Aktuální microsite

Pohřebnictví Konkordia zařídí pohřeb dle Vašich požadavků
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. Kroměříž je připravena být Vám oporou v těžkých chvílích. Sdělte nám své představy o smutečním obřadu a pohřebnictví Kroměříž zařídí pohřeb dle Vašich požadavků.
Pohřební služba KONKORDIA s.r.o. pohřební ústav
Přeprava nebezpečných nákladů dle dohody ADR v rámci celé Evropy
Se znalostmi a zkušenostmi společnosti Sysedistys v oblasti klidné a bezpečné přepravy nebezpečných nákladů se můžete spolehnout, že váš náklad dorazí na místo určení bezpečně a včas.
SYSEDISTYS s.r.o. Mezinárodní doprava a logistika v EU
Carporty – moderní a cenově dostupné řešení zastřešeného parkování vašeho auta
Carporty jsou vynikající volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupné a efektivní řešení pro zastřešené stání svého vozidla. Svěřte výrobu stání pro auta společnosti BRAVE OUTDOOR s.r.o.
BRAVE OUTDOOR s.r.o. Český výrobce stínící techniky
Výroba, eshop metalické třásně, praporky pro autobazary - proti ptákům, pro reklamní účely
Firma KOFIX Zlín zaměřuje výrobu na sortiment pro autobazary - jde o metalické třásně a praporky, jsou účinné proti ptákům. Vybírejte na našem eshopu, možná je i zakázková výroba pro reklamní účely.
KOFIX Rostislav Pavlík
Montážní linky, přípravky, automatické systémy pro automobilový průmysl
Ve společnosti Chropyňská strojírna již řadu let vyrábí montážní přípravky, dopravní linky, automatické systémy pro automobilový průmysl na klíč.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Autojeřáby, vozový park Tatra, Liaz - jeřábnické práce s obsluhou
Moderní autojeřáby pro manipulační práce má ve vozovém parku firma Autojeřáby Blaha. Jeřábnické práce s obsluhou poskytujeme po celé ČR. Sídlo je ve Starém Městě u Uherského Hradiště-Zlínský kraj.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Dřevěné rovná madla k do zábradlí – zakázková výroba stylových ukočení a úchytů madel
Na zakázkovou výrobu a prodej dřevěných rovných madel k zábradlí, ukončení a úchytů madel z masivního dřeva a dalšího příslušenství se zaměřují specialisté ze společnosti FK DŘEVĚNÉ LIŠTY.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Špičkové radiodiagnostické centrum – tomografie, CT vyšetření
PROMEDICA je špičkové radiodiagnostické centrum v Prostějově, kde se pacienti mohou spolehnout na rychlou, přesnou diagnostiku zásadní pro efektivní léčbu a zlepšení kvality jejich života.
ProMedica spol. s r.o. Diagnostické centrum Prostějov
Obchůdek zdravé výživy - bezobalové, bezlepkové a bio potraviny včetně ekodrogerie
Martina Kabátová provozuje Obchůdek se zdravou výživou v Jeseníku s širokým sortimentem bezlepkových a bio potravin, sušených plodů, bylinek a také produktů regionálních farmářů. Vše pro Vaše zdraví.
Obchůdek zdravé výživy Martina Kabátová
Opravy a rekonstrukce dopravních staveb -  silnice, veřejné komunikace
Komplexní a dílčí opravy a rekonstrukce dopravních staveb, jako jsou cesty a veřejné komunikace, zajistí v okolí Ivančic, Rosic a celé oblasti Brna-venkov firma BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Luxusní ubytování v apartmánech s klimatizací – prostředí vinohradů s výhledem na Mikulov
Luxusní ubytování v moderních apartmánech s klimatizací uprostřed přírodního prostředí vinohradů s výhledem nejen na Mikulov zajišťují Mušlovské vinohrady, které mají také bezplatné parkování.
Mušlovské vinohrady Luxusní ubytování pod Pálavou
Peletkovací linka s pásovou sušičkou - inovativní řešení pro využití dřevěné štěpky
Na výrobu a prodej peletkovací linky s průmyslovou velkokapacitní pásovou sušičkou na zpracování dřevěné štěpky, která je levným a ekologickým zdrojem energie, se zaměřuje společnost SD Install.
SD Install Gustav Schuh
Zednické, sádrokártonářské, obkladačské práce - rekonstrukce bytů, interiérů
Společnost Petr Maňásek - RekoArt Polešovice přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště a Hodonín na zednické, sádrokartonářské, obkladačské práce. Neváhejte se na nás obrátit.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Ochranné pracovní pomůcky pro svářeče, automechaniky, lakýrníky, elektrikáře, řemeslníky, zdravotníky - velkoobchod, eshop OOPP
Firma ŘEMPO VEGA na prodejně v Kroměříži i v eshopu prodává cenově dostupné ochranné pracovní pomůcky pro svářeče, automechaniky, lakýrníky, elektrikáře, řemeslníky, zdravotníky aj. profese.
ŘEMPO VEGA, s.r.o. Potřeby pro řemeslníky, dům, zahradu
Montáže garážových vrat - křídlová, sekční, posuvná, výklopná, rolovací vrata na míru
Firma ZZ Stavby Zdeněk Žiška z Traplic provádí montáže garážových vrat v regionu Zlínský kraj, Vyškov, Brno. Poradíme, nainstalujeme sekční, posuvná, výklopná, rolovací i křídlová vrata.
ZZ Stavby - Zdeněk Žiška Rekonstrukce domů, bytů Uherské Hradiště
Velkoobchod nerezové oceli, hutního materiálu - nerez plechy, profily, tyče, trubky
Společnost Nerezové materiály s.r.o. je největší skladovatel a velkoobchod nerezového hutního materiálu v regionu Zlínský kraj, Morava, dodává však nerez plechy, profily, tyče, trubky po celé ČR i SR.
NEREZOVÉ MATERIÁLY, s.r.o. Dodavatel nerezové oceli Zlínský kraj
Výroba a prodej plastových obalů
Firma Mart-Plastic, s.r.o. je spolehlivým partnerem v oblasti výroby a prodeje plastových obalů pro potravinářský, chemický a stavební průmysl.
Mart-Plastic, s.r.o. plastové obaly
Kabely pro přenos dat - pro průmyslový ethernet ETHERLINE, datové kabely UNITRONIC, optokabely HITRONIC
Distribuci kabelů, nejen v oblasti datové komunikace, zajišťuje společnost LAPP Czech Republic s.r.o. Dodáme kabely pro přenos dat: ETHERLINE pro Ethernet, optokabely HITRONIC, datové kabely UNITRONIC
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Etické penzijní spoření – investice do společností splňující přísná kritéria
Program Etické penzijní spoření od České spořitelny - penzijní společnosti, a.s. přispívá svým výběrem společností splňující přísná etická kritéria ke zlepšení našeho okolí.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Zajištění dlouhověkosti vašich kontejnerů s odborníky z METRANS
U METRANS poskytujeme profesionální služby údržby a oprav kontejnerů, zajišťujeme, že vaše kontejnery jsou vždy v perfektním stavu a připraveny k použití.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Výroba, prodej dřevěných briket s vysokou výhřevností - skladem pilinové brikety
Společnost ZENEB s.r.o. je výrobce dřevěných briket z Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště - Zlínský kraj. Na prodej máme bezkouřové dřevěné pilinové brikety, balené po 10kg.
ZENEB s.r.o. Dodavatel briket a pelet Zlínský kraj
Klinika Monada Praha - klasická evropská lékařská rehabilitace s ověřenými metodami přírodní medicíny
Klinika komplexní rehabilitace MONADA v Praze se specializuje na komplexní rehabilitaci pacientů po úrazech a operacích pohybového aparátu, jako jsou například klouby, vazy a svaly.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Skládka pro uložení, skládkování stavebních odpadů, suti
Pro skládkování, uložení nezávadných stavebních odpadů, suti je klientům z regionu Zlín, Uherské Hradiště k dipozici skládka Kamenolomu Žlutava.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj