Aktuální microsite

Kvalitní švestková povidla s výraznou chutí - nedoslazovaná, z vyzrálých švestek
Firma Jiří Netopil z Pravčic dodává kvalitní švestková povidla s výraznou chutí, nedoslazovaná. Povidla vyrábí z vyzrálých švestek z vlastních sadů na pozemcích v okolí Kroměříže, Přerova.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, příslušenství k oknům, e-shop
Prodej okenní parapety, okenní doplňky, a příslušenství k oknům včetně montáže zajišťuje firma iPARAPETY s.r.o. Pohodlný nákup na e-shopu za dostupné ceny!
iPARAPETY s.r.o.
Nábytkové úchytky ze specializovaného velkoobchodu Brno -  u nás si vybere každý!
O tom,jak dlouho a jak dobře Vám bude nábytek sloužit a jak dobře bude vypadat, rozhoduje z velké části výběr nábytkových úchytek a kování. V našem velkoobchodu nabízíme výrobky renomovaných výrobců.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
Náhradní díly – použité díly na všechny značky aut z autovrakoviště
Použité díly na všechny značky aut pořídíte ve firmě IB – MET. Skladem máme náhradní díly pro různé modely a značky aut.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Lymfoterapie a uhličitá terapie v Plzni - zdraví pro váš organismus -  objevte jejich sílu a regenerujte své tělo!
Obnovte své zdraví a regenerujte se s lymfoterapií a uhličitou terapií v Plzni. Přinášíme vám metody, které pomáhají regenerovat váš organismus.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Obec Poustka - Ostroh - hrad Seeberg, naučná stezka, kostel sv. Wolfganga
Obec Poustka naleznete v okrese cheb, Karlovarský kraj. Součástí obce Poustka je obec Ostroh, kde naleznete hrad Seeberg, naučnou stezku a kostel sv. Wolfganga.
Obec Poustka
Silikonové náramky – módní doplněk i efektivní způsob propagace
Pestrobarevné silikonové náramky vhodné jako módní doplněk i skvělý způsob propagace vyrábí společnost Silikonové náramky IdentCORE s.r.o. sídlící ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Reklamní dárkové předměty, reklamní agentura, trička, grafika Liberec
Návrhy reklamních dárkových předmětů Liberec, kompletní grafické návrhy a tvorba logotypů, řezaná a digitálně tištěná velkoplošná reklama.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Stolařství Ostrava - výroba dětského pokoje, ložnice a veškerého nábytku na míru
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě klade důraz na kvalitu i osobní přístup a vyrobí Vám veškerý nábytek na míru do dětského pokoje, ložnice či kanceláře.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Kompletní rekonstrukce bytů - realizace u jednoho dodavatele
S rozsáhlou přestavbou Vašeho domova Vám pomůže firma Woodtech Jiřího Májka z Brna. Zajistěte si kompletní rekonstrukci u jednoho spolehlivého dodavatele a bez zbytečných starostí.
Jiří Májek Woodtech
Moderní, klasické i nadčasové pohovky, křesla do kanceláře a jednací židle
Pohovky, křesla do kanceláře nebo jednací židle, které se hodí do klasického i nadčasového interiéru kanceláře, objednávejte na e-shopu 3D Kancelář ostravské firmy Anredo s.r.o.
Revize a kontroly elektrických spotřebičů Praha a okolí
Provádíme revize a kontroly elektrických spotřebičů ČSN 33 1600 ed.2/Z2 a také opakované zkoušky elektrických spotřebičů dle ČSN EN 50699 ručního nářadí a spotřebičů pro organizace a školy.
Přenosný docházkový systém pro evidenci docházky zaměstnanců
Firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou poskytuje docházkové systémy k evidenci docházky zaměstnanců na pracovišti. V širokém sortimentu najdete přenosný docházkový systém na dálkové ovládání a další.
ELVIS
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Autoservis, autoopravna, příprava vozů na STK Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín
Autoservis a autoopravna Lichnovský s.r.o. zaměřující se na přípravu vozů na STK, která působí především v oblasti Kopřivnice, Nový Jičín, Vsetín a další oblasti.
Lichnovský s.r.o. Opravy nákladních vozidel
Výstavba vnitřních i vnějších tenisových kurtů z kvalitních sportovních povrchů
O výstavbu a rekonstrukci vnitřních i vnějších tenisových kurtů s využitím kvalitních moderních sportovních povrchů se postará společnost Forward tenis - sportovní stavby se sídlem nedaleko Prahy.
Zajištění profesionální stavební projekce a projektové dokumentace pro stavby
Pelhřimovská firma PROJEKT CENTRUM NOVA, s.r.o. se zabývá projektovými dokumentacemi. Zajistí Vám profesionální služby v oblasti stavební projekce a inženýrské činnosti.
Květinářství - nejhezčí kytice rozvoz do 15 km od Zlína, řezané květiny, smuteční, svatební vazby
Květinářství Květinka Zlín v podchodu u obchodního domu pro Vás připraví květinové vazby - smuteční i svatební, dále hrnkové a řezané květiny. Zajistíme rozvoz květin do 15km.
Kvalitní múzické vzdělání, Soukromá základní umělecká škola Blansko
Soukromá základní umělecká škola Blansko (SZUŠ) poskytuje kvalitní múzické vzdělání v tanečním, hudebním, výtvarném a literárně-dramatickém oboru.
Soukromá základní umělecká škola Blansko, spol. s r.o.
Státní zkušebna strojů a.s. – detašované pracoviště Brno
Státní zkušebna strojů a.s. je technická zkušebna pověřená Ministerstvem dopravy ČR k schvalování technické způsobilosti strojů, vozidel a samostatných technických celků.
Státní zkušebna strojů a.s. TECHNICKÉ ZKOUŠKY STROJŮ A VOZIDEL
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Různobarevné pokojové a balkónové rostliny a květiny pro výsadbu nejlepší jakosti
Vytvořte si zajímavá květinová aranžmá na květinových záhonech nebo okenních truhlících s balkónovými rostlinami nebo květinami pro výsadbu z Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Květiny Prostějov - Květiny Ptáčková s.r.o.
Bazény z plastu Polystone® PG prémiové kvality za skvělou cenu
Plastové bazény z materiálu Polystone® PG prémiové kvality s ohledem na barevnost a stálost vyrábí za skvělou cenu tradiční česká společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety