Aktuální microsite

Zemní, výkopové a  menší bourací práce pro soukromé osoby i velké investory
Firma P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče provádí zemní a výkopové práce pro soukromé osoby i investory. Provádíme i menší bourací práce.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Čerstvé hovězí, vepřové maso i uzeniny z Řeznictví Koníček
V Řeznictví Vlčnov u Uherského Brodu nakoupíte čerstvé vepřové i hovězí maso od českých dodavatelů. Majitel František Koníček dodá i uzeniny vlastní výroby.
Nábytkové studio - sortiment nábytku pro kompletní zařízení bytu či kanceláře
Vybavte Váš dům, byt nebo kancelář vkusným, nadčasovým a stylovým nábytkem a bytovými doplňky z nábytkového studia Nábytek NOVÝ BYT, které naleznete ve Žďáru nad Sázavou.
Pohřební služba - zajištění pohřbu, kremace jakýkoliv den
Pohřební služba POSPA na pobočce Kunovice poskytuje kompletní služby v rámci zajištění pohřbu, kremace. Obraťte se na nás jakýkoliv den. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Pohřební služba POSPA Jana Pospíšilová
Prodej nábytku do ložnice, rozkládací postele, komody, skříně, Znojmo
Různé druhy postelí - manželské, rozkládací, s úložným prostorem, ale i další nábytek do vhodný do ložnice, jako jsou komody či skříně, dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Veterina - vysoce odborná veterinární péče pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava poskytuje vysoce odbornou veterinární péči pro psy, kočky, drobné savce, ptáky a plazy.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Prodej kvalitního palivového dřeva z měkkých i tvrdých dřevin
Společnost BOŠ spol. s.r.o. má v prodeji kvalitní palivové dřevo z tvrdých listnatých i měkkých jehličnatých dřevin v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
BOŠ spol. s r.o.
Investiční zlato – investice do zlatých cihel, jistota před znehodnocením peněz inflací
Ochraňte své finanční úspory před inflací – investujte do zlatých cihel. Investiční slitky prodává Klenotnictví LUCIE GOLD ve Znojmě.
Klasická mokrá, suchá i kombinovaná pedikúra za zaváděcí cenu - pro diabetiky plnění na pojišťovnu
Ve studiu Maska - masáže a kosmetika s.r.o. v Tlumačově u Otrokovic kromě kosmetických služeb provádíme i pedikúru - klasické, přístrojové i kombinované ošetření nohou, včetně ošetření pro diabetiky.
Náhradní díly, autodíly na nákladní automobily
Výhodně můžete zakoupit náhradní díly na nákladní automobily u firmy SLOMAK. Stálé klienty máme v okrese Zlín, Kroměříž. Autodíly rozvážíme po celé ČR.
Prodej a montáž elektromateriálů, satelitní techniky a antén od Petr Vlačuha
Pan Petr Vlačuha poskytuje profesionální služby v oblasti montáže, instalací i prodeje elektromateriálů, satelitní techniky a antén.
Masérská škola AZ - profesionální masérské kurzy pro budoucí maséry
Masérská škola AZ z Pardubic je akreditované školící centrum, které poskytuje profesionální kurzy masáží pro budoucí profesionální maséry.
Prodej elektroinstalačního materiálu, poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce
Společnost TORAKA - ELEKTRO se zabývá prodejem elektroinstalačního materiálu v kamenné prodejně i na e-shopu. Poskytuje technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Zemní a výkopové práce, demolice a položení základové desky - Alice Peterková
Společnost paní Alice Peterkové se zaměřuje na výkopové a zemní práce, ale i demolice nebo položení základové desky v okrese Česká Lípa.
Výstavba bytových a nebytových prostor a stavební a zednické práce - Ivan Horvath
Pan Ivan Horvath z Prosetína v okrese Chrudim poskytuje služby v oblasti výstavby bytových a nebytových prostor, ale i sanace, odvlhčení a další zednické práce.
Stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele
Profesionální stavební práce a terénní úpravy dle požadavků zadavatele provádí společnost ERTRANS, družstvo, které působí po celém Jihomoravském kraji.
Ekologické vytápění domácností pomocí biomasy od TTS energo s.r.o.
Společnost TTS energo s.r.o. z Třebíče se zaměřuje na cenově nízké a ekologické vytápění domácností pomocí biomasy z dřevní štěpky nebo slámy.
Výroba a montáž protipožárních plných a prosklených dveří a stěn
Společnost KOS-PO Ostrava, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží protipožárních plných i prosklených dveří a stěn. Vyrábí dveře ze dřeva i oceli v v typizovaných i atypických rozměrech.
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
Foukaná tepelná izolace pro snížení nákladů na vytápění až o 50%
Společnost ITO TOCAUER s.r.o. je nejvýznamnější aplikátor foukané tepelné izolace CLIMATIZER PLUS v Moravskoslezském kraji. Foukaná izolace může snížit náklady na vytápění až o 50%.
Prodej, oprava, servis čerpadel, ruční, zahradní, hydraulická, ponorná čerpadla, dodávka čerpací techniky
Čerpadla Korčáková nabízí široký sortiment čerpací techniky od známých a spolehlivých výrobců. Poskytujeme také opravy a servis čerpadel.
Reflexní terapie plosek nohou, masáž chodidel - akupresura jako řešení migrény, bolesti hlavy
Ve studiu ViaNatura Zlín si můžete dopřát u paní Evy Kovářové reflexní terapii, masáž nohou. Akupresura má dobré výsledky např. u migrény, bolesti hlavy, zad. Pořídit můžete i dárkové poukazy.
Revoluční úklidová technika, vylepšená čistící technika i-mop, bezdrátové úklidové stroje
Společnost i-teamcz s.r.o. nabízí špičkovou úklidovou techniku do všech průmyslových odvětví.
i-teamcz s.r.o. Úklidová technika
Salónek pro konání akcí, školení a konferencí v Restauraci Vesna
Náš salónek v Restauraci Vesna, který je součástí Střední školy hotelnictví a služeb a Vyšší odborné škola v Opavě, je ideálním místem pro konání různých akcí, školení či konferencí.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Bezpečnostní agentura, ostraha osob, domů, průmyslových objektů
Bezpečnostní agentura Bohemia Star Security poskytuje profesionální služby oblasti ostrahy. Security služby pro osoby, domy, průmyslové haly i další objekty.