Aktuální microsite

Kompletní stavební činnost, stavba rodinných domů na klíč, hrubé stavby, základové desky, rekonstrukce
Stavební firma Jiří Růt zaměřuje svoji činnost na kompletní stavební práce jako je stavba rodinného domu, hrubá stavba, základová deska či rekonstrukce bytů a rodinných domů.
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Plošinové zvedáky - hevery pro vozidla - vertikální, prodej, dodávka
Plošinové vertikální zvedáky pro vozidla, vertikální elektro-hydraulický zvedák, hevery pro vozidla dodává firma MITERAL Ing. Alice Smejkalová.
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty,  rodinný pivovar MOROUS
Hotel Slunce Aquacentrum Rýmařov, celoroční zvýhodněné pobyty, rodinný pivovar MOROUS, víkendové pobyty, pobyty pro seniory, Silvestr.
Dovolená v Telči, renesanční perle jižní Moravy - pobytové balíčky
Zažijte přímo pohádkovou dovolenou v Telči, renesanční perle jižní Moravy, s ubytováním v hotelu Antoň. Náš hotel představuje speciální pobytové balíčky na týdenní nebo kratší dovolenou.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Terminály Zebra - řešení pro čtení DotCode - identifikace tabákových výrobků
Kód DotCode je jednou z možností, jak zajistit povinnou identifikaci tabákových výrobků dle nové směrnice. Ke čtení DotCode slouží terminály Zebra od společnosti TFP universal.
Rekonstrukce a obnova kulturních památek, PRACOM s.r.o.
Společnost PRACOM s.r.o. se věnuje rekonstrukci a obnově kulturních památek. Provádí stavební, štukatérské, sochařské a restaurátorské práce.
Vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s. se zaměřuje na vzdělávání v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva a daní jak pro účetní s praxí, tak i pro absolventy škol, či úplné začátečníky.
Univerzální dezinfekční prostředek Asor - 100% účinnost proti koronaviru  SARS-CoV-2
Sháníte účinnou a šetrnou dezinfekci? Společnost M.P.M., spol. s r.o. uvádí na trh univerzální dezinfekční a český prostředek Asor.
Vybavení hotelů hotelovým textilem, úpravy interiérů, Ateliér Fábik
Ateliér Fábik vybavuje hotely hotelovým textilem a také navrhuje a realizuje interiéry. Výroba a prodej stolního a ložního prádla, závěsů, záclon.
Ubytování v Českém ráji, Hotel Ort
Hotel Ort poskytuje ubytování v klidném a malebném prostředí Českého ráje v obci Nepřívěc v blízkosti zámku Humprecht a hradu Kost.
Výměna, přezouvání nízkoprofilových RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně disků
Přezouvání nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik se senzory TPMS včetně výměny disků zajišťuje v okolí Znojma pneuservis Pneu Kameníček, a.s.
Pneu Kameníček, a.s.
Nonstop instalatérská pohotovost – rychlé opravy havárie vodovodu nebo topení
Pokud potřebujete co nejrychleji opravit závadu vodovodu nebo topení, kontaktujte nonstop instalatérskou pohotovost Pavla Vaculíka z Brna. Provádí rychlé opravy havárií otopené i vodovodní soustavy.
Instalatérství Pavel Vaculík
Zakázkové krejčovství Brno, šití oděvů a hotelového a bytového textilu na míru, šití z přírodních materiálů
Společnost LS Style krejčovství s.r.o. je ryze česká výrobní firma, která se zabývá zakázkovým krejčovstvím s důrazem na kvalitu.
Realizace, rekonstrukce kotelen - montáže, servis, revize všech typů kotlů
Společnost PK INSTALACE s.r.o. se specializuje na realizace, rekonstrukce kotelen v rámci celé ČR. Zajistíme montáže kotlů a následný servis a revize. Provozovny máme ve Zlíně a Slavičíně.
Kompletní dodávka a montáž opláštění budov, hal, jízdáren a ocelových konstrukcí
Pokud potřebujete vyřešit nedostatky starší stavby, obraťte se na firmu Opravny Telč, a.s., která se zabývá kompletní dodávkou a montáží opláštění ocelových konstrukcí, hal, budov a jízdáren.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Kompletní elektroinstalační práce - montáže rozvodů a elektra
Kompletní elektromontážní a elektroinstalační práce, instalaci hromosvodů či prodej elektromateriálu pro Vás zajistí ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl, která působí po celé Vysočině.
ELEKTROSLUŽBA CZ s.r.o. - Čestmír Tišl
Kovová fixní, snímací rovnátka, keramické aparátky pro všechny vady skusu
Řešení pro všechny vady skusu Vám doporučí MDDr. Stanislava Vašková - Ortodoncie Otrokovice s.r.o.. Kovová fixní rovnátka nebo keramické snímací aparátky pro děti i dospělé na Zlínsku.
Dezinfekční brány - účinný způsob likvidace virů
Dezinfekční brány od společnosti TFP universal a.s. jsou účinnou odpovědí na dnešní dobu koronavirové krize, kdy bychom neměli podceňovat dezinfekci a dbát na své zdraví.
Dílenské sady nářadí pro automechaniky – prodej, e-shop
Dílenské sady nářadí pro automechaniky naleznete v e-shopu společnosti PROFIKRAFT TRADING s.r.o. z Brna, která prodává kompletní ucelený sortiment pro profesionály z automobilového průmyslu.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Střešní konstrukce z variabilních příhradových vazníků Gang-nail, které vám ušetří čas i peníze
Na montáž střešních konstrukcí se ve Znojmě, Břeclavi a Hodoníně zaměřuje firma KARPEN PLUS s.r.o. Vyrábíme variabilní příhradové vazníky Gang-mail, které vám ušetří čas, ale i finance.
KARPEN PLUS s.r.o.
Řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty, dřevěné doplňky k nábytku
Dřevěné doplňky k nábytku, řezby z masivního dřeva, vyřezávané lišty - specialista na opracování lišt z masivního dřeva, to je firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Zubní ordinace - praktický zubní lékař Český Těšín
MUDr. Eva Jursová provozuje v Českém Těšíně ordinaci praktického zubního lékaře. Poskytování preventivní a léčebné zubní péče pro děti i dospělé.