Aktuální microsite

Systém hide a hose – skryté hadice ve zdi s volitelnou délkou odvinutí k centrálním vysavačům Beam
Využívat volitelnou délku odvinutí u hadic skrytých ve zdi k centrálním vysavačům Beam nazývaných systémem hide a hose umožňuje společnost Roman Rozsypal – EKOELEKTRO z Olomouce.
Roman Rozsypal - EKOELEKTRO
Wi-fi, bezdrátové internetové připojení - spolehlivý internet
Firma M-SOFT, spol. s r.o. zajišťuje spolehlivý internet na Vysočině. Jsme poskytovatelem Wi-fi, bezdrátového internetového připojení.
Inovovaný přístroj na měření cukru v krvi Glukometr GlucoLab - speciální nabídka
Zdravotnické potřeby REALITDATA sídlící v Ostravě pro Vás připravily speciální nabídku - inovovaný přístroj na měření cukru v krvi glukometr GlucoLab s 25 kusy testovacích proužků v sadě navíc.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Zásobování, spedice, doprava potravin pro obchodní řetězce chladírenskými, mrazírenskými návěsy v ČR i na Slovensko
Přepravní společnost MANET trans s.r.o. provozuje spedici, dopravu potravin chladírenskými, mrazírenskými návěsy v rámci ČR a SK. Zajišťuje zásobování pro obchodní řetězce.
Autobusová doprava, komfortním autobusem z Ostravy po celé České republice
Autobusová doprava Josefa Ševčíka nabízí přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Naše komfortní autobusy vás přepraví nejen z Ostravy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Geodetická kancelář - geodetické práce, zaměření hranic pozemku
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. se mimo práce v oboru vodo, topo, plyn zaměřuje na geodetické práce v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Geodetická kancelář je v obci Vlčnov.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Trezory a trezorové dveře pro ochranu a zajištění majetku – montáž, servis a revize
Zajištění dokumentů, financí, zbraní a dalšího majetku prostřednictvím trezorů a trezorových dveří realizuje společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna, která má pobočku i v Praze.
Profesionální účetní poradenství - komplexní pomoc v podnikatelské sféře
Profesionální účetní poradenství realizuje společnost Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová působící v Havířově, Frýdku i Ostravě. Nabízíme komplexní pomoc v podnikatelské sféře.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Kompletní služby v oblasti zpracování projektové dokumentace
Nechte si vypracovat projektovou dokumentaci od profesionálů a vyhněte se tak zbytečnému stresu. Brněnská firma PROJEKT CENTRUM NOVA s.r.o. poskytuje kompletní služby v oblasti projektové dokumentace.
Popisování laserem Praha – čitelné, trvanlivé, rychlé
Čitelné a přesné označování Vašich výrobků logem, textem nebo čárovým či QR kódem je nyní možné snadno a rychle díky novému gravírovacímu laseru, který nabízí společnost NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Dodavatel olejů a maziv pro autoservisy, autodopravce; zemědělské, stavební  a strojírenské firmy
Dodavatelem kvalitních olejů a maziv MOL, TOTAL, ELF a MANNOL pro autoservisy, autodopravce, ale i zemědělské, stavební nebo strojírenské firmy je společnost MERLIN-PLUS spol. s.r.o.
Prvotřídní pokládka podlah pro byty, kanceláře, domy i obchodní centra
S výběrem správné podlahy vám poradí firma Podlahy Pavel Kasal. Pokládáme podlahy z prvotřídních materiálů pro interiéry bytů, kanceláří, domů, ale i průmyslových objektů na Vysočině.
Podlahy Pavel Kasal
Výhodné internetové připojení, WI-FI nebo bezdrátový internet - buďte online s námi
Výhodné internetové připojení, WI-FI připojení a bezdrátový internet seženete od firmy Antonín Vymětal, která sídlí nedaleko Prostějova v Konicích a poskytuje internetové služby.
Železářství, prodej elektrického nářadí Vrchlabí - AKU nářadí pro skvěle odvedenou práci
V kamenné prodejně a na Eshopu nakoupíte kvalitní produkty včetně elektrického nářadí a náhradních dílů!
Hrubý Martin Železářství Vrchlabí
Výroba nábytku na míru, kuchyně, ložnice, vestavěné skříně, dětské pokoje
Společnost NÁBYTEK NEPOVÍM se zabývá výrobou nábytku na míru. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, nábytek do ložnic, dětských pokojů, obývacích pokojů, kanceláří a ostatní nábytek.
Pneuservis pro osobní, nákladní vozidla, traktory i bagry - montáž, přezouvání, úschova pneumatik
Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě - Svinově poskytuje kvalitní a profesionální pneuservis pro osobní i nákladní vozidla, traktory, bagry i speciální techniku za příznivé ceny.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Jeřábnické práce s autojeřáby provádí profesionální a vyškolený tým firmy REKOS
Firma REKOS v Olomouci je profesionálem v oblasti jeřábnických prací s autojeřáby - náš vyškolený tým se vždy postará o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení vaší zakázky.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Lokální a ekologické výrobky – biopotraviny, čaje, kosmetika a svíčky
Biopotraviny, marmelády, pečené čaje, kosmetiku, svíčky a další lokální a ekologické výrobky prodává společnost Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Návrhy, realizace moderních a luxusních interierů na zakázku
S návrhem i realizací moderních, luxusních interiérů vám mileráda pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Poskytujeme profesionální a nejen truhlářské služby na zakázku.
Jiří Májek Woodtech
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Bambusové rolety v e-shopu – lehké zastínění na okna, dveře a pergoly
Zastínění oken, dveří, teras, pergol a balkónů prostřednictvím bambusových rolet s širokým výběrem na e-shopu umožňuje společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Plotové túje z vlastní produkce Liberec - chrání před hlukem a zajistí soukromí
V našem Zahradnickém centru Diké Příšovice v okrese Liberec naleznete rozmanitou produkci tújí pro váš krásný a účelný živý plot.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Kvalitní zdravotnický nábytek pro vaši ordinaci od společnosti Artspect
Společnost Artspect nabízí široký sortiment zdravotnického nábytku, včetně sedacích a lehacích zařízení, pracovních linek a úložného nábytku, které jsou vhodné pro ordinace v oblasti zdravotnictví.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Vyvážený fond naší penzijní společnosti – konkurenční výhoda a výhody pro klienty v Praze
Nechte své penzijní úspory pracovat pro vás. S naším vyváženým fondem můžete získat dynamické zhodnocení v dlouhodobém horizontu, které vám pomůže zajistit pohodlnou a bezstarostnou penzi.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha