Aktuální microsite

Prodej a zpracování otěruvzdorných plechů
Společnost GAMA OCEL, spol. s r.o. je odborníkem v oboru prodeje a zpracování otěruvzdorných plechů. Používá otěruvzdorné plechy od švédské společnosti SSAB Oxelösund.
GAMA OCEL, spol. s r.o. plechy oděruvzdorné
Stavebniny, prodej stavebního materiálu, široký výběr stavebního materiálu v Toužimi
Společnost TSC stavebniny s.r.o. se sídlem v Toužimi nabízí prodej kompletního stavebního materiálu a krmiv pro hospodářská zvířata. Firma nabízí také služby autodopravy.
Brýlové obruby Praha 9 – široký výběr, příznivé ceny
Brýle na dálku či na čtení jsou součástí každodenního života téměř každého z nás. Přijďte si pro slušivé a pohodlné brýlové obruby do Oční optiky Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
ZO OS Dopravní podnik Elektrické dráhy o.z., organizace sdružující zaměstnance podniků dopravy, hospodářství a autoopravárenství
Společnost ZO OS Dopravní podnik Elektrické dráhy o.z je jedna z největších odborových organizací v Dopravním podniku hlavního města Prahy.
Regenerace organismu pomocí terapie Plzeň
Provádíme účinnou regeneraci organismu pomocí terapie, využíváme uhličité terapie a Lymfoterapie, které povzbudí regenerační schopnosti člověka.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Servis, oprava kardanových hřídelí a průmyslových pohonů
Oprava spojovacích a kloubových hřídelí, kardanové hřídele, náhradní díly, průmyslové pohony, vyvažování kardanů, řešení pro jakékoliv nákladní auto
Helolit - vnitřní parapety z laminované dřevotřísky – do novostavby i zrekonstruovaných prostor
Vnitřní parapety Helolit z laminované dřevotřísky od společnosti MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. z Prahy jsou estetické, snadno udržovatelné a mají dlouhou životnost.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Nová prodejna originálních autodílů Kladno - pro nákladní a osobní vozy různých značek
Originální autodíly, příznivé ceny a velký výběr pro nákladní a osobní vozy různých značek nabízí firma Autodíly Tria s.r.o. Kladno.
Autodíly Tria s.r.o.
Virkill – UV-C dezinfekce vzduchu - účinný přístroj do vaší kanceláře, ordinace, recepce, čekárny, bytu.....
Rádi byste měli ve vašem domě, bytě či zaměstnání čistý, vydezinfikovaný vzduch ? Dýchat doma čistý a zdravý vzduch je snem každého z nás.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Servis ojetých a nových vozů Kladno - nabízíme komplexní servisní služby
Autorizovaný servis vozů Renault a Dacia v Kladně. Opravy vozů po nehodách a vyřízení pojistných událostí. Servis vozů VW, ŠKODA, SEAT aj. Objednejte se už dnes on-line.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Nechcete řešit míchání směsi paliva do dvoutaktních motorů? - Palivo ASPEN
Univerzální palivové směsi prodává firma GARDENTECH Brno. Chcete-li si zjednodušit práci, pak si zakupte palivo ASPEN, které je vhodné do dvoutaktních motorů.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Antikorozní nátěry a postřiky, sanační malty prodej Praha – široký výběr účinných produktů
BETOSAN s.r.o. z Prahy, český výrobce stavební chemie, prodává široký výběr antikorozních nátěrů a postřiků, sanačních malt a dalších prostředků pro boj s vlhkostí nejen na stavbách.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Strojní omítky s moderním vzhledem - pro lepší klimatické podmínky v místnosti
Jsme firma Zednictví Jeneš, s.r.o. z Kuřimi a provádíme v Tišnově a okolí rychlou a spolehlivou realizaci strojních omítek s moderním vzhledem pro lepší klimatické podmínky v místnosti.
Zednictví Jeneš, s.r.o.
Správnou atmosféru Vánoc navnadí výstava Betlémů, kde je možné vidět řezbáře v akci
Na příjemnou atmosféru Vánoc Vás naladí výstava Betlému v Tiskárně KLEINWÄCHTER ve Frýdku -Místku. Vstup je zdarma, můžete přispět na charitativní sbírku, uvidíte řezbáře v akci.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Alternativní pohon neboli auto na LPG je investicí do budoucnosti
Chcete-li šetřit přírodu, pak si nechte u firmy HVgas přestavět svůj vůz na alternativní pohon neboli auto na LPG - je to zaručená investice do budoucnosti.
HVgas - Huvar
Pronájem lešení – půjčovna mobilních pojízdných lešeňových věží
Pojízdné lešení usnadní veškeré údržbářské, opravárenské i montážní práce. Půjčovnu mobilních věží provozuje v okolí Frýdku-Místku a Opavy firma Lešení v Ostravě Petr Jurišica.
Výstavba rodinných domů - 3D vizualizace a projektování rodinného domu
Společnost ATLANTA, a.s. je stavební firma, která Vám pomůže k novému domovu. Firma se zaměřuje na výstavbu rodinných domů a veškeré stavební práce s tím spojené.
ATLANTA, a.s.
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Bezpečnost ochrany na pracovišti, požární ochrana – revize hasících přístrojů
PREVOS servis s.r.o. je společnost z Hradce Králové, která se zabývá oblastí požární ochrany a bezpečnosti práce. Dodají Vám hasící přístroje a postarají se o jejich montáž a revizi.
Kompletní dodávky střešních konstrukcí, střechy na klíč
Společnost JD-Střechy, s.r.o. se zabývá dodávkou a montáží střešních konstrukcí na klíč. Zabývá se také dalšími pracemi souvisejícími se střechami a dřevem.
Obec Lenešice okres Louny, zajímavosti, památky, výlety, turistická trasa
Obec Lenešice se nachází v Ústeckém kraji, okres Louny. V obci se nachází několik zajímavostí a památek.
Prodej tuhých paliv a sypkých materiálů, autodoprava - přeprava sypkých hmot
Společnost Jan Dolenský - AUTODOPRAVA s.r.o. prodává tuhá paliva a sypké materiály, současně poskytuje autodopravu sypkých hmot.
Odhalte nádor prsu včas - zajděte si na digitální mamograf vysoké kvality
Předcházejte nádorovému onemocnění, odhalte nádor včas a zajděte si na mamograf vysoké kvality do diagnostického centra ProMedica spol. s r.o. v Prostějově.
ProMedica spol. s r.o.
Plechová výroba, ohraňování CNC, svařování, řezání laserem
Jedno z našich pracovišť se zabývá ohraňováním, což formuje plechy, vyřezané laserovým paprskem do tvaru jaký potřebujete, dále svařujeme a děláme další činnosti.