Aktuální microsite

Záruční a pozáruční servis a prodej domácích spotřebičů
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o. se zabývá prodejem a autorizovaným záručním a pozáručním servisem domácích spotřebičů předních značek Bosch, Siemens, Gaggenau, Zelmer a dalších.
Spárovky na přání - výroba spárovek na zakázku
Společnost BRENUS s.r.o. je dodavatelem lepených dřevařských materiálů z regionu Zlínský kraj. Vyrábí i spárovky na přání zákazníka. Výroba spárovek na zakázku je možná z dřevin z naší vzorkovny.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Dotace Nová zelená úspora LIGHT – snížení výdajů za energie nejen pro seniory a invalidní důchodce
Na zajištění dotace Nová zelená úsporám LIGHT pro snížení výdajů za energie nejen pro seniory a invalidní důchodce se zaměřují profesionálové ze společnosti Česká Foukaná izolace s.r.o.
Česká Foukaná izolace s.r.o.
Kvalitní repasované turbodmychadla – to nejlepší pro vozy Audi, BMW, Hyundai, Ford a mnoho dalších
Velké množství repasovaných turbodmychadel a náhradních dílů nejen pro automobily Audi, BMW, Hyundai, Ford a mnoho dalších mají specialisté z oboru ze společnosti TurboExpert24 s.r.o. z Náchodu.
TurboExpert24 s.r.o. Servis turbodmychadel Náchod
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výroba krovů a příhradových vazníků pro novostavby rodinných domů
Společnost ROOFTRUSS s.r.o. se specializuje na výrobu a montáž krovů a příhradových vazníků pro novostavby rodinných domů v oblasti Kroměříže, Brna a Vyškova. Nízkonákladové a spolehlivé řešení.
ROOFTRUSS s.r.o. Výroba vazníků a krovů
Počítače, notebooky, mobilní telefony, tablety se slevou v eshopu - nové, rozbalené zboží 2. jakosti
Na eshopu diskontni-nakupy.cz, firmy Komisárna-elektro s.r.o. Otrokovice, objevíte počítače, notebooky, mobilní telefony i tablety za neodolatelné ceny - jde o zboží 2. jakosti, pouze s drobnou vadou.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Tepelná čerpadla jako efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty, velké administrativní budovy
Efektivní řešení vytápění pro průmyslové objekty a velké budovy zajišťuje DAeko s.r.o. pro zákazníky ve Zlínském, Jihomoravském kraji. Tepelná čerpadla přinášejí úspory. Pomáháme k dotaci zdarma.
DAeko s.r.o. Tepelná čerpadla pro novostavby, průmysl
Plastové plotovky - kvalitní a cenově dostupné řešení pro váš plot
Plastové plotovky jsou trvanlivé, estetické a cenově dostupné řešení pro váš plot, které využívají nejen zákazníci v regionech Frýdek-Místek a Ostrava. Objednávejte na eshopu Nejlevnejsiploty.cz.
DIMONT HDX s.r.o. prodej plechů
Pravidelné i jednorázové investování, zajištění rodiny, stáří a penze - spolehlivý finanční plán
Finanční poradenství Jakub a Martin Šlajsovi - finanční poradenství nabízí v Brně i Přerově efektivní pravidelné i jednorázové investování, spolehlivý finanční plán pro zajištění rodiny, stáří a penze
Finanční plánování Prostějov Jakub Šlajs a Martin Šlajs
Reklamní stany pro koncerty, veletrhy, festivaly, oborová setkání
Reklamní stany podpoří vaše podnikání při venkovních i vnitřních akcích jako jsou koncerty, veletrhy, festivaly, oborová setkání. Jejich dodání zajišťuje firma Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Prodej nových brambor, okurek nakladaček, nová cibule i český česnek v zahradnictví
Talašovo zahradnictví s.r.o. zve k nákupu nových brambor, okurek nakladaček. Od července na prodej i sezónní zelenina, nová cibule, český česnek i ovoce. K nám to máte blízko ze Zlína i Kroměříže.
TALAŠOVO ZAHRADNICTVÍ s.r.o. Dodavatel sazenic, zeleniny, ovoce, zelí
Pohodlné ubytování, hotelová restaurace a wellness na břehu Luhačovické přehrady
Přímo na břehu Luhačovické přehrady se nachází Hotel Adamatino, který svým hostům nabízí nejen moderní ubytování, skvělé jídlo v restauraci a mnoho možností k relaxaci v bazénu, whirpoolu či sauně.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Výroba nerezového zábradlí do interiéru i exteriéru, žebříků a schodů na míru
Výrobou nerezového zábradlí, které může být jak interiérové tak i exteriérové, žebříků na střechy i k bazénům a schodů na míru dle přání zákazníka, se zabývá firmy Nerez Výroba Jež s.r.o. v Ostravě.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Výroba kovového RTJ a čočkového těsnění na míru
Na výrobu kovového těsnění se specializuje MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o. z Ostravy. Kovové těsnění RTJ a čočkové těsnění se používají pro utěsnění vysokotlakých a vysokoteplotních spojů.
MACH-TĚSNĚNÍ spol. s r.o.
Antigraffiti servis-odstranění graffiti a ochranný nátěr na omítky
Antigraffiti servis poskytuje v regionu Zlínský kraj firma Čištění fasád Zlín. Ostraníme graffiti s fasády a naneseme ochranný nátěr na omítky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Moderní dřevěné rekreační chaty, srubové domy, roubenky - útulný dům pro bydlení na venkově, v přírodě
Moderní dřevěné chaty a sruby od WALFER Halenkov ve Zlínském kraji. Vytvořte si svůj útulný dům na venkově, v harmonii s přírodou. Naše roubenky a dřevostavby jsou energeticky úsporné.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Výkopové a zemní práce s minibagrem - rychlé terénní úpravy
Firma Pavel Páleníček se specializací na studnařské práce provádí v regionu Kroměříž, Zlínský kraj i výkopové a zemní práce s minibagrem, s kterým jsou terénní úpravy rychlé.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Odrezovač s taninem vhodný pro odstranění rzi z kovových povrchů i ochrana proti opětovné korozi
Odrezovač s taninem je revoluční kapalina, chemickou reakcí se mění koroze na pasivovanou vrstvu, která brání opětovné korozi. Objednat můžete na eshopu firmy BARVY COLORMAT Zlín - nejlepsibarvy.cz.
BARVY COLORMAT s.r.o. prodej barev, laků, omítek Zlínský kraj
Zajištění bezpečnosti kulturních, sportovních a soukromých akcí - ostraha během koncertu, festivalu, zápasu, veletrhu, svatby
Bezpečnost na koncertu, zápasu, veletrhu, svatbě ve Zlínském kraji, na Moravě - zajištění ostrahy na kulturních, sportovních a soukromých akcích obstará firma B.D.SAFE, s.r.o. Kunovice.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Catering včetně obsluhy - zajistíme občerstvení, rauty na Vaši firemní akci, rodinnou oslavu, svatbu
Catering od KD PUB Uherský Brod - chutné jídlo, profesionální obsluha a TOP servis pro vaši akci. Připravíme občerstvení, rauty na Vaši firemní akci, svatbu i rodinnou oslavu. Dodáme vám vše na místo.
Pub gastro uh s.r.o. Restaurace a pivnice KD PUB
Dopravní značky a zařízení pro trvalé značení - prodej včetně zajištění instalace
Prodejem dopravních značek a zařízení pro trvalé značení se zabývá společnost Proznak-dopravní značení s.r.o. z Ostravy, která zajišťuje také jejich instalaci.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Profesionální opravy a servis elektroniky – notebooky, počítače a mobilní zařízení s Androidem
Na profesionální opravy a servis elektroniky, notebooků, počítačů a mobilů s Android systémem se pro okolí Brna a Blanska zaměřují odborníci z prodejny počítačů a telefonu od společnosti RUITEC s.r.o.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Kvalitní gastronomický zážitek - catering na Vaše firemní či soukromé akce, rodinné oslavy, svatby ve Svitavách
Hotel Slavia ve Svitavách poskytuje cateringové služby pro firemní akce, rodinné oslavy a večírky a to i do jiných prostor mimo hotel ve městě Litomyšl, Polička a okolí.
Hotel a restaurace Slavia
Ekologický distribuční transformátor – klíčový prvek energetických sítí
Na výrobu a prodej ekologických distribučních transformátorů, které jsou klíčovým prvkem energetických sítí, se zaměřuje specialista v oboru – společnost TRAFO CZ, a.s. z Hradce Králové.
TRAFO CZ, a.s. Transformátory Hradec Králové