnictví
Poznávejte krásy i historické a kulturní památky města Znojma – Znojemská Beseda Vás zve na prohlídku unikátního Znojemského podzemí a také na exkurzi pivovarnictví.
Tesařské práce – zhotovení nových krovů a dřevěných konstrukcí
Odborník přes tradiční řemeslnou výrobu nových krovů a dřevěných konstrukcí v Telči, Jemnici a Dačicích. Specializovaná firma v oblasti tesařské výroby, KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Ubytování u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu, Penzion TESLA
Penzion TESLA nabízí celoroční ubytování přímo u nástupní stanice lanovky na Čertovu horu ve výšce 650 m.n.m. Součástí penzionu je restaurace, ve které naleznete tradiční českou kuchyni.
Realizace nových střech na klíč, pokrývačské, klempířské a tesařské práce
Na realizaci nových střech, pokrývačské, klempířské a tesařské práce se zaměřuje společnost K+K střechy. Staví šikmé i rovné střechy, zabývají se opravami střech a provádí i zateplení střech.
Dodávka a montáž bezpečnostních systémů do bytů, domů, chat i firem
Společnost HL Trade, s.r.o. je spolehlivým dodavatelem bezpečnostních zařízení do domů, bytů, chat i firem. Nabízí ověřené a kvalitní výrobky, které zajistí bezpečnost vašeho objektu.
Klempířské práce, pokrývačské práce, tesařské práce, realizace střech
Realizací střech po celé ČR, pokrývačskými, tesařskými a klempířskými pracemi se zabývá firma Střechy Věchet s.r.o.
Autorizovaný inženýr, stavební projekce, projekční činnost, stavebně technické průzkumy
Autorizovaný inženýr pan Ing. Jan Trafina realizuje stavební projekce, projekční činnost i stavebně technické průzkumy.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Komplexní stavební práce, okres Vsetín, výstavba rodinných domů, rekonstrukce koupelen, dotační program Nová zelená úsporám
Firma Jaroslav Lušovský nabízí komplexní stavební práce. Působíme především v okolí Dolní Bečvy v okrese Vsetín, ale v případě potřeby realizujeme zakázky po celé ČR.
Internetový prodej OEM a 2din vestavěných autorádií, reproduktory, odborná montáž, prodej příslušenství
Společnost Autonavi.cz se zabývá internetovým prodejem vestavěných autorádií včetně reproduktorů a odborné montáže. Specializujeme se především na OEM a 2din vestavěná autorádia.
Nový domov pro seniory Rudolf v Opočně - nabízí 3 druhy sociálních služeb
Domov Rudolf v Opočně je zaměřen pro osoby se zvláštním režimem, jako domov pro seniory a odlehčovací služba.
Domov F. A. Skuherského, z. ú. Sociální služby pro seniory Opočno
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Žulové pomníky různých tvarů a velikostí vyráběné na míru
Pomníky z kvalitní žuly na míru vyrábí Kamenosochařství Brno Radim Sedlák. Zhotovíme nápisové desky v rozměrech a tvarech dle přání zákazníka.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Zastoupení v celním řízení - kompletní celní služby
Společnost EURO CUSTOM s.r.o., specialista na celní problematiku ve Zlíně. Zpracování INTRASTAT - statistiky obchodu se zbožím v rámci EU.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Pogumování technických válců, kladek, kol - rychle, snadně a kvalitně
Pogumování technických válců, kladek i kol zajišťuje rychle, snadně a kvalitně společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o., která je špičkou ve svém oborou.
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Prodej a kvalitní servis aut v autosalónu vozů Peugeot a Ford
Pokud si nevíte rady s výběrem vozidla a nebo Vaše auto potřebuje pravidelný servis, můžete se spolehnout na autosalón vozů Peugeot a Ford v Havířově.
Kompletní stavební činnost, novostavby, rekonstrukce, stavební dozor
Společnost DV Tech s.r.o. se zabývá stavební činností. Provádí stavbu domů, rekonstrukce domů a bytových jader, zateplení, fasády, interiérové přestavby a přípravu základových desek.
Prodej, servis a kalibrace měřící techniky
Společnost WHP TECHNIK s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a kalibrací měřící techniky. Zabývá se také návrhy měřící techniky dle vašich požadavků.
Prodej a profesionální montáž tepelných čerpadel na klíč Ostrava
Prodejem a profesionální montáží tepelných čerpadel jakékoliv konfigurace se v Ostravě a v okolí se zabývá společnost Pavel Šomek - Instalservis.
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Výroba a montáž vah a vážících systémů, rekonstrukce vah, váhy na míru, záruční a pozáruční servis
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodáváním, výrobou, montáží a servisem vah a vážících systémů. Současně provádíme také rekonstrukce jakýchkoli vah, např. automobilových, kolejových aj.
Výroba bazénů a jejich zastřešení, výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a dalších termoplastů, řezání vodním paprskem
Firma AMM Otáhal s.r.o. se zabývá především výrobou bazénů a jejich zastřešením. V rámci naší činnosti dále vyrábíme kvalitní plastové výrobky z polypropylénu, polyetylénu, PVC a jiných termoplastů.
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek
Etiketovačky lahví, opravy a servis etiketovacích strojů různých značek a výrobců pro potravinářský a nápojářský průmysl seženete od firmy Vladimír Jarůšek v Mikulově.