Aktuální microsite

Udělejte pokrok ve zdvihání těžkých břemen pomocí našich kladkostrojů
Kladkostroje od společnosti JASS a.s. se sídlem ve Dvoře Králové nad Labem nejsou jen běžným nástrojem, ale představují revoluční krok vpřed v technologii zdvihání v běžných i těžkých provozech.
JASS a. s. Jeřáby Hradec Králové
Ubytování v hotelu, hotel Kurdějov, kongresový a wellness hotel.
Ubytování v hotelu na jižní Moravě, kongresový a wellness hotel to je Hotel Kurdějov a.s. v Hustopečích - zajištění komfortního ubytování.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Obráběcí centrum s vynikající schopností obrábění
Společnost TECNOTRADE dodává vertikální obráběcí centrum DNM 5700 4. generace. Jedná se o kompaktní a vysoce výkonné stroje pro frézování, vrtání a závitování detailů.
TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o.
Kuchyňské spotřebiče, mlýnky, nože, plastové dózy a další nádobí – kompletní vybavení kuchyní
Spotřebiče značky Isolit Bravo, kuchyňské mlýnky, nože, dózy a další nádobí je možné zakoupit v prodejně Domácí potřeby Domino – Benešov provozovanou společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Benešov
AKU zahradní nářadí Stihl pro domácí i profesionální využití
AKU zahradní nářadí značky Stihl usnadní práci a zajistí perfektní výsledky. Má širokou škálu produktů pro různé potřeby pro profesionální i domácí využití. Navštivte Wald & Garten s.r.o. v Olomouci.
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Digitální transfer – technologie pro potisk batohů, sportovních tašek, čepic i deštníků
Na digitální a řezaný transfer a potisk batohů, sportovních tašek, baseballových čepic i deštníků se zaměřuje společnost Tiskárna textilu Čepera z Velkých Bílovic kousek od města Břeclav.
Tiskárna textilu Čepera
Kufry značky Swissbrand - elegance a kvalita na cestách
Kufry Swissbrand jsou známé svou vynikající kvalitou, funkčností a stylovým designem. Kufry této renomované značky si můžete zakoupit na eshopu Levstra.
Levstra, s.r.o.
Servis a plnění klimatizací – opravy automobilů a kvalitní náhradní díly
Na servis a plnění klimatizací včetně zajištění oprav automobilů všech značek s kvalitními náhradními díly se zaměřují specialisté ze společnosti AV AUTOSERVIS Veselý z Telče nedaleko Jihlavy.
AV AUTOSERVIS Veselý Jaroslav Veselý
Pronájem kulturního zařízení pro podnikové, firemní akce, školení, konference
Kulturní zařízení Zemědělského družstva vlastníků Fryšták je vhodné pro uspořádání podnikové, firemní akce, školení či konference. Pronájem prostor poskytujeme i veřejnosti, převážně z regionu Zlín.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Stavební chemie pro obkladače značek Ceresit a Weber na pokládku dlažeb a obkladů
Špičkovou stavební chemii pro obkladače značek Ceresit a Weber nakoupíte ve specializované prodejně vybavení pro obkladače PELI Brno.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Pronájem jachty a plachetnic v Chorvatsku, Řecku, Sardinii i Turecku
Společnost LEVANTER s.r.o. pronajímá námořní jachty a plachetnice v jachtařsky zajímavých destinacích po celém světě, od Chorvatska, Sardinie, Korsiky, Řecko, Turecko až po Karibik či Thajsko.
LEVANTER s.r.o. Pronájem jachet
Zelené střechy - ekologické a udržitelné řešení pro snížení městských tepelných ostrovů
Zlepšení kvality mikroklimatu, omezení odtoku děšťové vody, snížení nákladů na vytápění a chlazení budovy – to vše poskytují zelené střechy, které v Opavě instaluje firma SIAS OPAVA spol. s r. o.
SIAS OPAVA spol. s r. o. Izolace plochých střech Opava
Tkaná mulčovací agrotextilie Dvůr Králové nad Labem – aktivní zábrana růstu plevele
Nabízíme tkané textilie z velmi porézních materiálů, které účinně snižují odpařování vody, mají dlouhou životnost a jsou odolné vůči ultrafialovému záření.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Půjčovna opěrného a stropního bednění značky PERI
Vypůjčení stropního nebo opěrného bednění je chytré a ekonomické řešení pro stavební firmy všech velikostí. Systémy bednění PERI půjčuje firma RDQ Property ze Zábřeha.
RDQ Property s.r.o.
Postavíme Vám dřevostavbu - útulné bydlení typu tiny house, saunu či zahradní domek
Výrobu a montáž domku Tiny house, moderní koncept bydlení, Vám zajistí po celé České republice společnost VESA, spol. s r.o.Firma zajistí i výrobu dřevostaveb jako jsou chaty, sauny či zahradní domky.
VESA, spol. s r.o. Klempířská výroba
Útulné pokoje s klimatizací - kvalitní ubytování v penzionu
Penzion Menšík v Kroměříži poskytuje kvalitní ubytování v útulných pokojích s klimatizací. V průběhu festivalů, výstav a letních prázdnin je vhodné provést rezervaci s dostatečným předstihem
Zakládání i likvidace firem, společností, komplexní ekonomický software zdarma
Zakládáním i likvidací firem a společností se zabývá firma BELL consulting s.r.o. z Brna. Svým klientům poskytuje komplexní ekonomický software zdarma.
BELL consulting s.r.o.
Vyrábíme šachty pro zvedací plošiny na míru
Výroba šachet pro zvedací plošiny na míru je klíčová k zajištění bezpečného a spolehlivého provozu. Zkušený tým firmy Zvedací plošiny s.r.o. pomáhá překonat výškové výzvy v provoze. Výroba na zakázku.
Zvedací plošiny s.r.o.
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Dárkové krabice a tašky na víno nebo pivo s vlastním firemním logem
Ukažte svou značku světu – ušijeme Vám obal na míru . Zakázkovou výrobou dárkových tašek nebo krabic na víno a pivo s vlastním logem firmy se zabývá firma Model Pack Shop Opava.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Volná pracovní místa pro svářeče EN 135 s ubytováním zdarma a proplaceným cestovným
Hledáte-li práci na hlavní pracovní poměr, pomůže Vám ostravská personální agentura Personal fabric, která nyní poskytuje volné pracovní místo svářeče EN 135 v oblasti Středních Ćech.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výroba železničních obručí
Společnost 4MADE a.s. z Ostravy ve spolupráci s průmyslovou kovárnou TRIANGOLO spol. s r.o. zajišťuje výrobu a dodávky tramvajových, vagonových a lokomotivních obručí.
4MADE železniční komponenty
Recyklace plastových materiálů, technologických odpadů
Společnost Remiva Chropyně zajišťuje výkup a recyklaci plastových technologických odpadů z výrobu, recyklace plastových materiálů do formy plastové drtě či regranulátu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Rekonstrukce fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu – profesionální práce odborníků
Komplexní služby týkající se rekonstrukcí fasád, zateplení domů a dodání stavebního materiálu zajišťují profesionálové ze společnosti PZ TRADING s.r.o. v Přerově.
PZ TRADING s.r.o.
Mrazuvzdorné tašky BESK Hradec Králové - betonové střešní krytiny v pěti odstínech
Firma BESK nabízí prvotřídní střešní krytinu s vysokou pevností, v pěti barevných odstínech opatřené kvalitním dvojnásobným akrylátovým nástřikem – střechy pro 3 generace!
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové