Aktuální microsite

Technické prohlídky a kontroly vozidel -  STK Jablonec nad Nisou ESTÉKÁ, s.r.o.
Povinná technická kontrola stavu vozidla - ESTÉKÁ, s.r.o. Jablonec nad Nisou – zajišťujeme spolehlivě kompletní služby STK.
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Lahodné čajové a vánoční cukroví, sváteční koláče z cukrářství
Pokud máte chuť na poctivé čajové a vánoční cukroví nebo koláče z cukrářství, navštivte prodejnu Zelená zahrada ve Znojmě, kde si můžete vybrat z několika druhů cukroví a koláčů.
Zelená zahrada
Skleněná police z tvrzeného bezpečnostního skla, rovné a pravoúhlé zrcadlo e-shop
Na novém e-shopu firmy Winremont s.r.o. mohou zákazníci zakoupit skleněné výrobky, jako jsou police z tvrzeného bezpečnostního skla nebo kulatá a pravoúhlá zrcadla.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Vzdělávání dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody
Obecně prospěšná společnost Naučné středisko ekologické výchovy Kladno - Čabárna, o.p.s. se zabývá vzděláváním dětí a mládeže v oblasti ekologie, životního prostředí a ochrany přírody.
Prodej léků, potravinových doplňků, vitamínů, zdravotnických pomůcek, Lékárna Rosa Canina
Lékárna Rosa Canina nabízí prodej volně prodejných léků i léků na předpis. Dále naleznete v prodeji homeopatika, potravinové doplňky, vitamíny a další sortiment.
Válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí
Kvalitní hutní materiál a válcované profily I, U, T, L pro ocelové konstrukce, stropní překlady, zábradlí i schodiště seženete ve firmě FESTO-ŠTODT. Dopravu materiálu zajistí v Šumperku i Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Náhradní díly, autodíly a autodoplňky pro vozy všech značek  - slevy pro stálé zákazníky
Autodíly, náhradní díly a autodoplňky Vám dodá firma Autola s.r.o. z Třebíče - stálým zákazníkům poskytneme výrazné slevy! Vyberte si z širokého sortimentu v našem e-shopu.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Zahradní a domácí potřeby – nejen kvalitní sekačky, pily a vysavače na e-shopu
O potřeby pro Váš dům, koníčky, hobby a zahradu se postará společnost AK elektro, s.r.o. z Letovic, která má na svém e-shopu široký sortiment nejen pil a sekaček.
Socializační školka pro štěňata od 8. do 16. týdne věku, Mladá Boleslav
Veterinární centrum KUBOVA ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA A DOSPÍVAJÍCÍ PSY provozuje školku pro štěňata od 8. do 16. týdne věku v Mladé Boleslavi. Školka štěňatům zlepšuje socializaci a komunikaci.
Prodej vánočních stromků řezaných i v kontejneru a chvojí, jmelí, vánoční věnce, svícny
V Zahradnictví u rozchodníka Fryšták - Žabárna již byl zahájen prodej vánočních stromků v kontejneru, v prosinci se přidá prodej řezaných stromků, chvojí, jmelí, vánoční věnce i svícny.
Řízená degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století
Jedinečnou atmosféru degustace vína v historickém vinném sklípku z 15.století zažijete ve Vinařství Omasta ve Velkých Pavlovicích, kde ochutnáte vína z několika vinařských podoblastí.
Pořádání rodinných oslav, narozenin, oslavy promocí i smuteční hostiny s příjemným posezením i profesionální gastronomií
Uspořádejte Vaši oslavu narozenin, promocí, rodinnou oslavu, ale i smuteční hostinu v Restauraci a Penzionu U Hradu Šternberk. Vychutnejte si profesionální gastronomii i příjemné posezení.
Výroba pruženek tkaných, žakárových, pletených a proplétaných
Vyrábíme prádlové gumy neboli pruženky pro celou řadu oděvů, výroba pruženek různých rozměrů - Výroba stuh – ELAS Liberec
Sypké materiály, černé a hnědé uhlí, koks - doprava, prodej
Dopravou a velkoobchodním prodejem sypkých materiálů, černého a hnědého uhlí a koksu se zabývá společnost EMTB Trade s.r.o. Zajišťujeme silniční i železniční dopravu.
EMTB Trade s.r.o.
Elektroinstalace, kvalitní elektrikářské práce od zkušených elektrikářů
Společnost Petr Sýkora nabízí kvalitní elektrikářské práce, které vykonávají zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí a splněnými státem stanovenými zkouškami.
Kvalitní boční a dnové sváry technických pytlů
Naše společnost zajišťuje výrobu polyetylénových pytlů s bočním nebo dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel Grundfos a Sigma včetně zajištění nejrůznějších oprav
Záruční a pozáruční servis průmyslových čerpadel značek Grundfos a Sigma provádí společnost Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren, která se postará i o jejich opravy v okolí Brna a Vyškova.
Metaservis s.r.o. - opravy čerpadel a vodáren
Korekce, ošetření poškozených nehtů - problematický vroubkatý, zkroucený, zarostlý nehet řeší mobilní pedikúra
Andrea Fabriková poskytuje mobilní pedikúru v okolí Zlína, Kroměříže, Vsetína, Luhačovic, Holešova. Trhání nehtů je minulost, řešení je korekce, ošetření problematických poškozených, zarostlých nehtů.
Autoservis a pneuservis - sezónní prohlídky vozu, seřízení geometrie kol při přezutí pneumatik
Firma Polyflex - Custom Made s.r.o. Hostišová poskytuje kompletní služby autoservisu, pneuservisu pro zájemce z okolí Zlína. Řešíme sezónní prohlídky vozu, při přezutí dbáme na seřízení geometrie kol.
Polyflex - Custom Made s.r.o. Autoservis, pneuservis Hostišová
Elektrické SUV ID.4 VW obdrželo v testech Euro NCAP nejlepší hodnocení v podobě pěti hvězd
Elektrické SUV VW ID.4 přesvědčil o svých kvalitách i v testech bezpečnosti Euro NCAP. Se ziskem pěti hvězd poskytuje nejvyšší bezpečnost ve všech testovaných oblastech.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Lázeňské léčebné pobyty pro seniory - dárkový poukaz na týdenní lázeňský pobyt
Darujte svým prarodičům nebo rodičům týdenní lázeňský léčebný pobyt pro seniory ve stylovém Lázeňském domě Perla na jižní Moravě.
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Kompletní zemní a výkopové práce provádí na území Jihomoravského kraje firma firma DS DUMA ze Znojma. Zajistíme také veškeré terénní úpravy.
Systém záchytných sítí SafeNet pro výškové stavby, záchytné sítě jako ochrana chodců
Chcete-li to nejbezpečnější řešení ochrany chodců i Vašich zaměstnanců při provádění výškové stavby, zvolte záchytné sítě SafeNet od firmy SCASERV a.s.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Zasakovací systémy, krechty - pro zasakování dešťových vod, srážkové vody
U každé stavby rodinného domu je povinné zajistit zasakování dešťových, srážkových vod. Společnost EKODRILL Zlín dodává zasakovací systémy, krechty pro likvidaci či odvedení srážkové vody.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.