Aktuální microsite

Zimní rodinná dovolená na lyžích v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky
Přírodu, relax a pohodlí vám zajistí Wellness hotel Holzberg v Jeseníkách poblíž Lázní Karlova Studánka a Malé Morávky - užijte si zimní rodinnou dovolenou na lyžích nebo při procházkách.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Látkové rolety pro moderní interiéry městských domů a bytů Twintex, den-noc
Moderní rolety pro interiéry městských domů a bytů dodává firma REGA interiér. Nainstalujeme Vám speciální látkové rolety Twintex, Den-noc, které jsou průhledné, ale zároveň dokáží být i neprůhledné.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Prodej autodílů na nákladní vozy výměnným způsobem-repasované díly
Na nákladní vozy je možné pořídit výhodně repasované díly u firmy Slomak Zlín. Prodej autodílů probíhá snadno výměnným způsobem.
Topenářské práce - montáž podlahového topení, otopných těles, krbů, kamen, tepelných čerpadel
Společnost PK INSTALACE s.r.o. v oblasti topenářských prací zajistí montáž podlahového topení, solárního topení, otopných těles, krbů, kamen i tepelných čerpadel.
Autorizovaný výrobce razítek TRODAT – zakázková výroba razítek
Originální plastová razítka TRODAT v různých velikostech a barevných provedeních na zakázku vyrábí firma STILLUS. Vyberte a objednejte si razítko s vlastním textem přímo u autorizovaného výrobce.
Krásné foto obrazy na plátně, fotoplátno s vysokou kvalitou tisku pro celou ČR
Objednejte si krásné foto obrazy na plátně a zútulněte si domov příjemnými vzpomínkami. Reklamní studio ŽÍDEK tisk v Kravařích provádí tisk na fotoplátno s vysokou kvalitou pro celou ČR!
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Servis a diagnostika polohermetických kompresorů – značky Bitzer, Copeland, Frascold a mnoho dalších
Servis a diagnostiku polohermetických kompresorů kvalitních značek Bitzer, Copeland, Frascold a dalších provádí v Jihlavě a na Vysočině společnost Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Wifi internetové připojení - vysoká rychlost za bezkonkurenční cenu
Vysokorychlostní wifi internetové připojení za bezkonkurenční cenu pro občany i firmy od společnosti T & J computers. S námi budete na Prostějovsku vždy on-line.
Infoservis EKO-KOM - rady a doporučení pro odpadové hospodářství
Zajímají vás informace o odpadovém hospodářství? Sledujte rady a doporučení firmy EKO-KOM, a.s. která spolupracuje na projektech a pořádá různé vzdělávací projekty na školách.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Suchá masážní vana - rehabilitační i relaxační masáž na suchém vodním lůžku
Jednou z letošních novinek lázeňského domu Perla, je suchá masážní vana. Toto speciální vyhřívané masážní lůžko se zdravotní certifikací, masíruje klienta přes tenkou membránu proudem vody.
Topenářské práce, oprava a montáž plynových kotlů, revize plynových zařízení
Společnost Jan Bok nabízí topenářské práce. Zabývá se opravou a montáží plynových kotlů. Provádí revize plynových zařízení.
Studium klasické homeopatie Praha - vzdělávání pro studenty, víkendové studium
Nabízíme studium klasická homeopatie pro studenty a to formou víkendového studia ve městech Praha, získání diplomu České školy klasické homeopatie.
Instalace okenní fólie-bezpečnostní, protisluneční, termoizolační
Na budovy se instalují z různých důvodů okenní fólie. Firma Cartint Zlín působí i v regionu Opava, aplikuje bezpečnostní, termoizolační, protisluneční folie na sklo.
CARTINT, s.r.o. Profesionální tónování autoskel Opava
Rychlé a citlivé vyřízení pohřebních záležitostí, které jsou dané zákonem
MARIE pohřební služba Opava s.r.o. Vám pomůže vyřídit pohřební záležitosti, které jsou dané zákonem . Nová novela zákona o pohřebnictví podpořila lepší orientaci nad průběhem pohřebních záležitostí.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dřevěné a ocelové pergoly, přístřešky na zahradu či terasu - výroba na zakázku
V Zámečnictví Vít Hél se zaměřujeme na výrobu z oceli a nerezu, na zakázku vyrobíme ocelové i dřevěné pergoly a kryté posezení na zahradu či terasu. Působíme v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Montážní a kompletační linky Chrudim - dodávky s řídícím systém dle požadavků klienta
Zajišťujeme dodávky montážních a kompletačních linek pro různé výrobní možnosti, produkty jsou přepravovány na speciálních paletách nebo technologických podložkách.
Prodej řezaných květin, hrnkových rostlin a svatební, smuteční vazby
Velký výběr hrnkových pokojových rostlin za skvělé ceny mají v Květinářství Na Kapli v Napajedlech u Otrokovic. Připraví i svatební, smuteční vazby a aranžmá pro každou příležitost.
Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP
Společnost Pavel Veselý poskytuje komplexní služby oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví a bezpečnosti práce - BOZP, vč. koordinátora BOZP na stavbách a požární ochrany (PO).
Teambuilding a firemní akce přímo ve vinici s ubytováním v penzionu ve vinařství
Budujte kolektivního ducha a poznejte své kolegy v příjemném prostředí vinic na Pálavě – uspořádejte teambuilding a další firemní akce s ubytováním ve Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
AKU nářadí Milwaukee, šroubováky, vrtačky, brusky - nářadí nejen do dílny
Nářadí nejen do dílny Vám představuje společnost H-FUCHS SERVIS, s.r.o. v Ostravě. K prodeji nabízí nejširší nabídku akumulátorového nářadí značky Milwaukee, šroubováky, vrtačky, brusky a další.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
Opravy a rekonstrukce bytových domů, staveb občanské vybavenosti
ATLANTA, a.s.
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Levné náhradní díly z vrakoviště – prodej použitých autodílů
Prodej použitých náhradních dílů pro automobily všech značek zajistí autovrakoviště IB – MET s.r.o. působící v oblastech Pohořelice, Ivančice, Židlochovice, Brno.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů