Aktuální microsite

Obec Obrnice je součástí Mikroregionu Srpina a leží v malebném prostředí Českého středohoří
Obec Obrnice se nachází v malebném prostředí Českého středohoří a nedaleko města Most. Je součástí Mikroregionu Srpina a dostane se sem autobusem i vlakem.
Prodej a servis manipulační techniky a náhradních dílů pro VZV od Hadocar s.r.o.
Společnost Hadocar s.r.o. z Ostravy zajišťuje prodej a servis manipulační techniky, vysokozdvižných vozíků a prodej náhradních dílů pro VZV.
Rekonstrukce domů na klíč a další stavební práce od Stavby Bureš z Brna
Společnost Stavby Bureš z Brna provádí kompletní rekonstrukce bytů a domů a to včetně instalace vody, topení nebo elektřiny, nových omítek nebo pokládky podlahy.
Výroba a konstrukce robotických linek a jednoúčelových strojů pro průmyslová odvětví
Společnost Service-Solution s.r.o. se specializuje na konstrukci a následnou výrobu robotických linek a jednoúčelových strojů.
Service-Solution s.r.o.
Výroba ochranných pytlů na uskladnění pneumatik
Nabízíme výrobní program zaměřený na sortiment ochranných povlaků a pytlů do autoservisů a další obalový materiál - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Maso z českých chovů, tradiční masné výrobky, ZEMAN maso - uzeniny
Řeznické prodejny ZEMAN maso - uzeniny nabízí maso z českých chovů a vlastní porážky. Prodáváme tradiční masné výrobky, které vyrábíme podle klasických receptur za využití nejmodernějších technologií.
Uzeniny Příbram, a.s.
Dezinfekce vozidel, automobilů, čištění interiéru aut ozónem, odstranění virů, zápachu
Čištění interiérů vozidel, dezinfekce automobilů ozónem, odstranění zápachu, ničení virů a mikroorganismů provádí Autoservis Aleš Lengál, sídlící v okrese Znojmo.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Ubytování u sjezdovky na úpatí Ještědu v apartmánech, Liberec
Apartmány Úpatí Ještědu nabízí klidné ubytování u sjezdovky na úpatí Ještědu. Ubytování v apartmánech pro 2 až 6 osob v Liberci.
Pekárna s bezlepkovým pečivem - prodej pečiva pro celiaky
Pečivo zcela bez lepku vhodné pro celiaky zakoupíte v okolí Brno-venkov v pekárně Ivanka - v naší pekárně prodáváme široký sortiment bezlepkového pečiva čistě z kvásku, bez použití droždí.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Správa sítě, bezpečnostní a softwarový audit
Předejte firmě ROOT IT s.r.o. své starosti o chod všech vašich počítačů a serverů - postaráme se o rozvoj a správu sítě, řešení případných problémů, a také zajistíme bezpečnostní a softwarový audit.
ROOT IT s.r.o.
Brány, zábradlí, schodiště Helvíkovice – výroba na zakázku včetně povrchových úprav
Všem svým zákazníkům z okolí Helvíkovic zajistíme profesionální výrobu zábradlí, schodišť a taky kvalitní brány, výroba a montáž včetně žárového zinkování.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů
Plošné UV tiskárny Mimaki pro tisk 3D - Excelentní potisk 3D předmětů, nové technologie tisku, odolné proti oděru a poškrábání dodává firma ELECTRON, spol. s r.o. v Brně.
ELECTRON, spol. s r.o.
Volné místo u přepravní společnosti - automechanik nákladních automobilů, řidič C+E, dispečer nákladní dopravy
Přepravní společnost MANET trans s.r.o. má aktuálně volné místo pro různé pozice - přijme automechanika na opravy nákladních automobilů, řidiče C+E, dispečera nákladní dopravy.
Stylový nábytek do celé domácnosti – kombinace kvality a příznivé ceny
Široké spektrum nábytku k výběru a možnost vybavit na jednom místě celou domácnost přináší prodejna Nábytek NOVÝ BYT ve Žďáru nad Sázavou nedaleko Nového Města na Moravě a Havlíčkova Brodu.
Prodej moravského lahvového a sudového vína přímo od vinaře ve vinotéce
Bílá a červená vína, klarety, rosé a speciální vína nebo sudová stáčená moravská vína přímo od vinaře nakoupíte ve vinotéce Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. Ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Poradenství, návrh a realizace květinových dekorací pro obce, města a komerční a veřejné budovy
O kompletní realizaci květinových dekorací pro města, obce a komerční nebo veřejné budovy se postará Česko kvete MV s.r.o. Květinami zkrášlíme ulice, parky, mosty, letní zahrádky i vstupy do budov.
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Systém kanban - výroba spojovacího materiálu na výzvu - rychlejší výrobní proces
Firma LAGUS s.r.o. poskytuje služby v oblasti výroby spojovacích materiálů na výzvu, ke kterému využívá praktický a optimální systém kanban, který usnadňuje výrobu a urychluje ji.
LAGUS s.r.o.
Impregnace na stavební řezivo Bochemit Dřevosan v interiéru i exteriéru - prodej
Ochraňte dřevo před dřevokazným hmyzem - Bochemit Dřevosan je impregnace na stavební řezivo v interiéru i exteriéru. Zakoupit si ji můžete ve společnosti PROŘEZ v Protějově.
Návrh, diagnostika, opravy a servis chladících zařízení – komplexní služby prováděné specialisty
Komplexní služby jako je návrh, diagnostika, opravy a servis průmyslových chladících zařízení poskytují odborníci společnosti Břetislav Matějíček kompresory s.r.o. působící v Jihlavě a na Vysočině.
Montáž satelitní digitální televize společnosti SKYLINK
Využívejte výhod satelitní digitální televize. Její montáž pro Vás zajistí specialista na satelitní připojení, společnost T&J Computers, s.r.o., která působí po celém Olomouckém kraji.
Výprodej obytných vozů z půjčovny a modelů 2018 za výhodné ceny
Toužíte po vlastním obytném voze? Využijte výprodeje u společnosti Hykro s.r.o. z Prahy a kupte si vlastní obytný vůz či karavan s garancí z nabídky modelů 2018 nebo z naší půjčovny.
Výkup firemních odpadů a zpracování kovošrotu – snadně a výhodně
Firma HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích, se zabývá výkupem firemních odpadů a zpracováním kovošrotu a zaručí kvalitně odvedenou práci.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Práškové lakování větších kovových dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm
Velkosériové i malosériové práškové lakování větších kovových dílců provádí na Vysočině firma P.J. - MONT, spol. s r.o. Postaráme se o práškové lakování dílců o maximálních rozměrech 1200x1700x6000mm.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Výroba dřevité vlny Čestice – přírodní obalový, dekorační materiál a podestýlka pod domácí zvířata
Dřevitou vlnu vyrábíme z měkkého smrkového a borového dřeva a je vhodná pro jakoukoliv fixaci či výplň, podestýlka pod domácí zvířat, zateplení psích bud a používá se i ve stavebnictví.
Podpalovače - Ekowood Ing. Jan Hering