Aktuální microsite

Silniční protihlukové stěny jsou efektivním řešením proti hluku - ROMAn s.r.o.
Společnost ROMAn s.r.o. z Prahy se zaměřuje na výrobu protihlukových materiálů, z kterých vyrábí silniční protihlukové stěny, které eliminují nadměrný hluk.
ROMAn s.r.o. Odhlučnění a protihlukové materiály
Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Slušovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Projekty pro obnovu krajiny, výsadbu krajinné zeleně, prvků ÚSES
Projekční kancelář ARVITA P Zlín připraví pro obce, města i firmy projekty pro obnovu krajiny, pro výsadbu krajinné zeleně, dřevin, trávníků. Působí převážně v regionu Zlínský kraj a celá Morava.
ARVITA P spol. s r.o. Projekty pro obnovu krajiny Zlín
Realizace a montáž rekuperace – efektivní vzduchotechnické větrání bez nadměrné vlhkosti
Na realizaci a montáž rekuperace, které zajišťují efektivní vzduchotechnické větrání bez nadměrné vlhkosti se zaměřují specialisté ze společnosti Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Markýzové, bioklimatické a zasklené pergoly – oblíbený prvek zahrad i teras
Na dodávku a montáž markýzových, bioklimatických a zasklených pergol, které jsou oblíbeným prvkem zahrad a teras, se zaměřují specialisté z Třebíče ze společnosti Okna&Company, s.r.o.
Okna&Company, s.r.o.
Zakázková výroba textilních neoděvních FME produktů -  kryty, plachty, obaly, pytle, vaky, tašky a další
Disting s.r.o. na zakázku vyrábí FME produkty zamezující vniknutí cizího předmětu, jako jsou kryty, plachty, obaly, pytle a vaky nebo tašky , které nachází uplatnění v různých oborech.
DISTING s.r.o.
Velkoobchod materiál pro drenáže, odvodnění zpěvněných ploch, komunikací - vpusti, mříže, žlaby, poklopy pro venkovní systémy
Profesionální řešení pro drenáže a odvodnění přináší firma ze Zlínského kraje ALITRON-OST, s.r.o. Velkoobchod s venkovními systémy v Tečovicích u Zlína - PVC vpusti, kovové poklopy a mříže, žlaby.
ALITRON-OST, s.r.o. materiál pro kanalizace, vodovody
Belix s.r.o.: Profesionální odstranění škod a sanace po požárech a povodních
Firma Belix s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti odstranění škod způsobených požáry a povodněmi a poskytuje efektivní řešení pro sanaci a čištění IT a strojního vybavení.
BELIX  s.r.o.
Zateplené velkoobjemové kontejnery Abroll a Avia – inovativní řešení pro převoz a skladování
Na výrobu a prodej zateplených velkoobjemových kontejnerů Abroll a Avia, které umožňují snadný převoz a skladování materiálu, se zaměřují specialisté ze společnosti KOKRA, spol. s r.o.
KOKRA, spol. s r.o. Kontejnery na míru Opava
Partner pro lisovací formy, střižné nástroje a měřící přípravky
Firma Hendrych Technik, s.r.o. se specializuje na výrobu a optimalizaci lisovacích forem, střižných nástrojů a měřících přípravků.
Hendrych Technik, s.r.o.
Zapůjčení komfortního minibusu Toyota Proace Kombi pro devět cestujících s klimatizací
Spolehlivá a profesionální autopůjčovna Auto-Kozelský spol. s.r.o. v Ostravě Vám zajistí krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusu pro devět cestujících značky Toyota.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Pokládka konstrukčních vrstev finišerem – klíčový proces při výstavbě silnic a komunikací
Na pokládku konstrukčních vrstev finišerem, která je klíčovým procesem při výstavbě silnic a komunikací se zaměřuje společnost s mnohaletými zkušenostmi - Dopravní stavby Smrčka s.r.o. ze Znojma.
Dopravní stavby Smrčka s.r.o.
Designové dekorativní stěrky na stěny - aplikace v interiéru i exteriéru
Společnost TOPSTR - David Strnka z Hostišové provádí mimo jiné i designové dekorativní stěrky v interiéru i exteriéru. Pracujeme s materiálem firmy Novalit. Působíme v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
TOPSTR s.r.o. Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Servis a montáže doplňků na karavany a obytná vozidla - vaše jistota pro pohodlné cestování - Top servis Holan Praha
Chcete si užít cestování s karavanem nebo obytným vozidlem bez starostí? Navštivte Top servis Holan v Praze, kde vám nabídneme kompletní servis a montáže doplňků pro vaše vozidlo.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Svatební hostina ve stylové restauraci - ideální místo pro svatbu v Kroměříži
Restaurace Pod starou knihovnou je ideálním místem pro svatbu v Kroměříži. Stylově zařízení interiér je ve sklepení bývalé knihovny. Uspořádáme pro Vás svatební hostinu i večerní raut.
Restaurace Pod starou knihovnou s.r.o. místo pro svatbu, večírek Kroměříž
Odtlakování a přemostění plynového a olejového potrubí
Technologické řešení pro plynové či olejové potrubí, jako je odtlakování nebo přemostění, provádí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Cestovní termosky, poháry, hrnky a jiné nádobí – originální reklamní předměty pro každodenní použití
Bohatý sortiment cestovních termosek, pohárů, hrnků a jiného nádobí, které je možné opatřit vlastním potiskem a jsou vhodné pro každodenní použití, má společnost Reklamní potisk, s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
Vývoz jímky, septiku, žumpy, ČOV fekálním, cisternovým vozem i ruční čištění, likvidace odpadů
Společnost BLAPIC s.r.o. Zlín poskytuje ve Zlínském kraji komplexní služby v oblasti vývozu a ekologické likvidace odpadů z jímek, septiků, žumpy, ČOV apod i ruční čištění odpadů a kanalizací.
BLAPIC s.r.o. čištění odpadů, kanalizace Zlínský kraj
Logotypy na zakázku– jednotný firemní vizuální styl
Vyzvedněte svou firmu na novou úroveň díky corporate identity od společnosti A studio group. Na zakázku vytváříme logotypy a firemní identitu pro firmy různých velikostí v okolí Hodonína a Kyjova.
A studio group, spol. s r.o.
Kouzlo čarověníků – okrasné zakrslé kultivary, dřeviny a jiné jehličnany
Bohatý výběr čarověníků, zakrslých kultivarů, dřevin a jehličnanů má společnost TreePlant s.r.o. z Ústeckého kraje, která se specializuje také na ovocné stromy, keře a s tím související poradenství.
TreePlant s.r.o. - výroba a prodej rostlin Zahradnictví Kozly - Ústecký kraj
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Skladová dopravní technika, závěsné dopravní systémy, pozemní dopravníky
Skladová dopravní technika, závěsné dopravní systémy i pozemní dopravníky od společnosti Chropyňská strojírna, která je partnerem pro firmy v ČR i v zahraničí.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
WPC terasová prkna s dlouhou životností - profesionální montáž dřevoplastových teras
Na profesionální montáž dřevoplastových teras a WPC terasových prken, které jsou odolné proti povětrnostním vlivům a mají dlouhou životnost, se specializuje společnost Podlahy Bertl z Mostu.
Podlahy Bertl
Montáž, údržba a opravy elektrických zařízení – kompletní služby v oblasti elektroinstalací a fotovoltaiky
Na montáže, údržbu, opravy elektrických zařízení a kompletní služby týkající se elektroinstalací a fotovoltaiky provádí spolehlivý partner Elektro Mikeš, s.r.o. nejen v oblastech Dačic a Jemnice.
Elektro Mikeš, s.r.o.
Předokenní a screenové rolety – kvalitní a designové řešení pro stínící techniku
Na prodej a montáž předokenních a screenových rolet s viditelným boxem nebo boxem pro zaomítání ve formě designové stínící techniky se zaměřuje společnost Garážová vrata a žaluzie Telč.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček