Aktuální microsite

Poznejte jedinečnost nového sportovního SUV vozu VW Tiguan, k dispozici i jako hybrid
Využijte možnost prohlédnout si nový SUV vůz VW Tiguan 2020 (po faceliftu) v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Možnost k dostání i jako hybrid a s pohonem na všechna čtyři kola.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Opakovaně použitelné průhledné plastové šablony pro malování na textil, dřevo a zeď – nákup přes e-shop
Díky plastovým průhledným a opakovaně použitelným šablonám bude malování hračka. Na e-shopu barvyartemiss nakoupíte plastové šablony různých motivů a velikostí pro malování na textil, dřevo a zeď.
Megawood terasové kompozitové profily - materiál vhodný na terasu, balkon i k bazénu
Společnost WOODCMTE s.r.o. z Bílovic u Uherského Hradiště dodává také Megawood terasové kompozitní profily, tento materiál je vhodný na terasu a balkon, ale díky protiskluzovému povrchu i k bazénu.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Čištění a pravidelná údržba, servisní prohlídky plynových kotlů
Pravidelné servisní prohlídky plynových kotlů zajistí v okolí Třebíče firma Petr Strnad Plynové kotle. Postaráme se o čištění a pravidelnou údržbu plynových kotlů.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Ruční nářadí, vrtáky nebo sady a kufry s nářadím - profesionální nářadí v prodeji přes e-shop
Firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje soupravy nářadí, vrtáky, šroubováky, kufry, brašny různých značek a mnohé další nářadí. Nakupovat můžete z pohodlí domova přes e-shop.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Zkušební laboratoř zajistí laboratorní zkoušky důlních mechanizovaných výztuží
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná a certifikovaná laboratoř, která Vám provede zkoušky důlních mechanizovaných výztuží nejen v okolí Opavy, ale také Ostravy.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s.
Instalace a servis tepelných čerpadel Toshiba pro rodinné domy
Dodávku a odborné poradenství při instalaci tepelných čerpadel Toshiba Estia pro rodinné domy zajišťuje v okolí Znojma a Moravských Budějovic společnost LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Odborné nastřelování náušnic dospělým i miminkům od 3 měsíců věku
Odborné nastřelování náušnic provádí v okolí Znojma Stříbro Lucie. Nastřelujume náušnice dospělým i miminkům od zhruba tří nebo čtyř měsíců.
Prodejna ložisek a příslušenství, gufer, řemenů, řetězů a těsnění pro firmy - ložiska od specialistů
Ložiska a příslušenství můžete zakoupit v prodejně LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o v Prostějově. Prodáváme ložiska a příslušenství, gufera, řemeny, řetězy a těsnění pro firmy za příznivé ceny.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Certifikované produkty – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť – prodej, E-shop
Společnost SCASERV a.s. prodává na svém E-shopu certifikované kvalitní produkty, prověřené vlastními zkušenostmi, potřebné pro stavbu lešení – stavební stojky, kotevní trubky, shozy na suť atd.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky - pro stavební a zemědělské stroje
Firma MITERAL z Brna dodává elektrohydraulické mobilní sloupové zvedáky pro těžké stavební a zemědělské stroje a vozidla. Dodáváme moderní zvedací zařízení Stertil Koni s dlouholetou životností.
Pronájem prostor pro pořádání školení, konferencí, firemních akcí a rodinných oslav
Pronájem prostor pro pořádání školení, firemních akcí a rodinných oslav zajistí Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola Opava v prostorách restaurace Vesna
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Vytápění, chlazení, klimatizace - dodávka, montáž
Společnost ELMAR group, s.r.o. se sídlem v Prsotějově se zabývá dodávkou a montáží vytápění, chlazení nebo klimatizací.
ELMAR group spol. s r.o.
Výstavba, vrtání studní ve všech druzích hornin-vrtané studny od Ekodrill
Společnost EKODRILL dodává vrtané studny na klíč. Vrtání studní jsme schopni provést ve všech druzích hornin. Zakázky převážně Morava, region Zlín, Uherské Hradiště.
Přejezdová silniční váha MOBIDYCK pro online sledování skladovaného zboží
Společnost Tenzona s.r.o. využila svých dlouholetých zkušeností v oblasti vah pro návrh nové dynamické přejezdové váhy MOBIDYCK, která umožňuje automatické vážení bez obsluhy.
TENZONA s.r.o.
Celní deklarace, služby, zaškolení, celní řízení Zlín
Společnost EURO CUSTOM s.r.o. Zlín se zaměřuje na celní služby - celní deklarace, zaškolení pracovníků do celé problematiky a další služby spojené s přípravou podkladů pro celní řízení.
EURO CUSTOM s.r.o. www.celnideklaracezlin.cz
Nové rodinné domy v atraktivní lokalitě - chytré vybavení, výstavba na klíč
Pořiďte si moderní bydlení v atraktivní lokalitě Praha-západ z projektu Slunečná alej a nebudete litovat. Provádíme výstavbu nových rodinných domů s chytrým vybavením na klíč v obci Nová Chýně.
SLUNEČNÁ ALEJ - rodinné domy
Práce v katastru nemovitostí, geometrický plán a zaměření stavby od geodeta
Nechte si zpracovat geometrický plán a zaměřit stavbu přímo od geodeta z Brna. Firma ADITIS s.r.o. zajišťuje profesionální měření a jiné práce spojené s katastrem nemovitostí.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Ocelové konstrukce, montované haly, regálové systémy, přístřešky
Společnost SOTM STROJÍRNA s.r.o. vyrábí ocelové konstrukce. Nabízíme montované haly, regálové systémy, přístřešky, zastřešení i nástavby budov.
Průmyslové čistírny odpadních vod - ČOV, výroba a prodej
Na výrobu, prodej a montáž průmyslových čistíren odpadních vod - ČOV se specializuje firma Šebesta, spol. s r.o. v Hodoníně v Jihomoravském kraji.
Šebesta, spol. s r.o.
Voskování nebo keramická ochrana laku auta včetně přípravy formou leštění, odmaštění laku
Společnost APPauto Zlín poskytuje služby pro Váš vůz - Tomáš Kyselák provádí leštění laku, voskování aut i aplikaci keramického nanopovlaku pro dlouhodobou ochranu laku auta.
Speciální dodatečná výbava vozidel všech kategorií Praha – větší komfort na cestách
Chcete ve Vašem voze větší komfort, než nabízí jeho současná výbava? Oslovte odborníky ve firme TOP Servis Holan, s.r.o. – jedničky na automobilovém trhu v oblasti speciálních výbav vozidel.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Úvěr bez poplatku, rychlá nebankovní půjčka bez ručitele a bez zástavy
Úvěr bez zbytečných poplatků? Neváhejte a obraťte se na AKompas v Brně, kde Vám zařídí rychlou nebankovní půjčku bez ručitele, zástavy a bez nahlížení do registru.
AKompas s.r.o. půjčka úvěr bez zástavy i z. v registru