Aktuální microsite

Smuteční kytice, věnce, rakve i urny – kompletní pohřební služby pro rozloučení s blízkými
Na poskytování kompletních pohřebních služeb pro důstojné rozloučení s blízkými včetně zajištění smutečních kytic, věnců, rakve či urny se zaměřuje v celé Praze a okolí společnost HELFI s.r.o.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Plastové přepravky s nosností do 3 kg na ovoce a zeleninu – výroba prováděná specialisty
Na výrobu a prodej plastových přepravek s nosností do 3 kilogramů na ovoce a zeleninu a další produkty vytvářené vstřikováním plastů se zaměřuje společnost H&P plast, spol. s r.o. ze Svitav.
H&P plast, spol. s r.o.
Specializovaný velkoobchod na materiál pro komunikace - betonové obrubníky, žlaby, poklopy, bednění, zámková dlažba
ALITRON-OST je specializovaný velkoobchod ve Zlínském kraji s materiály pro komunikace - betonové obrubníky, poklopy, bednění a zámková dlažba, dále materiálů pro vodovody, plynovody, kanalizace.
ALITRON-OST, s.r.o. materiál pro kanalizace, vodovody
Ubytování v soukromí v apartmánu s privátním vchodem a vlastní infrasaunou
Nezmeškejte příležitost zažít luxusní ubytování v Penzionu u Fousáče v Hraběticích na Znojemsku. Rezervujte si svůj apartmán se soukromou saunou ještě dnes a připravte se na nezapomenutelné zážitky.
Penzion U Fousáče
Kvalitní zpracování firemních katalogů za výhodné ceny – poradenství, grafický návrh, tisk
U firemních katalogů je potřeba klást důraz na kvalitní design, tisk, grafické a knihařské zpracování. To vše Vám zajistí v krátkých termínech a za výhodné ceny Tiskárna Kleinwächter ve Frýdku-Místku.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Importér značky Aixam pro ČR a SK – dovážíme pouze prověřené vozy
Chcete udělat radost vašemu dítěti? Schválně, co si přeje každý teenager? No přece, aby už mohl řídit auto, a to my dokážeme splnit. Dovážíme totiž mopedauta značky AIXAM.
Auto-Roch s.r.o. Autoservis Ford Kladno
Výroba elektrorozvaděčů na míru dle zadání, pro různá průmyslová odvětví
Společnost PROZAX Otrokovice se specializuje na výrobu elektrorozvaděčů na míru pro zákazníky ve Zlínském kraji a na Moravě, splňují specifické požadavky různých průmyslových odvětví.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín
Ohýbání a zakružování - trubky, profily, spirály, vedení maziva
Ohýbání a zakružování trubek, profilů, spirál a vedení maziva v okolí Prostějova a Olomouce provádí společnost Přidal s.r.o.
Přidal s.r.o.
Výroba stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky s vysokou nosností
Výrobou stabilních kovových regálů s pevnou policí z dřevotřísky, vyznačující se vysokou nosností, např. HEAVY RACK, FUTUR a FUTUR PLUS, se zabývá společnost KOVONA SYSTEM, a.s. Český Těšín.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Ekologická, energeticky úsporná suchá výstavba dřevostaveb a dalších staveb
Realizaci stavby ekologickou a energeticky úspornou metodou suché výstavby realizuje v Olomouckém kraji firma Stalux dřevo a stavby s.r.o. z Olomouce.
STALUX DŘEVO A STAVBY s.r.o. Stavby na klíč Olomouc
Široký výběr automobilových vzduchových a olejových filtrů na našem e-shopu
Eshop Olejservis od firmy MICRO má v nabídce široký sortiment automobilových vzduchových a olejových filtrů. Navštivte eshop ještě dnes. Příznivé ceny, rychlé doručení.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Ochrana Vašeho domova před požárem - kontrola a instalace požárních ucpávek
PB Alfa, sro, je specialistou na kontrolu a instalaci požárních ucpávek v Brně a Praze. Firma se zabývá technicko - organizačními činnostmi v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce (BOZP).
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Prodej a montáž kvalitních předokenních venkovních žaluzií
Prodej a montáž předokenních venkovních žaluzií, které šetří náklady na klimatizaci a vytváří příjemné klima interiéru, zajišťuje v okolí Krnova a Bruntálu firma Žaluzie Petr Labaš z Krnova.
Žaluzie Petr Labaš
Profesionální péče o střechy – čištění střech od mechů a plísní, aplikace ochranných nátěrů
Prodlužte životnost střechy a navraťte jí původní vzhled díky odbornému čištění a nátěrům, které provádí v Olomouckém kraji firma VPM Solutions.
VPM solutions s.r.o. Výškové práce Olomouc
Výroba kvalitního palivového měkkého i tvrdého dřeva
Firma František Sláma z Velké Bíteše se specializuje na výrobu a dodávku měkkého a tvrdého palivového dřeva v oblasti Brno-venkov a okolí. Kvalitní dřevo s dopravou, do 20km zdarma.
Automatické štípače Sláma František Sláma
Připravte svůj vůz Volkswagen na letní sezonu - servisní prohlídka, přezutí pneu
Majitelé vozů Volkswagen mohou využít výhodných servisní balíčků. Připravte svůj vůz na letní sezonu v autosalonu INTERMOBIL ve Znojmě. Zajistíme pečlivou prohlídku vozu, přezutí i vyvážení pneu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Lopaty, motyky, rýče a další ruční a zahradní nářadí známých výrobců Fiskars a Bahco
Bohatý sortiment ručního a zahradního nářadí, lopat, motyk, rýčů a dalšího vybavení známých výrobců Fiskars a Bahco má společnost Řemeslo a zahrada -Vítězslav Šoustal působící v Prostějově a Olomouci.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Chov ušlechtilého skotu plemene Wagyu na farmě a následný prodej vakuově baleného masa
Chovem ušlechtilého výkrmného skotu plemene Wagyu a následným prodejem vakuově baleného, výborného masa v BIO kvalitě, se zabývají na Farmě Jestřábí ve Fulneku, v okrese Nový Jičín.
Lenka Ficbauerová Farma Jestřábí
Servis mobilu, tabletu, notebooku, počítače, televizoru a veškeré další elektroniky
Mada servis s.r.o. se řadu let specializuje na servis i prodej mobilních telefonů, tabletů, notebooků, počítačů, televizorů i herních konzolí. Je to nejdéle působící servis mobilů v centru Havířova.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Optické připojení k internetu a zapojení digitální televize - zvýhodněné balíčky
Stabilní optické připojení k internetu a digitální televizi se zpětným přehráváním a mnoha dalšími výhodami poskytuje v Blansku a jeho okolí firma Alf servis, s.r.o.
Alf servis, s.r.o.
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Denzitometrické vyšetření v centru prevence vzniku osteoporózy
Bezbolestné denzitometrické vyšetření, které včasně zachytí začínající osteoporózu, provádí v okolí Olomouce společnost G-medica spol. s.r.o.
ProMedica spol. s r.o. Diagnostické centrum Prostějov
Světelná reklama Praha - agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla
Světelné reklamy všeho druhu, reklamní a firemní cedule, navigační totemy a bannery, vlajky, reklamní poutače, polepy aut a kancelářské potřeby na míru - Agentura AAA pod vedením pana Edwarda Fencla.
Světelná reklama Praha