Aktuální microsite

Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.
Gumová venkovní čistící rohož před vstup do budovy - prodej, e-shop
Venkovní gumovou čistící rohož na hrubé nečistoty, které lze umístit před vchody do budov, dodává firma ANDĚL CZ. Možnost zakoupení gumových rohoží přes e-shop.
Anděl CZ, s.r.o.
Prodej velkoplošné montované fasádní desky - využití speciální akrylátové barvy
Prodej velkoplošné montované fasádní desky firmou G Import spol. s r.o. Impregnační systém zajistí snížení nasákavosti na 3% - standardní hodnota je 10-15 %
Malotřídní základní škola v Přepeřích, okres Semily
Malotřídní škola v Přepeřích poskytuje základní vzdělání pro děti na prvním stupni od 1. do 5. třídy. Součástí základní školy je školní družina a jídelna.
Malířské, natěračské a lakýrické práce, malíř, natěrač Neratovice
Malířské, natěračské a lakýrnické práce realizuje pan Bohumil Chleborád se sídlem v Neratovicích.
Malířské práce Bohumil Chleborád
Nerezové placatky s gravírováním, gravírovaným motivem na zakázku – logo, text, fotografie
Obdarujte své přátele, kolegy, svědka, tatínka, dědečka nebo bratra originálním dárkem v podobě nerezové placatky s gravírováním. Placatky opatříme fotografií, textem nebo logem dle Vašeho přání.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Volné místo v prádelně na praní i žehlení - práce vhodná pro ZP, ženu i muže
Jana Ondrová přijme aktuálně do prádelny v Otrokovicích ženu nebo muže na praní a žehlení. Fungujeme jako chráněná dílna, práce je vhodná i pro ZP. Nového kolegu v prádelně zaškolíme.
Prádelna Janča - Jana Ondrová Praní hygienického prádla Zlín
Přípojky kanalizace, rozvody vody, topení, plynu pro RD, průmyslové objekty
Společnost PK INSTALACE s.r.o. zajišťuje kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn po celé ČR. Řešíme přípojky kanalizace, rozvody pro RD i průmyslové objekty. Provoz Zlín, Slavičín.
Dodavatel, velkoobchod piva, nealkoholických nápojů, alkoholu, destilátů - vodky, tuzemáku, borovičky, likérů, sektu
FONTÁNA Kroměříž je velkoobchod piva, nealko nápojů, alkoholických nápojů, destilátů. Dodávky zajišťuje prodej přes velkosklady na Moravě - Kroměříž, Přerov, Olomouc, Šumperk, Jeseník, ValMez.
FONTÁNA PCZG s.r.o. Dodavatel piva, vína, nealko nápojů
Sedlácký chléb z žitné mouky, čerstvý a křupavý - ochutnejte novinku z naší pekárny
Pekárna IVANKA pro Vás peče čerstvé a křupavé pečivo nejen k snídani - ochutnejte naši novinku sedlácký chléb z žitné mouky, čeká na Vás každé úterý a čtvrtek v naší pekárně v Moravském Krumlově.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Ruční nářadí do každé dílny - šroubováky, kleště, klíče, ořechy nebo kladiva
Profesionální nářadí nesmí chybět v žádné dílně, proto je zde firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o., která se v Brně zaměřuje na prodej kvalitního ručního nářadí.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Výroba, prodej pletených čepic na zakázku, originální čepice, šály, rukavice
Výrobu a prodej originálních pletených dámských, pánských a dětských čepic na zakázku zajišťuje specialista v oboru firma PLETEX s.r.o. Kvalitní výrobky za skvělou cenu!
PLETEX s.r.o.
Torzní tyče pro automobily značky Renault a Peugeot
Společnost Autola s.r.o. z Třebíče má v sortimentu na svém e-shopu torzní tyče pro automobily značky Renault a Peugeot. Pokud sháníte autodíly pro tyto osobní automobily, navštivte náš e-shop.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Šnekové, řetězové a pásové dopravníky – výroba a dodávka na klíč
Výrobou a dodávkami šnekových, řetězových a pásových dopravníků pro zemědělský průmysl se zabývá společnost HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Likvidace a výkup autovraků, autovrakoviště s ekologickou likvidací
Odtahová služba, ekologická likvidace autovraků, výkup železa, nepojízdných automobilů, sběr druhotných surovin a další zajistí firma IB - MET s.r.o. v oblasti Moravského Krumlova
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Silikonové náramky s debossem a embossem, s potiskem
Výroba a prodej silikonových náramků s debossem a embossem, s potiskem v různých tvarech a velikostech nabízí firma Silikonové náramky - IdentCORE s.r.o. ve Znojmě.
Silikonové náramky IdentCORE s.r.o.
Terapeutické zahrady – zahradní mobiliář pro handicapované, starší a méně pohyblivé občany
Zahradní mobiliář a vybavení terapeutických zahrad pro domovy seniorů nebo handicapované na zakázku vyrábí firma Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, Autoškola Zatloukal
Autoškola Zatloukal poskytuje kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B. Nabízíme také kondiční jízdy a školení pro řidiče referentských vozidel.
Tisk, grafické práce, potisk zlatem a platinou, obtisky na sklo a porcelán
Solečnost Konrád Jiří - GRAFIKA & TISK se zabývá tiskem, grafickými pracemi, potiskem zlatem a platinou, obtisky na sklo a porcelán i mnoha dalšími pracemi.
Zkušení elektrikáři s dlouholetou praxí - elektroinstalace slaboproud, silnoproud
Zkušení elekrikáři ze společnosti JML-Elektro s.r.o. jsou Vám k dispozici v okolí Zlína i vzdálenějších lokalitách. Provádíme elekroinstalace - slaboproud i silnoproud.
Prodej profesionálních termofoliovníků, zahradní centrum
Zabýváme se prodejem profesionálních termofoliovníků s výhradním zastoupením značek Fa Schick a Bieber v našem zahradním centru Diké s.r.o.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Jádrové řezání železobetonu pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení
Jádrové řezání železobetonu provádí firma BBG-BENDA, s.r.o., používá se pro dodatečné řezání otvorů prostupů pro rozvody, otvory pro kotvení a vývrty pro zkoušky pevnosti.
BBG-BENDA, s.r.o.
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec, vzduchotechnika do průmyslových objektů a hal
Dodáváme a montujeme kvalitní vzduchotechniku zejména do průmyslových objektů a výrobních hal - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
DC/AC zdroje pro testovací a laboratorní použití, pro průmyslové a telecom aplikace
Společnost Vienna Components Trading, s.r.o. se zabývá distribucí elektronických a elektromagnetických komponent průmyslové elektroniky, například DC/AC zdrojů.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly