Aktuální microsite

Přestavbu aut na LPG, CNG, ethanol vám zajistí odborníci z firmy HVgas
Firma HVgas se zabývá přestavbami aut na LPG, CNG a Ethanol. Naše dlouholeté zkušenosti jsou pro nás výhodou a proto pro Vás vybereme vždy to nejlepší řešení.
HVgas - Huvar
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Rotační síto řady RS na nečistoty obsažené v odpadních vodách
Rotační síto řady RS od firmy Šebesta, spol. s.r.o. se sídlem v Kyjově pro účinné mechanické čištění odpadních vod od nerozpustných nečistot.
Šebesta, spol. s r.o.
Půjčovna a pronájem bagrů, teleskopických manipulátorů i montážních plošin
Pronájmem stavební mechanizace se zabývá dopravně stavební společnost STALOTAS s.r.o. z Ostravy, od které si můžete vypůjčit bagry, manipulátory, montážní plošiny a jiné speciální stavební stroje.
STALOTAS s.r.o.
Výroba vložek, manžet pro hadicové ventily (quetschventily) - kvalitní a spolehlivé
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních a spolehlivých vložek, neboli manžet pro hadicové ventily (quetschventily).
Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o. AGT Zlín
Cestovní značkový kufr Benetton v designovém zeleném provedení a střední velikosti – kvalita za příznivé ceny
Bohatý sortiment cestovních kufrů včetně designového provedení značky Benetton v zelené barvě s výrazným logem a snadnou ovladatelností prodává společnost Levstra, s.r.o. na svém e-shopu.
Levstra, s.r.o.
Komponenty pro vrata a brány, které zajistí Vaši bezpečnost
Široký sortiment bezpečnostních komponentů pro vrata a brány vyhovující všem bezpečnostním normám vyrábí a poskytuje společnost Teprostroj s.r.o. z Břeclavi.
Teprostroj s.r.o.
Výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí, odborné poradenství
Odborné poradenství v případě finančních problémů i výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí poskytují Znojemské reality. Nečekejte až Vám střechu nad hlavou prodá exekutor.
Návrh, montáž a realizace průmyslové vzduchotechniky – kvalitní práce za příznivou cenu
Komplexní práce týkající se návrhu, montáže a realizace průmyslové vzduchotechniky a příslušenství za příznivou cenu realizují pracovníci společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Výměna čelních skel nákladních automobilů, zemědělských, stavebních strojů
Výměnu čelních skel u nákladních automobilů a zemědělských i stavebních strojů pro okolí Znojma a Moravského Krumlova zajistí spolehlivý TRUCKSERVIS - firma AGRODÍLNY, spol. s.r.o..
Multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny
Firma LUBRIMEX se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. Mezi produkty naleznete také multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Kvalitní a rychlá výměna autoskel, čelních skel - oprava, servis, montáž
Profesionální výměnu, opravu, servis i montáž skel na Vašem vozidle Vám provede havířovská společnost MS Steel s.r.o., která působí i v okolí Karviné, Frýdku-Místku a Ostravy.
MS steel s.r.o.
Půjčovna a pronájem elektrocentrál - profesionální služby v záložní energetice
Pokud hledáte profesionální služby v záložní energetice, firma PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík je zde pro vás. Zajistí zapůjčení i pronájem elektrocentrál v Brně, Vyškově a po celé České republice.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Oblíbená realitka, realitní kancelář - dobré zkušenosti a recenze
Při hledání Vašeho vysněného bytu či domu, ať už v Krnově či Ostravě, Vám pomůže AVAPO - realitní kancelář, která již pomohla spoustu klientům při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Dřevěné bednění pro sklářské pece přesně na míru - výroba a montáž
Výrobou a dodáním dřevěného bednění přesně na míru pro sklářské pece vyrábí a montuje společnost BAST CZ s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dodáváme po celé ČR a do zahraničí.
BAST CZ s.r.o.
Zeláky, smaltované zboží a patentní dózy - kvalitní české produkty od spolehlivého prodejce
Nejen zeláky, sudy na zelí, smaltované zboží a patentní dózy má ve svém bohatém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Strakonice provozovaná společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Strakonice
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Protiskluzové, voděodolné pásky Vám zajistí bezpečnost na schodech, dlažbě a dalších místech
Prodej protiskluzových voděodolných pásků a čtverců na dlažbu zajistí společnost FLOMAT s.r.o. na svém e-shopu. Vybírejte a objednávejte online z více než 80 produktů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Oleje pro automatické převodovky autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů
Vynikající viskozitně stabilní oleje pro provoz automatických převodovek u autobusů, nákladních vozidel a zemědělských strojů prodává firma MERLIN-PLUS.
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Zabijačkové speciality z řeznictví – jitrnice, jelita, tlačenky a další
Poctivé a chutné zabijačkové speciality nakoupíte v prodejně Poctivé uzenářství v Prosiměřicích. Prodáváme jitrnice, jelita, tlačenky a další zabijačkové výrobky.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Zakázková výroba a montáž plotů, bran a garážových nebo průmyslových vrat
Posuvné, sekční, rolovací nebo dvoukřídlá garážová vrata a také oplocení nebo vstupní brány pro rodinné domy i firemní objekty na zakázku vyrábí a instaluje firma Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč